Çok büyütmüşsün sanki olayı, dönüş yapacağını da sanmıyorum sana, hoşlantı varsa keşke elini çabuk tutup biraz samimiyet kursaymışsın. Bu saatten sonra zor gibi anlattığın kadarı ile
Ayyy bu yorumu okuyinca içimden sana kpcaman tesekkur etmek geldi.Merhabalar.. Öncelikle herkesin bayramin kutlarim.. Beni bu kadar düşündüren bir derdim var. Sizdende yorum almak istiyorum.. Ben geçen ay destek eleman olarak bir işe girdim orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum sanirim..Çocukla muhabbetimiz falan oldu kac yasindasin ne okuyorsun tarzinda, bir kaç kerede espiri anlaminda bir birimize takildik.. Fakat beni çok etkiledi bu yakinlasma. Normalde böyle ďüşünmem fakat hayatimda ilk kez bana karsi bisey söylese ona boş kalmam dedim.. Asil konuya gelirsek dün çıkışlarımızı verdik, ve sadece kuru bir vedalaşma oldu aramizda. Ben iş yerinin grubundan numarasini falan kaydettim fakat gizlilikten benim numarami kaydetmedigini görüyorum. Aklımdan çıkmayacak sanırım. Resimlerine falan bakip duruyorum bi degisik oluyorum.. Hayatimda ilk kez bu kadar saf güzel duygular besledim. Ne bileyim yanlış mı yaptım konuşmalimiydim daha sevgilisi varmi yok mu onu bile bilmeden, suçlu hissediyorum kendimi.. Aklim çok karışık..
Bu kalbimiz ne zaman uslanacak?Ayyy bu yorumu okuyinca içimden sana kpcaman tesekkur etmek geldi.
Cok sukur sen konu acinca bana gerek kalmiyor.
Bemde seninle ayni dertten muzdaribim.
Niye boyle oluyo ki????
Niye birden baskasina vuruluyoruz halbuki daha kiz arkadasi var mi?
Onu bile bilmiyoruZ
Onuyu siki bir takipteyim.Bu kalbimiz ne zaman uslanacak?
Ben sadece onu tanimak istoyorum.illa olsun veya olmasin demiyorum.Ayyy bu yorumu okuyinca içimden sana kpcaman tesekkur etmek geldi.
Cok sukur sen konu acinca bana gerek kalmiyor.
Bemde seninle ayni dertten muzdaribim.
Niye boyle oluyo ki????
Niye birden baskasina vuruluyoruz halbuki daha kiz arkadasi var mi?
Onu bile bilmiyoruZ
Konuyla ilgisi yok ama nasıl onun senin numaranı kaydetmediğini öğrendin? Ben de bunu merak ediyorum.Çünkü ögrenmeliyim. :)Merhabalar.. Öncelikle herkesin bayramin kutlarim.. Beni bu kadar düşündüren bir derdim var. Sizdende yorum almak istiyorum.. Ben geçen ay destek eleman olarak bir işe girdim orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum sanirim..Çocukla muhabbetimiz falan oldu kac yasindasin ne okuyorsun tarzinda, bir kaç kerede espiri anlaminda bir birimize takildik.. Fakat beni çok etkiledi bu yakinlasma. Normalde böyle ďüşünmem fakat hayatimda ilk kez bana karsi bisey söylese ona boş kalmam dedim.. Asil konuya gelirsek dün çıkışlarımızı verdik, ve sadece kuru bir vedalaşma oldu aramizda. Ben iş yerinin grubundan numarasini falan kaydettim fakat gizlilikten benim numarami kaydetmedigini görüyorum. Aklımdan çıkmayacak sanırım. Resimlerine falan bakip duruyorum bi degisik oluyorum.. Hayatimda ilk kez bu kadar saf güzel duygular besledim. Ne bileyim yanlış mı yaptım konuşmalimiydim daha sevgilisi varmi yok mu onu bile bilmeden, suçlu hissediyorum kendimi.. Aklim çok karışık..
Ben de itiraf etmiştim ona yüz yüze.Hiç cevap vermedi.İçime öyle bir oturdu ki.Bu durumlarda erkekten beklemek lazım.Karşı taraf bir şey hissetmisse bir şekilde iletişime geçer,konuşur vs.Benim gibi olmayın aman aman.Ben sadece onu tanimak istoyorum.illa olsun veya olmasin demiyorum.
Ama nasil biri bi ogrenmek istiyorum .
Ama nasillll???
Konu sahibinden özur dileyerek arkadaalarim benim konumada göz atar misiniz noluur.Suclu hissedecek bi durum yok ondada bi ilgi varsa dönüs yapar zaten
Yapmayacaksa sen acilacak misin orasida sana kalmis
Aynen bende boyle olmakdan korkuyorum.Ben de itiraf etmiştim ona yüz yüze.Hiç cevap vermedi.İçime öyle bir oturdu ki.Bu durumlarda erkekten beklemek lazım.Karşı taraf bir şey hissetmisse bir şekilde iletişime geçer,konuşur vs.Benim gibi olmayın aman aman.
Konuyla ilgisi yok ama nasıl onun senin numaranı kaydetmediğini öğrendin? Ben de bunu merak ediyorum.Çünkü ögrenmeliyim. :)[/QUOTEeger profili herkese kapsliysa onu kaydetmemistir...
Progilini goremez.boyle anlamiş olabilir..
Benimkini profili herkesr acik bu yuzden ben bilmiyoru.mm ben onda kayitli miyim degil miyimm???
Bana hiçbir şey demedi,durdu öyle kös kös.Ben de git dedim ona.Ama çakalin çok hoşuna gitti bu durum.Pismanmisim gibi yazdım önceki mesajimda ama hiç pişman değilim.Aynen bende boyle olmakdan korkuyorum.
Bana kotu bosey dese oturup aglarim saatlerce.
Bunu kaldiramam
Tecrübeli k.k üyeleri nerrlerdesiniz????Merhabalar.. Öncelikle herkesin bayramin kutlarim.. Beni bu kadar düşündüren bir derdim var. Sizdende yorum almak istiyorum.. Ben geçen ay destek eleman olarak bir işe girdim orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum sanirim..Çocukla muhabbetimiz falan oldu kac yasindasin ne okuyorsun tarzinda, bir kaç kerede espiri anlaminda bir birimize takildik.. Fakat beni çok etkiledi bu yakinlasma. Normalde böyle ďüşünmem fakat hayatimda ilk kez bana karsi bisey söylese ona boş kalmam dedim.. Asil konuya gelirsek dün çıkışlarımızı verdik, ve sadece kuru bir vedalaşma oldu aramizda. Ben iş yerinin grubundan numarasini falan kaydettim fakat gizlilikten benim numarami kaydetmedigini görüyorum. Aklımdan çıkmayacak sanırım. Resimlerine falan bakip duruyorum bi degisik oluyorum.. Hayatimda ilk kez bu kadar saf güzel duygular besledim. Ne bileyim yanlış mı yaptım konuşmalimiydim daha sevgilisi varmi yok mu onu bile bilmeden, suçlu hissediyorum kendimi.. Aklim çok karışık..
Yeni mi oldu bu olay.Bana hiçbir şey demedi,durdu öyle kös kös.Ben de git dedim ona.Ama çakalin çok hoşuna gitti bu durum.Pismanmisim gibi yazdım önceki mesajimda ama hiç pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?