Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçer mi dersiniz?? İçim o kadar heyecan dolu ki ona karsi, ben ilk kez böyle bir hisse kapildim.. Mideme agrilar giriyor fakat elimden birsey gelmiyor..
Ayyy bu yorumu okuyinca içimden sana kpcaman tesekkur etmek geldi.
Cok sukur sen konu acinca bana gerek kalmiyor.
Bemde seninle ayni dertten muzdaribim.
Niye boyle oluyo ki????
Niye birden baskasina vuruluyoruz halbuki daha kiz arkadasi var mi?
Onu bile bilmiyoruZ
Aynen öyle, daha konuştugu biri varmi bilmeden kendimi kaptirdim baya. Ben hayatimda ilk kez böyle bir durumla karsi karsiyayim, his olarak çok güzel fakat üzücü benim icin. Ama kafama koydum biraz zaman gectikten sonra mesaj atacagim sanirim, sonra ne olursa olsun..
Aynen öyle, daha konuştugu biri varmi bilmeden kendimi kaptirdim baya. Ben hayatimda ilk kez böyle bir durumla karsi karsiyayim, his olarak çok güzel fakat üzücü benim icin. Ama kafama koydum biraz zaman gectikten sonra mesaj atacagim sanirim, sonra ne olursa olsun..
Iyi cesaret ediyon hadi bakalim.
Ben cesaret edemem.
Bazen diyorum bayram mesaji atsammi sonra vaxgeciyorum.
Sevsemde ilk adimi o atmali.
Ben degil ilgisi varsa zamani gelince acilir yoksa napayim..
Geçer mi dersiniz?? İçim o kadar heyecan dolu ki ona karsi, ben ilk kez böyle bir hisse kapildim.. Mideme agrilar giriyor fakat elimden birsey gelmiyor..