Kader işte..

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
Arkadaşlar merhaba benimki öyle çok büyük bir sıkıntı değil ama işte benim için kendimi yiyip bitiren bir durum. Bu durum ne derseniz kısmetimin kapalı olması yani bilmiyorum belki açık ama bana öyle gelmiyor yaşım tam evlilik çağında. Ama gel gör ki kimse yok hayatımda. Günler geçtikçe daha da benim için çekilmez bir durum oluyor. Açıkçası güzelde biriyim yani tamam öyle vavlık güzelliğim yok ama iyiyim kendime göre artı çalışanda bir bayanım ama kaderim gelip beni bir türlü bulamadı :KK43: bazen dua ediyorum kötü birşey istemiyorum isteğim huzurlu mutlu bir evlilik ama yok gelip beni bulmuyor:KK43: kaderci biriyim demek ki daha zamanı gelmemiş diyorum ama işte yalnızlık yordu beni herkesi biriyle görünce ne yalan söyleyeyim bende bir eşimin olmasını istiyorum:KK43: sıkıntı şurada aslında çevrem yok yani çalıştığım yerde biri yok küçük bir yer zaten iş ev arasında gidip geliyorum arkadaşlarımla gezip dolaşsam da ee yoldan gördüğünle nasıl tanışacaksın o da imkansız yani birinin karşıma çıkması imkansız gibi geliyor işin içinden çıkamadım bakalım bekliyorum ama biliyorum yaşım geçiyor yıllar gidiyor ben bekliyorum..:KK43::110:

Arkadaşlar merhaba benimki öyle çok büyük bir sıkıntı değil ama işte benim için kendimi yiyip bitiren bir durum. Bu durum ne derseniz kısmetimin kapalı olması yani bilmiyorum belki açık ama bana öyle gelmiyor yaşım tam evlilik çağında. Ama gel gör ki kimse yok hayatımda. Günler geçtikçe daha da benim için çekilmez bir durum oluyor. Açıkçası güzelde biriyim yani tamam öyle vavlık güzelliğim yok ama iyiyim kendime göre artı çalışanda bir bayanım ama kaderim gelip beni bir türlü bulamadı :KK43: bazen dua ediyorum kötü birşey istemiyorum isteğim huzurlu mutlu bir evlilik ama yok gelip beni bulmuyor:KK43: kaderci biriyim demek ki daha zamanı gelmemiş diyorum ama işte yalnızlık yordu beni herkesi biriyle görünce ne yalan söyleyeyim bende bir eşimin olmasını istiyorum:KK43: sıkıntı şurada aslında çevrem yok yani çalıştığım yerde biri yok küçük bir yer zaten iş ev arasında gidip geliyorum arkadaşlarımla gezip dolaşsam da ee yoldan gördüğünle nasıl tanışacaksın o da imkansız yani birinin karşıma çıkması imkansız gibi geliyor işin içinden çıkamadım bakalım bekliyorum ama biliyorum yaşım geçiyor yıllar gidiyor ben bekliyorum..:KK43::110:
kac yasindasin?

Yaşın kaç? Evli arkadaşların falan yokmu genelde böyle durumlarda arkadaslar hep birileriyle ara yapmak isterler uygun gördükleri kişileri. Cokmu secicisin acaba? Benimde en yakın arkadasım senin gibi yakınıyor ama gelen teklifleri daha görmeden reddediyor. Görüp beğenmese tamam diycemde görmeden içim ısınmadı diyor. E Allah katında Nikahın kıyılıp sabah bi bakmısın yanında kocacın duruyor olacak değil yani teklifleri talipleri değerlendirmek Lazım

Yasin kac ki bu kadar uzuluyorsun. Kismetinde varsa elli yasinada gelsen evlenirsin. Hem arayisa girmenede gerek yok dua et bi bakmissin o seni bulmuş

Hersey olacağına varır... asla evlenmek için evlenmeyin bu hatayı yapıp üzülen hayatını zindan eden o kadar insan var ki. Kısmetin elbet çıkacak bir yerde karşına. Bazılarının erken bazılarının geç. Zorlama hiç bireyden hayır gelmiyor..

zaten küçük yerdeki bayanların sorunu genelde bu, bir de çevreniz fala yoksa olmaması çok normal, ama sabredin yalnızlık Allaha mahsus derler

Aynı durumdan muzdaribiz ancak ben çok takmıyorum.
Demek ki tek başıma geçirecek zamanım varmış daha deyip teselli ediyorum kendimi :KK49:
Üstelik, evlilik ve sevgililik artık eskisi gibi çekici gelmiyor bana.
Sanırım BDV nin yan etkileri :KK53:

Benim bir kardeşim var 25 yaşında ama kimseye arkamdan küfür ettirmem:KK70:

Niyeyse bunu görünce sesli güldüm :-):KK70:
24 yaşında kız kardeşim var annemle arkamızdan küfür edicekler diye çok dertliyiz :KK70:
ama ben umutluyum her topal atın bir kör alıcısı olurmus:KK71:
Napalım kardeştir yine candır, ciğerdir dimi
Kızlar bende 27 yaşındayım ve bendeki keyif kimsede yok
Sevgi vs derseniz ben biraz geniş düşünüyorum ve sevgi anlayışım kaynaklarım farklı eksik kalan kısmıda Rabbime bıraktım çok düşünmeyin hasta olursunuz..

Niyeyse bunu görünce sesli güldüm :-):KK70:
24 yaşında kız kardeşim var annemle arkamızdan küfür edicekler diye çok dertliyiz :KK70:
ama ben umutluyum her topal atın bir kör alıcısı olurmus:KK71:
Napalım kardeştir yine candır, ciğerdir dimi
Kızlar bende 27 yaşındayım ve bendeki keyif kimsede yok
Sevgi vs derseniz ben biraz geniş düşünüyorum ve sevgi anlayışım kaynaklarım farklı eksik kalan kısmıda Rabbime bıraktım çok düşünmeyin hasta olursunuz..
Kendisi zaten evlenmek istemiyor ki:)
Bütün sülale çok sever gerçekten çok iyi saf ve toparlayıcı bir çocuktur. Eşim bile der "kardeşinle kavga edebilen bir kız var mı ya, bu adamı bile sinirlendirebiliyorlarsa psikopatlar herhalde" diye:) Ama gel gör ki evlilikte pek de aranan bir adam olacağını zannetmem:KK70:

Kendisi zaten evlenmek istemiyor ki:)
Bütün sülale çok sever gerçekten çok iyi saf ve toparlayıcı bir çocuktur. Eşim bile der "kardeşinle kavga edebilen bir kız var mı ya, bu adamı bile sinirlendirebiliyorlarsa psikopatlar herhalde" diye:) Ama gel gör ki evlilikte pek de aranan bir adam olacağını zannetmem:KK70:

Bizimkide iyidir kalp kırmaz misafirperverdir mutfakta iyidir amaa bir dağınıkki peşinden 10 adam gezmesi lazım napalım huyu öyle atamam satamam bogazına yapısamam ki:KK70::KK70:

X