• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kader mahkumlari yakinlari burda dertlesin

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Benim amcam 4yildir ankara sincan L2de yatiyor.ilk girdigi zama n dunyalar basimiza yikildi tabiki zamanla insan alisiyor ama hep bir eksiklik hissediyor,,amcam benim icin dunyanin en saygi deger,durust bir insani tabiki bu basina gelenler kafami cok kurcaladi ama benim ondan sogumama sebeb olmadi ben onu cok iyi taniyorum ve en kisa zamanda allah amcami ve tum kader mahkumlarini kurtarsin :):) biz biryana yengem en yipranan taraf oldu ve yangemin dedigi o orada rahat her hafta parasi yatiyor gibi seyler soyluyor oysaki amcamin maddi durumu cok cok iyi ve yengemde cok rahatlik cekiyor benim anlayamadigi iceridekimi,disaridakimi daha zor durumda ben kendimce iki tarafinda zor zamanlra gecirdigini dusunuyorum ....
Herneyse bu topiikde kader mahkumlarinin paylasim alani olsun istedim...buda bugun yengemle dertlesince aklima geldi●●●●●

Benim amcam 4yildir ankara sincan L2de yatiyor.ilk girdigi zama n dunyalar basimiza yikildi tabiki zamanla insan alisiyor ama hep bir eksiklik hissediyor,,amcam benim icin dunyanin en saygi deger,durust bir insani tabiki bu basina gelenler kafami cok kurcaladi ama benim ondan sogumama sebeb olmadi ben onu cok iyi taniyorum ve en kisa zamanda allah amcami ve tum kader mahkumlarini kurtarsin :):) biz biryana yengem en yipranan taraf oldu ve yangemin dedigi o orada rahat her hafta parasi yatiyor gibi seyler soyluyor oysaki amcamin maddi durumu cok cok iyi ve yengemde cok rahatlik cekiyor benim anlayamadigi iceridekimi,disaridakimi daha zor durumda ben kendimce iki tarafinda zor zamanlra gecirdigini dusunuyorum ....
Herneyse bu topiikde kader mahkumlarinin paylasim alani olsun istedim...buda bugun yengemle dertlesince aklima geldi●●●●●

amcan neden cezaevinde sucu ney?

amcan neden cezaevinde sucu ney?

Canım amacın burda amcamı deşifre etmek değil,hani birşeyleri burada anlatırsam haddimi aşarım:) sadece 4yıldır cezaevinde ve 4yıldır tutuklu yani halen hukumlulugu cezası belli değil mahkemeler her defasında atıyor ve gunü çok uzatıyorlar bu senaryo pardon filmine donecek ve amcamı pardon deyip tahliye edcekler ...herneyse belki birtakım kişiler sivilde yapamadığını bu şekilde çıkarıyor..benim bu topiği açma amacım amcam değil sadece yengeme bazen hiç hak vermiyorum ,omu yoksa benmi bencilim anlayamadım.mahkum yakınlarını dinlemek istedim

Back
X