Kader mi müsibet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aynı arkadasın ıkı farklı uyelık aldıgını dusunuyorum
acısı gecmemıs demek kı
haklı da
cunku olaylar tamamen aynı
bır baskası yazmıs olamaz bunu kesınlıkle aynı arkadas
hatta yanlıs hatırlamıyorsam bu arkadas kk da tanınmıs bır arkadas oldugunu bu yuzden eskı nıckı ıle yazamayacagını bu nedenle de yenı bır uyelık aldıgını soylemıstı
ben oyle hatırlıyorum

fake oldugunu dusunmuyorum kendı adıma
demek kı acınız ılk gunku kadar taze
gercekten cok uzucu bır durum
yorum yapamıyorum
sadece Allah yardımcınız olsun dıyebılıyorum

Bu konu yüzünden o olayı yaşayan kişiyi herkes ben sanmıştı ...
Hatta bi arkadaş konunun fake olduğunu ispatlarcasına mesajlarımı kopyalayıp cevap vermişti...
Bana da cok gerçekçi gibi gelmedi

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben bugün bir şey anlamıyorum ..yine anlamdımakannehirakannehirakannehir

Bu olay gerçekten yaşanmış yahu.....
Bi televizyon programında izledim bugün şok oldum ...
ınternetten felan araştırdığını söyledi bayan...
Allah sabırlar versin...Çok zor bi durum...

Son düzenleme:
e ben bu konuyu hatırlıyorum bu bi tesadüf mü_?akannehir
eğer dogruysa allah yardımcın olsun ben asla asla dönmezdim

okuyunca hatirladim bu konuyu..yazik kadin destek aramis,caresiz kalmis..ama inanilir gibi de degil gercekten korkunc bir olay.Allah kimseye yasatmasin.o bayana da yardim etsin.

oha yaaa bende okuyunca kafamdan asa kayanar dular bosaldi sanki o kadar kötü oldum
meger konu tekrariymis fake oldugundan süphe varmis
ayh rahatladim valla cok kötü olmustum okurken:)

Allah düşmanımın başına vermesin
Anlamadığım bir şey var eşiniz namaz kılıp ibadet yapınca sizi aldattığını unutacakmısınız? bunu anlayamadım.resmen dini kullanmış ayıptır yahu,hem madem bu kadar dindar;sizinde bildiğiniz gibi evlilik dışı bir erkek ve bir kadının birleşmesi çok günahtır neden böyle birşey yapmış alkolün etkisi mi dinen alkolde günah
Afedersiniz ama eşiniz resmen dini kullanmış yazık çok yazık

yalan degıl gercek hemende toz kondurmuslar,ne kadar meraklısnız bılmış bılmış ınsanları ezmeye ya

aynen öle aıcıs geçmesı yenı uyelık aldı.ben msnden konusyorum ve cok bılmış 2 3 kısıye cok kzıızyorum,lutfen yargısız ınfaz yapmayınnnnnnlmaz: aynı ksı evet aynı konu evet,hatırlamaznda normal bu sartlarda evetttttt:sinifsinif:
destek arıyor nekadar acı cekıyor tahmın bıle edemezsınzı lutfen ya...

guclubacismile
bu arada ıstatıslıklerden son msjlarına bır bakın istersenız,belkı ıkna edıcı olur,buarya geyık yapmaya dgeıl bıraz destek almaya gelen cok ınsan var

guclubacismile
bu arada ıstatıslıklerden son msjlarına bır bakın istersenız,belkı ıkna edıcı olur,buarya geyık yapmaya dgeıl bıraz destek almaya gelen cok ınsan var

İstatistiklere baktım mjoy, istatisklerde sürekli olarak buraya yazdığının aynısını yazmış ve MSN istemiş herkesten.
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Hiç inandırıcı değil, inandırıcılığa da geçtim düpedüz sahtekar havası var...
:umursamaz:
Ayrıca, katılıyorum buraya destek için gelen ne kadar kadın varsa, dalga geçmek için gelen o kadar ruh hastası erkek var.
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…