• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kader mi yoksa bir secim mi?

sixangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
5
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandir takip ediyorum hepiniz cok icten yorum yapiyosunuz o yuzden size derdimi anlatmak istiyorum. Ben birini cok sevdim ayni okuldaydik hersey cok güzeldi ama o benden okul bitince memleketine gidecegi icin ayrildi. Sonra geri dönmek istedi ama gelecek icin kesin bisey diyemem dedi.sizce sevse kalir miydi hala sevdigini söylüyor ama inanmiyorum herkes hayatina bak diyor ama bakamiyorum tam unuttugum anda karsima cikiyor ve kafami karistiriyor. Memleketinde yapamazmisim oyle diyor istese giderdim halbuki. Ayrilsak da ayni sehirde olmak bile yetiyordu simdi kmlerce otede olacak ve ben ne yapacagim nasil atlaticam bu durumu hic bilmiyorum. ..

Yahu bu kizlarimiza ne oluyor boyle

basima nasil is alirim diye ugrasip duruyolar

he canim sen git onun sehrine kesin yaparsin

adam bile senden daha mantikli dusunuyor
niyeti neyse söylüyor

sen git canim adam seni cok seviyo kacirma

Yahu bu kizlarimiza ne oluyor boyle

basima nasil is alirim diye ugrasip duruyolar

he canim sen git onun sehrine kesin yaparsin

adam bile senden daha mantikli dusunuyor
niyeti neyse söylüyor

sen git canim adam seni cok seviyo kacirma
Neden kiziyorsunuz onu anlamadim :s onun dedigi sey mantikli zaten ama kendisi birakmiyor ki ariyor mesaj atiyor görünce yanima geliyor ben psikopat gibi ona yalvarmiyorum herhalde yani

artık mesafe kalmadı ki uçakla her yer yakın..
neden yapamayasınız ki yurt dışı mı ?
hem size sormadan neden karar veriyor ki ..
sizde ; ben seninle dünyanın her yerinde yasarım deyin ..
eğer seviyor ve mutluysanız ..

Neden kiziyorsunuz onu anlamadim :s onun dedigi sey mantikli zaten ama kendisi birakmiyor ki ariyor mesaj atiyor görünce yanima geliyor ben psikopat gibi ona yalvarmiyorum herhalde yani

Demekki sizde de o isigi goruyoki birakmiyo
msj atmasina yanina gelmesine izin verme bakim bi daha ariyo mu seni

aklini karistirmasina izin verme once birakip gidiyo sonra yapisiyo

karar senin ama bi halt olmaz bundan uzak dur

Canim ariyorsa acma msjlarina cvp verme.gerekirse numarani degistir. Ayni seyi arkadasim yillar once yasadi.farkli sehirlerdesiniz ayda bir o gelse yada sen gitsen ayda bir ikiyle iliskimi yurur.ben canli ornegini gordugum icin uyariyorum seni.karsilikli yipranirsiniz sonuda olmaz.he cok sevse zaten ayrilmazdi iliskide umut gormemis bence ongorulu cocukmus

Canim ariyorsa acma msjlarina cvp verme.gerekirse numarani degistir. Ayni seyi arkadasim yillar once yasadi.farkli sehirlerdesiniz ayda bir o gelse yada sen gitsen ayda bir ikiyle iliskimi yurur.ben canli ornegini gordugum icin uyariyorum seni.karsilikli yipranirsiniz sonuda olmaz.he cok sevse zaten ayrilmazdi iliskide umut gormemis bence ongorulu cocukmus
Memleketinden etkilenmis ve pisman olmus öyle dedi. Benden adım atmami bekliyormus arkadaslarina öyle demis ama benim ona büyük fedakarlik gostermem gerekecek ve o bunu hakediyor mu hiç bilmiyorum. Sehirdisinda degil doğuda yaşıyor aşiret :'(

Memleketinden etkilenmis ve pisman olmus öyle dedi. Benden adım atmami bekliyormus arkadaslarina öyle demis ama benim ona büyük fedakarlik gostermem gerekecek ve o bunu hakediyor mu hiç bilmiyorum. Sehirdisinda degil doğuda yaşıyor aşiret :'(

Canim bak seni seviyorsa adim atacak olan o. Ayrica da birak arkadaslrina oyle demis falan herkese herseyi diyebilir muhim olan karsina cikip adam gibi seviyorum ama sen hrda yapabilirmisin senin adina endiselerim var diyebilmeli. Cok gencsin hic beynini ve kalbini bu yasta bunlar icin yorma.tavrin net olsun.sen kendini temelli geri cek bakalim seviyomu sevmiyomu ozaman belli olur bakalim sen umursamayip kendi hayatina baktiginda pacalari tutusuyomu gorelim

Canim bak seni seviyorsa adim atacak olan o. Ayrica da birak arkadaslrina oyle demis falan herkese herseyi diyebilir muhim olan karsina cikip adam gibi seviyorum ama sen hrda yapabilirmisin senin adina endiselerim var diyebilmeli. Cok gencsin hic beynini ve kalbini bu yasta bunlar icin yorma.tavrin net olsun.sen kendini temelli geri cek bakalim seviyomu sevmiyomu ozaman belli olur bakalim sen umursamayip kendi hayatina baktiginda pacalari tutusuyomu gorelim
Teşekkür ederim biliyorum imkansiz bişey farkindayim herseyin ama işte kendi bahtsizligima üzülüyorum :))

artık mesafe kalmadı ki uçakla her yer yakın..
neden yapamayasınız ki yurt dışı mı ?
hem size sormadan neden karar veriyor ki ..
sizde ; ben seninle dünyanın her yerinde yasarım deyin ..
eğer seviyor ve mutluysanız ..
Yurtdisi olsa keşke dogu gerci benim için problem degil ama onu da anliyorum asiretler nasil alisacaksin diyor. Iyi tamam o zaman bi daha beni arama diyorum dayanamayip ariyor. Beni insanlardan kiskaniyor mesaj atiyor kizamiyorum da cok yufka yurekliyim ona karşı maleseff

Yurtdisi olsa keşke dogu gerci benim için problem degil ama onu da anliyorum asiretler nasil alisacaksin diyor. Iyi tamam o zaman bi daha beni arama diyorum dayanamayip ariyor. Beni insanlardan kiskaniyor mesaj atiyor kizamiyorum da cok yufka yurekliyim ona karşı maleseff

çalışıyorsanız neden olmasın .. ya bitirin ya devamı gelsin .. böyle ikilem olmaz .. :ssz:

Resti cek.bir adim atsin ciddi yoksa biraksin.maalesef hayatta bazen ikilemlerde kaliyoruz .bu hayati bir karar.seni cok severse zaten yaninda yer alir.sevmezsw gitsin aşiretiyle yasasin...

Back
X