- 21 Mart 2023
- 62
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kartanesi2211
-
Benim 23 değerle silik çıkmıştıKızlar merhabalar merak ettiğim bir konu var kaset testler hcg minimum kaç olunca çift çizgi oluyor ?
Canım ben dün erken gebelik testinde bariz çift çizgi gördüm kan verdim 7.1 çıktı sonucum çok yeni bir gebelik yani. Bugün kader test yaptım ikinci çizgi onda da çıktı değerim yükselmiş mi acaba dedim kendi kendimeBenim 23 değerle silik çıkmıştı
Benimde adete 3 gün kala silik cizgiydi ayni gün bhcg 41 çıktıKızlar merhabalar merak ettiğim bir konu var kaset testler hcg minimum kaç olunca çift çizgi oluyor ?
Kaset test demek istemiştimCanım ben dün erken gebelik testinde bariz çift çizgi gördüm kan verdim 7.1 çıktı sonucum çok yeni bir gebelik yani. Bugün kader test yaptım ikinci çizgi onda da çıktı değerim yükselmiş mi acaba dedim kendi kendime
Dünden bugüne kaset testte çıkacak kadar değerim yükselmiş olabilir mi acabaBenimde adete 3 gün kala silik cizgiydi ayni gün bhcg 41 çıktı
Fotoğrafları varsa ikisininde atar mısınCanım ben dün erken gebelik testinde bariz çift çizgi gördüm kan verdim 7.1 çıktı sonucum çok yeni bir gebelik yani. Bugün kader test yaptım ikinci çizgi onda da çıktı değerim yükselmiş mi acaba dedim kendi kendime
Bugün yaptığım testi attim canım zaten baya belli ikinci çizgi vardıFotoğrafları varsa ikisininde atar mısın
İki gün arayla kan ver yükselişi takip etSalı günü yeniden kan vermeyi düşünüyorum
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorumİki gün arayla kan ver yükselişi takip et
Benim 23.10 cıktı dört gün sonra verdim 195 çıktı şu an 7+6 oldum bile allaha sükürAynen bende öyle yapmayı düşünüyorum
2 gunde bir 2 kat artıyor siz bence 2 gün daha bekleyip kan verin en net öyle anlaşılırDünden bugüne kaset testte çıkacak kadar değerim yükselmiş olabilir mi acaba
Maşallah ne kadar zamandır evlisin ve ne zamandır deniyorsun canımBenim 23.10 cıktı dört gün sonra verdim 195 çıktı şu an 7+6 oldum bile allaha sükür
Ben bir yıldır evliyim. 10 ay doğum kontrol hapı kullandım. Aralıkta adet oldum hapı bıraktım içmedim bi daha. şubatta da hamile kaldım.Maşallah ne kadar zamandır evlisin ve ne zamandır deniyorsun canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen bir yıldır evliyim. 10 ay doğum kontrol hapı kullandım. Aralıkta adet oldum hapı bıraktım içmedim bi daha. şubatta da hamile kaldım.
Amin inşallah teşekkür ederim siz ne kadarlık evlisiniz ne zamandır deniyorsunuzSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben 5 aylık evliyim bu ay denedik sadeceAmin inşallah teşekkür ederim siz ne kadarlık evlisiniz ne zamandır deniyorsunuz
Doğum kontrolle mi korunuyordunuzBen 5 aylık evliyim bu ay denedik sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?