kaderimde buda var dı

helena84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
20
9
1
herkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.

Sevgili miydiniz

yalan söyleyeceği aklımın ucundan geçmezdi iş yerime gelirdi beni akşamları işten alırdı arkadaşlarıyla tanışmıştım kimliğini sorguluyacağım bir durum sezmedim

son günlerde ben artık evlilik istediğimden bahsedince ortaya çıktı evliyim dedi iki çocuğum var dedi inanmadım dalga geçiyosun dedim

şimdi beni topa tutucaksınız belki ama anlattığım yakın arkadaşlarım herkes ilk başta karısına yazık dedi peki ya ben?

yalan söyleyeceği aklımın ucundan geçmezdi iş yerime gelirdi beni akşamları işten alırdı arkadaşlarıyla tanışmıştım kimliğini sorguluyacağım bir durum sezmedim

Arkadaslarindan biri acik vermistir onun disinda evli adam her zaman musait olmaz oradan bile anlamaniz lazim evini gormediniz mi dort yil ne demek ailesini fotolardan sosyal medyadan gormediniz mi??

Bir de niye simdi gordunuzde koca dort yil fotograf gormediniz??

En basiti her dk aramaniza msjiniza donmez burdan da mi anlamadiniz 4 yil hem de
evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye

evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye

yeni tanıştığı birine insan evliysen baştan söyle diye niye derki?

Back
X