kaderimde buda var dı

4 yıl mı, bence çuvaldızı kendinize batırın.

Erkekler yalan söylemeyi hiçbir zaman iyi bir şekilde beceremez.
Üzüldüm size. İyi niyetli olabilir siniz.

Ama özür dilerim safsınız.

Lütfen , eşimden ayrılcam evleniriz gibi klâsik Türk filmleri repliklerine kanmayın. Öldüm bittim laflarına itimat etmeyiniz.

Bekarken kocamın nufus kayıt örneğını çıkarmıştım gizlice :) Herseyını ınceledim borcunu harcını sabıka kaydını anasını babasını kütüğünü vs . Ilk tanıstıgım gun eve gittim tüm sosyal medya hesaplarını stalkladım taaaa 10 yıl öncekı sevgılısıne kadar öğrendım :) Senin gibi kadınlar var mı gerçekten kosulsuz şartsız bır erkege guvenen?
size kk adına plaketle çiçek yollamak istiyorum ve ayakta yürekten alkışlıyorum.

Benim de tanidigim bi ablam daha 23 yasindayken calostigi fabrikada iscilerden biri adini ahmet diye tanitip 1 sene kadar kizi oyaliyor sonra vicdan azabi cekip itiraf ediyor. Hani bazilarini garip gelmis isim meselesi ama dusunun ki akrabalarinin da oldugu bir sirkette adin huseyinken ahmet olsun . Uzuldum sizin adiniza ama defolsun gitsin defedin basinizdan

evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye

Bir kere "evli misin?" Diye sorduysanız bunun arkasına düşmek zorundaydınız. Siz sadece görmezden gelip, öyle olmaması için kendinizi telkinlediniz. İlişkiye başlayken evliysen dürüst ol diye kim sorar ya?
Size değil de, adamın eşine çok ama çok üzüldüm. Yazık.

Çoğu zaman evli misin diye sormuşsunuz zaten demek ki sizde şüpheleniyordunuz evli olduğundan hatta içten içe biliyordunuz ama buna rağmen devam ediyordunuz bana göre günün sonunda akılsız başın cezasını ayaklar çeker ne diyelim.

Bunun karısı hiç mi aramadı yanında, sen onu evindeyken hiç mi aramadın nerde oturuyosun hiç mi demedin hiç mi evine gitmedin 4 yıl şaka mı bu?

Back
X