- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
Evet fatmagülün mutfağı.
pencere ve bahçesinden ildim hiç değiştirmemişler herşeyiyle aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fatmagülün mutfağı.
Dizilerde yeni moda oldu buda bir kadına üç erkek aşıl oluyor elifde öyle bari deyse mıymıy bişey onun yüzünden izlemiyom. Reklam aralarında bakıyorum. Birde eşkeri hep kötü gösterip sevgilileri. İyi. Gösteriyorlar.Bayadır izlemiyordum bu diziyi, şimdi denk geldim yine. Kerem karakteri ölmüş, neden ölduğünü görmedim ama zaten çok gereksiz buluyordum. Elif'e olan takıntılı aşkı falan hiç bir şekilde duygusunu geçiremiyordu.
Bi de nasıl oluyo da Kahraman kaç senelik karısını birden hiçe sayıp gidip diğerine pat diye nikah kıyabiliyor anlamıyorum. Defne'yi de senaryo gereği kötü karaktere bürümeye çalısıyorlar, ama bence en mağduru o. Ben de Defne'den yanayım![]()
Dizilerde yeni moda oldu buda bir kadına üç erkek aşıl oluyor elifde öyle bari deyse mıymıy bişey onun yüzünden izlemiyom. Reklam aralarında bakıyorum. Birde eşkeri hep kötü gösterip sevgilileri. İyi. Gösteriyorlar.aile kavramııı. Bozuyorlar bence
Ben uyuyakalmışım, izleyemedim Kerem niye ölmüş?
Dizilerde yeni moda oldu buda bir kadına üç erkek aşıl oluyor elifde öyle bari deyse mıymıy bişey onun yüzünden izlemiyom. Reklam aralarında bakıyorum. Birde eşkeri hep kötü gösterip sevgilileri. İyi. Gösteriyorlar.aile kavramııı. Bozuyorlar bence
hayır canım elifi değil kahramanı öldütcektipara verip adam tuttu elifi öldürttekçi son anda pişman oldu kurşunun önüne attı kendi
hayır canım elifi değil kahramanı öldütcekti![]()
param parçada öyle koca elden gidiyor dilara kötü oluyor yaptıkları için kadın yuvası yıkılsın istemiyorAl benden de o kadar. Şu sıralar dizilerde 2.kadınlar öyle masum öyle günahsız gösteriliyor ki, hayretle izliyorum. Erkekler desen vefadan yoksun, nikâhlı karıları sözle onları tekrar elde etmek için binbir türlü entrikalar çeviriyorlar... Resmen kadınlık gururumuz ayaklar altında.
elife herkes gıcık ama peşinde 3 tane erkek var paylaşamıyorlarÖzcan denizin dizilerini severim..fakat şu elif karakteri beni deli edecek..yaşlı bekar kız diye bize yutturuyorlar ve çook çirkin yaa..defneneye bayılıyorum..güzel kadın..sırf elif karakteri yüzünden seyredemiyorum..ara ara açıyorum..diğer yaşlı olanı görünce bakasım gelmiyor..![]()
para verip adam tuttu elifi öldürttekçi son anda pişman oldu kurşunun önüne attı kendi
hayır canım elifi değil kahramanı öldütcekti![]()
önemli değil dizide fettan gelin şükrancıyım bayılıyorum bu hatunaTeşekkürler kızlar.![]()
önemli değil dizide fettan gelin şükrancıyım bayılıyorum bu hatuna
elife herkes gıcık ama peşinde 3 tane erkek var paylaşamıyorlarne buluyorlarsaa