- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bir şey için geç değil şuan en derin acıyı yaşadğını düşüyosun öylede hissettiğin ,ailen seni afeder geri dönebilirsin eşinden boşanabilirsin hiçbirşey için mecbur değilsinHayatımıza müdahale edebilen mühadale etmelerine izin verdiklerimiz cahilliklerimiz aklı havadalıklarımız bir gün hayatımızın hatası olup çıkıyor karşımıza.üniversite yıllarımda bir sevgilim vardı deli gibi seviyordum karşı koyamıyordum evlenmeyi düşünüyorduk ama gerek onun arkadşları etkinlikleri gerekse etrafındaki kızlardan aşırı kıskançlklarından vb konularda gelgitlerimiz oluyordu aslnda bir karı koca gibiydik hayatımda o kdar büyük bir yeri vardı o benim cnaımdıı tarifsiz duygumdu ama ne kadar sevmeme değer vermeme rağmen aramıza başkalrı grdi vs.ayrıldık ve lanet etmiştim yaşadığım şehre gitmek istedimm sadece gtmek (hiç memleketimden uzak bi yerde yaşamadım yada uzun süreli kalmadım) bunun için yollar aradım acı veriyordu aynı şehir çalıştm kpss den atandm ve o şehirden çıktım ve bu kpss çalşma maratonunda başka uzaak bir şehirden bir destekçim erkek arkadşm vardı (ona inadına başlatılmış uzaklaşma arzusu nedeniyle) ona olan aşkm öyle gözümü kör etmişki ben kendi acımı dindirmek isterken başkalarının hayatına sonunu düşünmeden dahil oldum sonucunu düşnmeden radikal bir kararla memleketimden ayrıldm (ailemin tek kızıyım ve birbrirmize çok bağlıyız) bu süreç 2-3 sürmüştü ve o erkek arkadşm o kadar fedakarlıklar yapmştı ki bana bırakamazdm o çok az kişinin kabul edeceği birşeylerini kaybetmiş bir kıza sahip çktı bunlar bunlar bunlar şuan evliyim ailemden uzakta bir yerde yaşıyorum ve tekarar oraya dönme şansım yok çok mutlu değilim ailemden uzakta olmak benim için en büyük mutsuzluklardan briymiş.Şuanda hayatıma baktığımda bir salak yüzüne şuan ailemden uzakta bir hayat sürüyorum yaşlılıklarında mutluluklarınn hüzünlerinin birçok anında yanlarında olamayacağım aynı şekilde eşim içinde ailesinden uzakta yaşamak zorunda bıraktm şuan değer verdiğim ama deli gibi sevmediğim bir adamla evli yaşamak istediğim yerden uzak yaşam sevincim elimden alınmış gibi hissediyourm( LAnet ediyorum hayatımın böyle sürmesine sebep olan insanlara !!
hiç bir şey için geç değil şuan en derin acıyı yaşadğını düşüyosun öylede hissettiğin ,ailen seni afeder geri dönebilirsin eşinden boşanabilirsin hiçbirşey için mecbur değilsin
Evet ama yanlış bir karar daha almak istemiyorum şuanda memleketime geri döndğümde neler yaşşarım nasıl olur bilemiyorum ki dul bir bayan olacaksn.birde bütn arkadaşlarım artk evleniyorlar mutlular ben onları gördükçe dayanamam gibi geliyor ailem üzülecek.Eşim beni çok seviyor değer veriyor ayrılırsak çok zor günler geçirecek ve şuan ayrılsak bile ortalama 3 yıl aynı ilçede yaşamak zorundayız çok küçük bi yer hayat çok zor geliyor yeni evliyiz 10 ay oldu daha eşimde farkediyor ve benmle hç mutlu olmadın diyor üzülüyor bni mutlu etmek istiyor aslnda ama benm hayatımda olmasını isteidğim erkek daha farklı olmalı mesela biraz ağır olmalı ama eşim çok gülen eli çok becerikkli değildir mesela erkek işlerine fln aman fazla takıyorum galiba çoğu şeyleride.önümü kestiremediğim içn yanlş bir karar vermk istemem ayrılsam snra ilerde hem aşık olacağım hem isteidğim gibi birini dul olarak zaten bulamam garntisi yokki insanlar değitşi herkes birbirni öldürüyor herkes evine koca çocuğuna baba olamıyor kizor durumdayım içimde fırtınalar kopuyor kendi mutsuzluğuma eşimide dahil eidyorum
![]()
cnm şartlarını bilmediğimi için yanlış yönlendirmek istemem, kaç yaşındasın ailenin görüşü nasıl bu konularda,kocana karşı birşeymi hisetmiyosun
ailem her durumda arkamda durur mutluluğumu isterler yuvamı yıkmam onlarıda üzecektir ailemden yana skntım yk şükür.kocamıda seviyorum ama herşeye göğüs gerecek kadar değil heralde çnkü öle olsa ailem yanımda olmasa bile kocam yanımda ne de olsa derim ama onu diyemiyorum küçük şeyler gözüme batıyor gözümde büyüyor çoks even insanın gözü görmez kabullenir ben katlanamıyorum iiken iiz seviyrm vakit geçirmeyi gülüyorz eğleniyorz görsen çok mutlular dersin ama içimdeki burukluğa çare bulamıyorum bir türlü bu ailemden uzakta olmamdan mıı eşimi deli gibi sevmememden mi şuan olduğuğmz yerde çok çevremiz yk küçük biyer yapacak pek birşey yok.ilerde eşim memleketine gtmek istiyor ben o 10 saat uzağa ailemden gtmek istemiyrm gtmezsekde anna babası kışları bize gelecek böle şeyler büyüyor göüzmde hep 23 yaşındayım![]()
cnm evlenmeye hazır değilken evlenmişssin bişeyler eksik kalmış sende, aşk yaşamak istiyosun sen heycan tabi böyle bişey olmadığı için adam batıyo inan bişeyleri yaşayıp doymuş olsaydın şuan batmazdı bunlar , eşini tanımaya çalış birlikte planlar yap, çok güzel analiz etmişsin adamın gözüne batma nedenini kaynaağının kendin olduğunu biliyorsun.aslında çalışmıyosan annesine gitmek güzel bişey annesi diye düşünme gezmeye gidiyosun dinlenmeye diye düşün tabiki annesi gitmen lazım oda senin ailene böyle bişey yapsa nekadar üzülürsün sonuçta adamı sevmiyo olabilirsin ama bukadar iyi bir adam bunu haketmiyor.biraz ayrılma fikrini kafandan at geçmişi bırak ailene yuvana adepte olmaya çalış eğer olmazssa mantıklı olarak yapabiliceklerini mücadele ediceğin sorunları önüne değerlendir ayrılman gerekiyorsa ayrılırsın ama önce şans ver derim evliliklerin çoğu böyle aşk filan yok rutin hatta kavga gürültü aşağlamalar bile yaşanıyo tabi hoş değil ama senin eşin seni el üstünde tutuyor şansı hakediyo bence duygularını paylaş romatik anlar yarat isteklerini söyle süprizler yapın birbirinize
canım ileride kendi memleketinde yaşamak istiyor gezmek için zaten oertalama 2 ayda bir her ikimizin tarafada gidp geliyoruz ama işte dediğim gibi aklımda yaşayamadğığm şeyler kalınca şuanki hayatım zolaşıyor
ayrıl ozaman oturduğunuz muhiti değiştirirsin ailenle birlikte , yanlız önceki sevgilinle barışma ihtimalin varmı
bilmiyorum ki evlenmedi daha o imkansız değil ama düşünceleri nedir unutmuşmudur nedir bilmem sadece 1 yıl önce beni soruyordu sevgilisi var bilyorum
onun içinde bitirme şimdi barışmaz filan pişman olursun
haklısın bunu göze alamam gene ii benim kocam ahbu kadınların kafasında kurudğu şeryler de olmasa kendimi dövesm var
:)