Başarı gibi görünüyorHiçte feyz almıyorsun buradaki konulardan, evlilik çok matah bir şey olsaydı kimse bu kadar dert yanmazdı. Evlilik bir başarı değil ki, doğru insanla evlenmek büyük şans sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarı gibi görünüyorHiçte feyz almıyorsun buradaki konulardan, evlilik çok matah bir şey olsaydı kimse bu kadar dert yanmazdı. Evlilik bir başarı değil ki, doğru insanla evlenmek büyük şans sadece.
Sevilmek seçilmek tamamlanmakta bir ihtiyaç neden evlenmek istenmek suç gibi algılanıyor özellikle bunu erkekleri kukla gibi oynatan evliler diyor ironik .uc kurusa ozel sektorde surunen, is bulamayan, mobbinge ugrayan, bebegini iki aylikken kaynanasina birakmak zorunda kalip ise giden de sana özleniyordur atandi, memur, isi maasi garanti,tum haklarini aliyor, arabasini aldi, anası sağ babasi sağ, saglikli diye.
ama senin hayata bakisin ezik ve negatif yönden oldugu icin kendi gercegini farkinda bile degilsin
Gerçekten bu kafa çok fena bir kafaHerkes boşansın o zaman herkes neden evlenme yokunda nişan telaşında bana olmuyorsa kimseye olmasın
Sizin bulduğunuz gibi olur işteGerçekten bu kafa çok fena bir kafayazık sana ya
Bak bu kafadaki bir insanın mutlu olacağı bir evlilik yapma şansı sıfır. Bu kafayla sen anca görücü usulü bir tip bulursan eskaza onla evlenirsin. Kıskanmaya devam edersin![]()
Çözüm farklıBekarlardan oluşan yeni bir kız grubu senin mentali toparlar.
Halden anlamıyor işte yalnız olmayanlar.Bekarlardan oluşan yeni bir kız grubu senin mentali toparlar.
Yani evlenilecek erkeği bulabiliyorsan bul zaten de ben şu buhranın için yazdım bu çözümü.Çözüm farklı
Anlamıyoruz derken ben 30 yaşında evlendim sen daha 27 yaşındasınHalden anlamıyor işte yalnız olmayanlar.
Ay iyi kötü birini bulamadım diye ağlayıp her gün konu açan insansın böyle laf sokmaların komik oluyor.Sizin bulduğunuz gibi olur işte![]()
Kesin öyle olur hepAy iyi kötü birini bulamadım diye ağlayıp her gün konu açan insansın böyle laf sokmaların komik oluyor.
Ama sana bi haberim var ben 20 yaşından itibaren hiç öyle ay bulamıyorum dediğim olmadı. Hayatımın her döneminde aranılan biriydim![]()