Hayatın yerinde sayması

bu yaşa gelip nasıl bu kadar sığ bakabilirsin dünyaya? aynı yaştayız seninle. bi kalk etrafına bak ne dertler var, cehennem gibi resmen dünya. en büyük derdin bu olsun kardeşim.
dert çük gibidir herkes en büyüğü kendinde sanır. benim için de hayatım kendimi bildim bileli cehennem yeriydi. ben kendimi iyileştirmeye çalışırken birisi çıkıverdi karşıma. sanki kendi çabalarımın meyvesi gibi oldu bana onunla tanışmak. hani sürprizler olabilir diye diyorum. ha yarın öbür gün o da yanımda olmayabilir, hayat böyle bir yer çünkü. ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir?
sen ne kadar çaba verdin kendi ruhun üzerinde? iç dengeni aradın mı hiç? belki bir şeyler eksikti ve boşluğu işle, arkadaşla doldurmaya çalıştın ama olmadı. olmaz. eksik olduğunu düşünmen etrafındakiler evleniyor, bebek yapıyor diye mi sadece? senin bu inancın nereden geliyor? olduğuna inandığın kişi misin?
böyle giderse evli ve çocuklu ama mutsuz olmak da var ihtimalde. o zaman ne olacak? mutluluk bir sonraki mutluluğun arayışı sadece diyordu bir düşünür.
geçici ve kalıcı olan şeyler var. derinlerde de hayat var. uykusuzum bu kadar geldi elimden. git bi müzik aç iki dans et kendine gel ezcümlesi.

Hayat hiçbir zaman yerinde saymaz, sayamaz. Rutin bir nimettir inanın buna ve bakış yönünüzü değiştirmeyi deneyin.

uc kurusa ozel sektorde surunen, is bulamayan, mobbinge ugrayan, bebegini iki aylikken kaynanasina birakmak zorunda kalip ise giden de sana özleniyordur atandi, memur, isi maasi garanti,tum haklarini aliyor, arabasini aldi, anası sağ babasi sağ, saglikli diye.
ama senin hayata bakisin ezik ve negatif yönden oldugu icin kendi gercegini farkinda bile degilsin

Son düzenleme:
uc kurusa ozel sektorde surunen, is bulamayan, mobbinge ugrayan, bebegini iki aylikken kaynanasina birakmak zorunda kalip ise giden de sana özleniyordur atandi, memur, isi maasi garanti,tum haklarini aliyor, arabasini aldi, anası sağ babasi sağ, saglikli diye.
ama senin hayata bakisin ezik ve negatif yönden oldugu icin kendi gercegini farkinda bile degilsin
Sevilmek seçilmek tamamlanmakta bir ihtiyaç neden evlenmek istenmek suç gibi algılanıyor özellikle bunu erkekleri kukla gibi oynatan evliler diyor ironik .

Herkes boşansın o zaman herkes neden evlenme yokunda nişan telaşında bana olmuyorsa kimseye olmasın
Gerçekten bu kafa çok fena bir kafa😂😂 yazık sana ya😂😂
Bak bu kafadaki bir insanın mutlu olacağı bir evlilik yapma şansı sıfır. Bu kafayla sen anca görücü usulü bir tip bulursan eskaza onla evlenirsin. Kıskanmaya devam edersin 😂😂

Sizin bulduğunuz gibi olur işte 😅🤣
Ay iyi kötü birini bulamadım diye ağlayıp her gün konu açan insansın böyle laf sokmaların komik oluyor.
Ama sana bi haberim var ben 20 yaşından itibaren hiç öyle ay bulamıyorum dediğim olmadı. Hayatımın her döneminde aranılan biriydim 😂😂

Back
X