- 24 Ağustos 2018
- 8
- 13
- 8
- 45
- Konu Sahibi Kadersizkadin
Herkese merhaba.aslinda çok eski uyeyim ama şifremi kaybettimden giremiyordum.yeni bir sayfa açmak zorunda kaldım.5 yıllık evliyim ve iki tane kuzum var.kaynana kayınbaba ve görümceyle yaşıyorum.19 yaşından beri çalışıyorum.sukur bi isim var.sorunum şu bu 9 günlük tatilde bizim kurumda çalışma sistemi farklı olduğu için bana 7 gün mesai yazdılar.cocuklarima kaynana bakıyor.bayramdan once dediki işte cumartesi nöbetin var mi Bende var dedim.sonra hasta kızı var onun yanına gitmiş.isten geldim eşime sordum kardeşime gitti dedi.bende o zaman nöbetim bitene kadar sen idare et dedim.esimde ben işteyken annesini aramış niye gelmiyorsun ben bakamıyorum falan diye.o gün beni aradı kaynana niye bana yalan söylüyorsun.sen bana pazar izinliyim dedin ve bi sürü şey söledi.bende anne ben sana yalan solemedim sen yanlış anlamışsın dedikce kadın hiç susmadı.artik dayanamıyorum zaten eşimle de iyi değiliz.kendi ailemde arkamda değiller.cocuklarima çok üzülüyorum.calismak zorundayım.yazimi okuyan herkese teşekkür ederim.