Kadersizim galibaaa

Teşekkür ederim.. Yani by yaşadığım hiç beklemeyeceğim birşeydi. Öylesine şaşkınım ki.. Üstüme titriyordu resmen.. Hala hasta olsam gelir, ihtiyacım olduğunda gelir ama Bi kopuş var. Konuştuk, kendisi de söyledi bunu. Ben senden ayrılmayı düşünmedim bile ama sana yetmeyeceğim diye düşünüyorum, çözemiyorum diyo.
Saçma bir gerekçe sunmuş .Başka kızlar olabilir hayatında .
Nasıl olsa bir nişanlım da var rahat rahat başka işlere yonelirim diye düşünüyor da olabilir .

Arkadaşlar günaydın, konuştuk konuyu.. Çok çok üzüldü, seni bu kadar üzdüğümğn farkında değildim, telafi etmek için elimden geleni yapacağım dedi. Birkaç olay onun açısından üst üste gelmiş, o yüzden içine kapanmış, senin hayatına da müdahale etmek istemiyorum, bu sebeple senle konuşamıyorum diyo.. Önceki nişan aşırı kıskançlık, kısıtlama, baskı yüzünden bitmişti ve tanıştığımızda bu konulara kapalı olduğumu söylemiştim. Bundan ötürü kendi içine kapanıyormuş falan filan

Bahane...
Nişandan sonra işine gelmeyen bazı şeylet farketmiş ve kafasında bitirmiş seni...Senin ayrılmanı bekliyor sadece...
Bu konulara kapalıyım derken anlamadım? Kısıtlama mı demek istedin. Niye eski ilişkilerden bahsedip yeni ilişkiye bunu yansıtırsın ki

Arkadaşlar günaydın..
Kime nasıl anlatsam, ne yapsam bilmiyorum.
Bikaç ay evvel nişanlandım, çook güzel giden bir ilişkim vardı, nişandan sonra herşey tersine döndü. O üzerime çok düşen adam gitti yerine soğuk, doğru düzgün aramayan biri geldi. Kendisi de bunu kabul ediyor, hala çok sevdiğini ama benim beklentilerimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor. Ilişkimiz süresince onu gerçekten zorlayacak hiçbirşey yapmadım, nişanda şunu isterim bunu isterim demedim.. ben sürece bakarak cevabı kendisinin bulmasını istiyorum ama kendini öyle çektiki..üzgünüm çok
Bu arada daha önce bir nişandan dönmüştüm, o zaman resmen olayın içine şuursuzca sürüklenmiştim ama bu sefer, çok inanarak, bile isteye nişanlandım.şuan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorım
Ne yapsam bilemiyorum 😔
Gaza getirilmek hadi aslanım yiğidim paşam sen yaparsın,bunuda atlatırsın denmesini bekliyor gibi..
Bİraz cesaret verip deneyin ama sorun bu da degilse şimdiden yetersizlik duygusu adamda oluştuysa bu komplekse dönüşür ve kompleksli insanda zamanla kendini yeterli görebilmek için karsı tarafı ezip bastırmaya çalışır..

Kompleksli erkeklerden nefret ediyorum,inş sizinki öyle olmaz🙇🙇🙇

Back
X