Kadife Kumaş Koltuğumdaki Lekeler

turkan8769

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
2
0
36
Merhaba Hamınlar;
Evde küçük bir kız kardeşim var ve kadife kumaştan koltuğumu lekelemişti. Uzun bir süredir lekeli. Ancak annem ne yaptıysa lekesi çıkmadı. Lekenin türünü de bilemediği için istediği gibi müdahale edemiyor. Bana bu konuda yardımcı olabilcek biri varsa çok memnun olurum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba Hamınlar;
Evde küçük bir kız kardeşim var ve kadife kumaştan koltuğumu lekelemişti. Uzun bir süredir lekeli. Ancak annem ne yaptıysa lekesi çıkmadı. Lekenin türünü de bilemediği için istediği gibi müdahale edemiyor. Bana bu konuda yardımcı olabilcek biri varsa çok memnun olurum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.

canim ne lekesi oldugunuda soylersen belki yardimci olabilirz.

Bazi yag cozucu spreyler her turlu lekeyi cikariyor cunku. Ben mesela butun kiayfetlerdeki lekelere halidaki lekelere falan yag cozucu kullaniyorum. Hic bir zarari olmadi simdiye kadar. Tabi urunden urune fark eder ama bir markete bakmani oneririm. Bazi yag cozuculerde yaziyor kiyafetlerde kullanilabilir diye.

Vanish gibi icinde agartici oksiyen veya camasir suyu bulunduran urunleri kullanmiyorum cunku bazi kumaslarda leke birakabilyor

Geri dönüşünüz için öncelikle teşekkür etmek isterim. Haklısınız lekenin ne olduğunu yazmayı unutmuşum. Açık kahve koltuğun rengi ve Tam ortasımda koyu bir renk. Annem nar lekesi dedi. Ama aradan Uzun zaman geçti ve kumaşa işlediği için çıkaramadık zannedersem. Çamaşır suyu içerikli ürünler önermemekte haklısınız. Verdiğiniz tavsiyeleri diğer lekeler için uygulayacağım tekrar teşekkür ederim.

X