Kadıköy Acıbadem doktor tavsiyesi

little_princess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
436
4
116
merhabalar 34 haftalık hamileyim, Yeditepe üniversitesi hastanesi Rukset attara gidiyorum. 4 sene önce oğlumu da o dünyaya getirdi. ancak yeni yılda özel sigortamız değişti, acıbadem sigorta oldu, 37. haftada doğum yapıcam 3 hafta kala acıbadem hastanelerinden birinde doğum yapmam gerekiyor maalesef Kadıköy acıbademde önerebileceğiniz bir doktor var mı? Gül Telci yi duydum cumartesi için randevu aldım ama değiştirebilirim

Merhaba
Bende 28+4 deyım. Bende aynı durumdan müzdaribim. Malesef özel sağlık sigortası değiştiği için kadıkoy acıbademe gideceğim. Önereceğiniz kadın doğum uzmalrını bende beklıyor olacağım.
Tesekkurler

Yarın randevum var sonucu paylaşırım. Siz bana göre şanslısını zen azından yeni doktorunuza ve hadtanenize alışacaksınız doğuma kadar. Önce hangi hastaneye gidiyordunuz

Bir yakınım, o hastanede kontrollerin yeterince dikkatli yapılmamış olmasından dolayı çok acı bir tecrübe yaşadı..
Ama sanırım sizler geeliğin önemli test aşamalarını başka bir hastane kontrolünde yaptırıp bitirmişsinizdir gebelik haftanıza bakılırsa..
İçinize sinen bir doktor bulabilmenizi dilerim..

Son düzenleme:
Yakınınızın doktoru kimdi acaba. Ben eski doktorumun tavsiyesiyle habibe seyisoğluna gittim yakın arkadaşıymış daha bir kez gördüm ama çok ilgili ve sıcaktı bütün numaralarını verdi bi sorun olursa saat kaç olursa olsun aramamı söyledi. Umarım doğumlarımızda iyi geçer

ay şimdi kafamı çok karıştırdın ne gibi ikiyüzlülükler buraya yazmasan bile özele yaz lütfen. ben gül hanımdan randevu almıştım ama kendi doktorum habibe hanımla çok eski arkadaşmış illede ona git deyince ona gittim. şurda 3 -4 haftam kadı kafam karıştı

Uyarın için çok sağol, peki doktorluğu ile ilgili bir sıkıntı varmı doğumdan sonra Yeditepe ye geri dönücem zaten ilk kontrolüme bile kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Zaten 1 ya da 2 kere gidicez sonra doğum. Şu saatten sonra bir doktor daha değiştirmek istemiyorum aslında of ne yapsam bilemedim

benim ordaki doktorum gul hanimdi.cok nazik cok kibar cok severim kendisini.o kisa boyuna aldanmayin .kocamandir yuregi.dort kilo uzeri bir bebegi normal dogurtmuslugu vardir.harikadir o.eger onu sevmedim dersen sonucta bu kisisel bi sey cem onculoglu da olabilir.nasil geccek dogumun merak ettim.sonucu yazarsan sevinirim.[/QUOTE]

Son düzenleme:
2009 daki ilk dogumumu ASM'de spinal epidural sezeryan ile Dr Nuri Ceydeli'ye yaptirdim. Operasyon oncesi tansiyon dusuklugum oldugunu bildirdigim halde kanimi serumla beslemediler. Operasyonun sadece 4 saat sonrasinda katateri cikardilar (normalde 36 saat kalabiliyormus) agri kesici uygulamadan aceleyle beni ayaga kaldirdilar cektigim aci ve tansiyon dusuklugumle beraber yataga yigildim. Dogumun ikinci gecesi medela marka hastane tipi sagma makinasiyla kendi kendimi sagmam gerektigini soylediler tabiki beceremedim ertesi gun memelerimde donan sutu elleriyle sagdilar meme uclarimda kanama yapti. Lohusa sendromum boylece baslamis oldu.. Sonraki 2 ay boyunca karnimin sag ic tarafindaki dikislerin cekmesi sonucu her oturup kalktigimda aci cektim, oglumu her emzirdigde aci cektim.. 2 yil boyunca ameliyatin basarisizligi yuzunden karnimdaki agri GECMEDI. ASM nin baska bir kadin dogumcusuna muayeneye gittim kimse durumumu ustlenmedi. Ben de bedenimin agri siniriyla alaka bir durum olduguna ikna oldum ve sustum.. taki 10 gun once Acibadem hastanesinde Dr Cem Onculoglu ile ikinci spinal epidural dogumumu yapana kadar. Yukarida yazdigim hic bir fiziksel ve ruhsal sikintiyi bana yasatmayan bu mukemmel doktor ve hastaneye binlerce kez tesekkur ederim, ne kadar ovsem az imkani olan herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…