- Konu Sahibi leblebisekeri
-
bende tayfun beyin hastasıyım.. şuan transfer gününü bekliyorum. bu 2.denemem,ilk denemem negatif sonuçlandı ama doktorumdan memnunum.. sorunuz olursa yardımcı olabilirim
merhabalar ben ilk denememi tayfun bağışa yaptırdım doktor için olumsuz birşey demiyorum çok iyi ama tek doktor ve hastalara yetemiyor. sizi orada dr lar takip etmesi gerekiyorken hemşireler takip ediyor. acıbademe yakışır bir profesyonellikleri yok bence. başarı odaklı bir merkez olduklarına inannmıyorum.
öncelikle tedavin hayirli olsun arkadasim..insallah bebegini kucagina alirsin bu tedavide..naptin nasil gecti tedavin. hastane ve ekibi hakkinda bilgi verir musin.transferin oldu mu bu arada..cok soru sordum galiba..ben de bugun tedaviye basladim dabende tayfun beyin hastasıyım.. şuan transfer gününü bekliyorum. bu 2.denemem,ilk denemem negatif sonuçlandı ama doktorumdan memnunum.. sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Katılıyorum sanamerhabalar ben ilk denememi tayfun bağışa yaptırdım doktor için olumsuz birşey demiyorum çok iyi ama tek doktor ve hastalara yetemiyor. sizi orada dr lar takip etmesi gerekiyorken hemşireler takip ediyor. acıbademe yakışır bir profesyonellikleri yok bence. başarı odaklı bir merkez olduklarına inannmıyorum.
Benim yarın test günüm.. Hastane ve ekipten memnun kaldım. Tayfun bey önderliğinde bi süreç yaşanıyor.. Farklı bir Dr ile görüşmem olmadı. Tayfun bey pozitif bir doktor ben seviyorum insallah sizde memnun kalırsınızöncelikle tedavin hayirli olsun arkadasim..insallah bebegini kucagina alirsin bu tedavide..naptin nasil gecti tedavin. hastane ve ekibi hakkinda bilgi verir musin.transferin oldu mu bu arada..cok soru sordum galiba..ben de bugun tedaviye basladim da
canım senin hastaneden memnun kalmana sevindim. umarım test sonucunda pozitif olur.Benim yarın test günüm.. Hastane ve ekipten memnun kaldım. Tayfun bey önderliğinde bi süreç yaşanıyor.. Farklı bir Dr ile görüşmem olmadı. Tayfun bey pozitif bir doktor ben seviyorum insallah sizde memnun kalırsınız
rapor geçmiyor ilaçlar 1500 tutuyo 5500 de tedaviPeki ucreti nedir bu hastanenin ve rapor geciyormu acaba
test sonucunu yaptirdin mi? Umarim pozitif sonucunu almissindir Insallah.Benim yarın test günüm.. Hastane ve ekipten memnun kaldım. Tayfun bey önderliğinde bi süreç yaşanıyor.. Farklı bir Dr ile görüşmem olmadı. Tayfun bey pozitif bir doktor ben seviyorum insallah sizde memnun kalırsınız
merhabalar ben ilk denememi tayfun bağışa yaptırdım doktor için olumsuz birşey demiyorum çok iyi ama tek doktor ve hastalara yetemiyor. sizi orada dr lar takip etmesi gerekiyorken hemşireler takip ediyor. acıbademe yakışır bir profesyonellikleri yok bence. başarı odaklı bir merkez olduklarına inannmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?