Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy Acıbadem'de tüp bebek yaptıran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar acıbedemde tüp denemesi yaptırdınızmı maliyetleri nedir memnun kaldınızmı veya fertı center bilen varmı lütfen paylaşalım.....benneyaptımki

Ben acıbademde tüp bebek yaptırdım canım.Doktorum Cem Demirel'di.İlk denememde hamile kaldım şu an 7 haftalık bebişim.Maliyeti de 3.200 YTL ve artı ilaçlar. İlaçlarda 1.200 YTL falan tutuyormuş ama ben ilaçlar için rapor aldım 300 YTL kadar ödedim. Yani ortalama 3,500 YTL ye mal oldu.Ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan.Kesinlikle tavsiye ederim.

benim de cem demirelle 30 ekimde randevum var.
bana umut versin arkadaşım.demek memnun kaldın.biraz anlatsana ya..
ben çok heyecanlıyım da.senin sorunun neydi acaba?
çok da korkuyorum.allah çocuğunu kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.

canım tebrikler öncelikle paylaşımın için teşekkürederim ben fiyatını sormuştum 6000ytl gibi bir rakam demişlerdi sanırım ilaçlardan dolayı değişiyo

Benim de dr Deniz Gökalp. İlk micro denememde hamileyim 4 haftalık.

Bu arada 30 ekimde ebne de ultrason için acıbademde olacağım. Belki karşılaşırız.

Tedavi 3950 YTL (Benim sigortama indirim yapıyorlardı 3450 aldılar)
İlaçlar nerdeyse 2000 YTRL tuttu. Bu rakam tamamen sana uygulanan tedavi ve kullanılacak ilaçlara bağlı daha az da olabilir.

Embriyo dondurma işlemi 950 YTL
Donmuş embriyoların transferi de 950 YTL imiş.

peki ilaçlarda yardımcı oladılarmı rapor falan bahsediyorlardı

LEAH ayrıca sana birşey sormak istiyorum aşılama yaptırdınmı yani dr önerdimi yoksa direk tüpmü

Oustun benim durum biraz farklı. Bende rapor koşulları yok. Bir kızım var. geçen yıl bir dış gebelik geçirdim ve ona bağlı olarak tüplerimden birinde enfeksiyon vb oldu Bu Ocak ayında tüpüm alındı. tüpü olan tarafta da yumurtlama yavaş oluyordu. Dr. yaşımın da 35 olması ve kızımın acil kardeş istemesi nedeniyle, 2 yıl içinde illaki gebe kalırsınız ama isterseniz Tüp bebek deneyin % 70 şansınız var dedi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Bende aşılamalık bir durum yoktu yani.

çok teşekkürederim paylaşımın ve tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin bende ferticenter düşündüm ama acıbademle orası arasında kaldım sanırım acıbadem daha mantıklı gibi bide umut tüp bebek te evet ama oraya eşim semen analizini yaptırmıştı dr pek beğenmemişti onun için vazgeçtim

çok geçmiş olsun leah umarım enkısa zaman da bebğine kavuşursun

başka yok mu acaba kadıköy acıbademde tedavi olan ?
tecrübelerden faydalanarak kendimi 30 ekime
hazırlamak istiyorum.

konunun üstünden çok zaman geçmiş ama ben kadıköy acıbadem'de Dr. Tayfun Bağış hoca ve ekibiyle tüp bebek yaptırdım. il seferde başarılı olduk çok şükür. şimdi hamileyim. Konusunda gerçekten uzman bir doktor. ekip ve laboratuar süreci de bir o kadar önemli tabi. fiyat başka yerlere oranla daha pahalı. 5 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam paket programları vardı. ama diğer merkezlerden farkını gittiğinizde hissediyorsunuz..

ben osmaniye de ikamet ediyorum on beş gün önce negatif bir tüp bebek denemem oldu şimdi doktorum kadıköy acıbademi önerdi bir iki ay sonra gitmeyi düşünüyorum tavsiye eden varmı ben iki kez tüp bebek yaptırdığım için rapor hakkım da bitti fiyatı konusunda bilen varsa yazsın lütfen birde kalacak yer sorununu nasıl çözesbilirim

Kadıköy acıbademden ayrılan deniz gökalp yaptı benimkini 2 aylık oldu, acıbademdeyken arkadaşımınkini yapmıştı o zaman daha çok tutmuştu şimdi benimki daha uygun bir fiyata yaptı serbest çalıştığı için çok tatlı bir doktor allah herkese nasip etsin anne olmayı

Arkadaşlar herkese selamlar ;

Uzun zamandır formda yazışıyorum ama bu topiği yeni farkettim. Fazla yazan olmamış. Benim genetik bir hastalığım var. PGT ve Tüp Bebek yaptıracağım. Memorial ile görüştüm ama şu an Acıbadem'i de düşünüyorum. İki merkez arasında karar veremedim. Acıbadem'de tüp bebek özellikle PGT'li tüp bebek yaptıran var mı ? Kadıköy Acıbademi'mi yoksa Maslak Acıbademi mi önerirsiniz ? Fiyatlar ne kadar ? İlgi alakadan memnun musunuz ? Laboratuvarı ve doktorlar konusunda yorumlarınız neler ?

Acı badem kadıköy de şubat ayında tüp bebek yaptırdık.
Ekip olarak doktor olarak ilgilerinden çok memnun kaldık.
Çider e üyeliğimiz olduğu için ilaçlar dahil 4500 lira tuttu.
Umarım yardımcı olmuştur.

selam ben maslak acıbadem e gıdıyorum dr um bulent hoca oraya gectıgı ıcın zaten ankaradakı ekıbıyle gelmıs yabancılık cekmedım forumda oranın labaratuarınınj cok ıyı oldugunu yazmıslar ılk gıdısımdede ılgılerı ıyı ıdı fıyat hocaya muayene olduk 300 tl tup bebek fıyatları 4250... bırde ılaclara verıcez eczaneye o henuz bellı degıl ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…