E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ben acıbademde tüp bebek yaptırdım canım.Doktorum Cem Demirel'di.İlk denememde hamile kaldım şu an 7 haftalık bebişim.Maliyeti de 3.200 YTL ve artı ilaçlar. İlaçlarda 1.200 YTL falan tutuyormuş ama ben ilaçlar için rapor aldım 300 YTL kadar ödedim. Yani ortalama 3,500 YTL ye mal oldu.Ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan.Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben acıbademde tüp bebek yaptırdım canım.Doktorum Cem Demirel'di.İlk denememde hamile kaldım şu an 7 haftalık bebişim.Maliyeti de 3.200 YTL ve artı ilaçlar. İlaçlarda 1.200 YTL falan tutuyormuş ama ben ilaçlar için rapor aldım 300 YTL kadar ödedim. Yani ortalama 3,500 YTL ye mal oldu.Ben çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan.Kesinlikle tavsiye ederim.
Benim de dr Deniz Gökalp. İlk micro denememde hamileyim 4 haftalık.
Bu arada 30 ekimde ebne de ultrason için acıbademde olacağım. Belki karşılaşırız.[/QU
tebrik ederim öncelikle mikro için nekadar ödedin acaba
Tedavi 3950 YTL (Benim sigortama indirim yapıyorlardı 3450 aldılar)
İlaçlar nerdeyse 2000 YTRL tuttu. Bu rakam tamamen sana uygulanan tedavi ve kullanılacak ilaçlara bağlı daha az da olabilir.
Embriyo dondurma işlemi 950 YTL
Donmuş embriyoların transferi de 950 YTL imiş.
Tedavi 3950 YTL (Benim sigortama indirim yapıyorlardı 3450 aldılar)
İlaçlar nerdeyse 2000 YTRL tuttu. Bu rakam tamamen sana uygulanan tedavi ve kullanılacak ilaçlara bağlı daha az da olabilir.
Embriyo dondurma işlemi 950 YTL
Donmuş embriyoların transferi de 950 YTL imiş.
Merhaba ben daha önce ferticenterla görüşmüştüm ancak içime sinmedi ordan Umuttüp bebeğe devam ettim şimdi gebeyim ilaçlar içinde 4000 ytl ödedim biliyorsunuz bahcecinin yeri istersen bir görüş bol şans sana
Oustun benim durum biraz farklı. Bende rapor koşulları yok. Bir kızım var. geçen yıl bir dış gebelik geçirdim ve ona bağlı olarak tüplerimden birinde enfeksiyon vb oldu Bu Ocak ayında tüpüm alındı. tüpü olan tarafta da yumurtlama yavaş oluyordu. Dr. yaşımın da 35 olması ve kızımın acil kardeş istemesi nedeniyle, 2 yıl içinde illaki gebe kalırsınız ama isterseniz Tüp bebek deneyin % 70 şansınız var dedi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Bende aşılamalık bir durum yoktu yani.
başka yok mu acaba kadıköy acıbademde tedavi olan ?
tecrübelerden faydalanarak kendimi 30 ekime
hazırlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?