kadıköy cuma pazarı

pijema2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
147
0
46
İstanbul
bayanlar kadıköy cuma pazarına gıdenler izlenimlerini paylaşabılırmı lütfennnn
kumas aksesuar bakımından ayrıca bilgisi olanlar ...

Canim ben yurtdisindan geliyorum her yaz pazarlarada bayilirim,gecen yaz gitmek istedim ama kadiköy pazarinin kaldirildigini söylemislerdi ne kadar dogru bilemiyorum tabi ama kadiköyde oturan arkadaslar daha iyi bilgi verirler eger kalkmadiysa bu yaz giderim insallah

Canim ben yurtdisindan geliyorum her yaz pazarlarada bayilirim,gecen yaz gitmek istedim ama kadiköy pazarinin kaldirildigini söylemislerdi ne kadar dogru bilemiyorum tabi ama kadiköyde oturan arkadaslar daha iyi bilgi verirler eger kalkmadiysa bu yaz giderim insallah

kaldırmamıslar galıba yakın zamanda bı tanıdıgım gıtmıs ama bende tam yerını bılmıyorum
guncel bı bılgıde yok cok methettıler bu pazarı yakın zamanda gıtmm lazım

Insallah kalkmamistir canim bende mehtini cok duydum gitmeye kalktik hatta yoldayken ablami aramistim pazarin kaktigini söylemisti yanindaki arkadaslari:(Karsiya gecip tekrar geri dönmüstük bosu bosuna esimde az söylenmemisti ustune senin pazarin yuzunden istanbul trafiginde köprüde kaldik diye

kızlar pazar kalkmadı yeri değişti diye biliyorum ben yeni yerine gitmedim ama e-5 üstüne yakın bir yer diye kalmış aklımda
salı günleri ve cuma günleri oluyodu aynı pazar
salı günleri yiyecek giyecek falan karışık cuma günleri tekstil daha ağırlıklı oluyodu sanırım.

netten baktım şimdi doğru hatırlıyomuşum uzunçayır metrobüs durağının oraya kuruluyomuş ama pazarların kalkma olayı vardı geçenlerde gazetelerde acaba kalkmış olabilir mi onu bilmiyorum :26:

netten baktım şimdi doğru hatırlıyomuşum uzunçayır metrobüs durağının oraya kuruluyomuş ama pazarların kalkma olayı vardı geçenlerde gazetelerde acaba kalkmış olabilir mi onu bilmiyorum :26:

fikirtepe taraflarındaymıs metrobus duragının oralarda e 5 e yakın dıyor bı tanıdıgım
yakın zamanda pazarımıza kavusmak dılegıyle:6:

uzun zamandır pazarlardan alışveriş yapmıyorum. bence internetten alışveriş yapmak daha avantajlı. bütün markalar tek tık uzağınızda. hem çeşit bol hem de fiyatlar uygun.

evet ama kumaşlar pazardaki kadar ucuz degül nette
pazar derke onu kastederek actım konuyu zaten

kumaş için Eminönü'ne Kapalıçarşı'ya gitmek gerekir sanırım. Bence oralarda hem daha ekonomik, hem da daha kaliteli şeyler bulabilirsin.

aslında evet ama tanıdıgım ve bu ısle ugrasan bıcok ınsan umranıye kumascılar sokagını ve kadıköy pazarı ıle fatıh poazarını onerıyor gıdıp bakıcam hepsıne tek tek ınsaallah

Back
X