canım ben şişli florance deyim dr um Bülent baysal fiyatlar aynı mı bilmiyorum özelden transfer ücreti 750 dolar+ilaçlar
Amin canim ins bende ramazan bayramindan sonra dusunuyorum ins hastanemden cok memnunum ama ilgi alaka cok iyi eminim kadikoyde aynidir rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin saglikli ve uzun omurlu evlatlar kacinci denemen senin sorun ne
Amin canim ins bende ramazan bayramindan sonra dusunuyorum ins hastanemden cok memnunum ama ilgi alaka cok iyi eminim kadikoyde aynidir rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin saglikli ve uzun omurlu evlatlar kacinci denemen senin sorun ne
Bnde ramazandan sonra yaptrcam ins beni ekle birbirimize destek oluruz ins dolarla mi calisiyor oradi senin kacinci birde hastaliginiz nedir ozel degilse senin dondurulmus embriyonmu var 750dolar demissinde raporunmu var cnm[
evet canım dolarla çalışıyorlar dondurulmuş transfer ücreti 750 dolar ben de polikistikover var canım üçüncü denemem olacak inş son olur ilki hiç tutunmadı ikinci tutundu fakat düştü altı tanede dondurulmuş emb. var raporumda yok rapor kriterlerine uymuyorum yaş 26
Canim ben hicc yaptirmadim 1senelik ewliyim ewlendgimin 5ayinda esimin hasta oldugunu azospermia hastasi bnm trodim var ama 3aydir duzelttik simdide kilo vermeye calisiyorum 2aydir diyertyim 13 kiko verdim bu troid bni mahvetti 20 kilo daha vercem allahin izniyleee uskudar euro fertil hastanesi ile gorustum 7000 lira falan istedi orasida iyi yaptiran 1akrabaniz var derdimizi kinseyede soylemiuoruz birtek ailemiz buliyor durumu gerisine hep yalan soulemek zorunda kaldik mecbur yeni ewliyiz falan diye cok zor allh dusmanina yasatmasin 25 yasindayim allh cocuk isteyen herkese hayirli ewlatlar nasip etsin hergece ruyalarimda bebegimivgoruyorum ama gelmiyr bukadar cabalarimuzin karsiligini versin rabbim umudumuz allah...
olur canım inş ben 5 yıllık evliyim eşimde bişey yok çok şükür benimde kilo problemim var pko den dolayı bende diyetteyim fakat uykumu düzenleyemiyorum bu yüzden bi işe yaramıyo diyetim
Cnm bnmde kilo problemim var 2aydir diyettyim ve bugun insulin direncimin yuksek oldugunu ogrendim dunyam basima yikildi bn cabaladikca hersey ust uste geliyr uzulme sende ama sende bktir insulin direncine bana diaformin diye biilac verdi arastrdim biraz kilo vermenede yardimci oluymus bi bktr cnm bnm trodim cikti snra prolaktinim yukseldi smdide dedim oh saglikliyim artik troidim duzende prolaktinimde kalmadi dedim bu cikti bu arada bnmde uyku duzenim yok hep uyumak istiyrum gece 2den asagi uyumam ama sabah 10a kalkarim hemen doktr insulin hastasi olnlar uykuyu cok sewer yorgun olurlar dedi bnde oleydim ama simdi daha iyim duzelicek ins haberini aliriz ins sana simsiki tutunsun bebegin uzme canini ...
4. tüp bebek denememi Kadıköy Florance Nuri Delikara ile yaptım. Çok şükür ikizlerime hamileyim. Nuri Bey gerçekten çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim.
Canim bende zaten ins direnci var pko oldugum icin diaformini bende kullaniyorum uc yildir duzenli kullanamiyorum o ayrida canim durumumuz baya benziyo ins ikimizde hamile kaliriz ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz sonra hamileler topigine transfer oluruz ne dersin
Bnde dun ogrendim pkolular kuklaniyrmus bilmuyrdum bnde sukur bi o yok ida olursa kaldiramam vallahi her ayy biktim hastanelere gitmekten ins canmmmm bnmmm uzulmee birlikte birbirmizu kaybtmeyelim bari zayiflaman icinde destek verirrim her sekilde konusuruz merak etme olucak ins umudumuz allah sonra doktorlar o gunlerde gelcek hamd olsun atlatcagiz bn birtek bu sorunla ugrasmiyrumki ailevi sorunlarimda var o ayri bu ayri daraldim hayirlisiyla ogunlere gelelim
in canım atlatırız inş bugünler hiç yasanmamıs gibi olur inş çocuklarımızın tatlı telaşı olur böylece kimseyle uğraşamayız kocalarımızla bilee:82:
Elifim cok sevindim maasallah peki ucreti nekadar oldu sana bnm esimin sorunu var emel hsnimla gorustum biraz embiryologlari iyimi dondurma islemi yaptinmi sen neden orayi sectin mesala bana bilgi verirsen sewinirim allahim ayirmasin bebislerini saglikli bir sekikde dogur ins
Kusura bakma foruma fazla girmediğim için sorunu yeni gördüm. Ben tanıdık vasıtasıyla oraya gittim. Eşimin akrabası oranın embriyologu ile yakın arkadaş, kendisine sonsuz güveni vardı. Bende ilk Embriyolog Seda hanımla görüştüm ve gerçekten işinin ehli olduğuna kanaat getirdim. Şuan 3 tane dondurulmuşum var. Bizde de sorun eşimdeydi ileri derecede sperm azlığı ve morfolojik bozukluk. Şimdiye kadar 1 defa bahçeci umut, 2 defa bahçeci fulyada deneme yaptım. Hepsi 5. gün blast embriyoydu ve 1. kaliteydi. Ama hiçbirinde hamilelik oluşmadı. Bu sefer Seda hanıma 3. gün embriosu istediğimi söyledim (Tabi bunun etkisi var mı bilmiyorum) sağolsunlar şimdi 18 haftalık hamileyim. Ben şuan gebelik takibim için oraya gitmiyorum ama hala bi sorun olduğunda Nuri Beyi cepten ararım, her konuda yardımcı olur. Kesinlikle paragöz bir merkez değil, ben çok memnun kaldım, çok ilgilendiler sanada tavsiye ederim .Git bir ön görüşme yap, doktorla tanış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?