- 12 Eylül 2019
- 41
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi yellowspring
Merhaba ,
Yasemin Hanımda deneyenler tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yasemin hanima gittim guleryuzlu biri instegramda nasilsa ayniydi yuzu nurlu biri odemeleri anlatti makul makul. Yurtdisindan gelenler vardi iki tand yurtdisinda buyumus sanki bilmem ama baska dilde konustu . Yabanci hastalar onu seciyor dedi o yabancilarin basinda duran adam. Niye dedim hoca yabancimi yok dedi kim gelse hamile oluyoMerhaba ,
Merhaba, evet başladım ilk denemem kimyasal ile sonuçlandı. Ocak ayında dondurulmuş transfer olucam.Asilama deneme demisti dinlemedim. Kocam soz verdi subatta insallah Allahimin izniyle basliycaz yasemin hanima. Asilama tutmadi hocam dedim aradim dediki tutsa ben niye yapmayayim. Kocamda yanimdaydi duydu hep dediklerini ikna oldu Hepimizin elini kolunu doldursun yuce mevla arkadasim. Sen basladin mi tedavine zor mu tupbebek korkuyorum
Dogrudunmu ayy ne guzel. Darisi basimiza ya.konuyu hortlatayımtekrar tüp bebek tedavisi oldunuz mu nasıl sonuclandı ben yasemin hocada gebe kalıp doğurdum şehirdışından tercih etmiştim çok şükür ilk denemede hamile kaldım yavrumu kucağıma aldım darısı sizlere inşallah
![]()
cok sevındım darısı kucağına almaya inşallah yasemın hoca bır tanedir ya kıbar naif cok tatlı bır bayan sağolsunDogrudunmu ayy ne guzel. Darisi basimiza ya.
ben yasemin hanımda tüp bebek yaptırdım nisan 2019 da ilk deneme pozitif sonuç aldm doğum yaptım çok şükür bir görüşün derim denemeye değer cok başarılı kibar ve elinden geleni yapmaya calısan bir doktor memnun kalacaksınız rabbim kucağınızı boş bırakmasn
Merhaba gittim görüştüm Eylül ayında aşılamaya karar vermiştik adet olmadım adetim geçti de geçti. Daha yeni oldum ve aşılamadan bu vesile ile vazgeçtim direk tüp bebeğe başlayacağım Allah nasip ederse. Korkmuyor da değilim ya tutmazsa diyeben yasemin hanımda tüp bebek yaptırdım nisan 2019 da ilk deneme pozitif sonuç aldm doğum yaptım çok şükür bir görüşün derim denemeye değer cok başarılı kibar ve elinden geleni yapmaya calısan bir doktor memnun kalacaksınız rabbim kucağınızı boş bırakmasn
sakın olumsuz düşünme bu yolda en önemli şeylerden biride moral inanmak kendını iyi hissedersen bedenınde iyi şeyler yaparMerhaba gittim görüştüm Eylül ayında aşılamaya karar vermiştik adet olmadım adetim geçti de geçti. Daha yeni oldum ve aşılamadan bu vesile ile vazgeçtim direk tüp bebeğe başlayacağım Allah nasip ederse. Korkmuyor da değilim ya tutmazsa diye![]()
Merhaba bende yasemin hanımda tedavi oluyorum 2. Transferimi oldum çok şükür pozitif oldu keseyi görmeyi bekliyoruz şimdiMerhaba gittim görüştüm Eylül ayında aşılamaya karar vermiştik adet olmadım adetim geçti de geçti. Daha yeni oldum ve aşılamadan bu vesile ile vazgeçtim direk tüp bebeğe başlayacağım Allah nasip ederse. Korkmuyor da değilim ya tutmazsa diye![]()
Maşallah çok sevindim. Hangi laboratuvar ile devam ettiniz. İkiz transfer miMerhaba bende yasemin hanımda tedavi oluyorum 2. Transferimi oldum çok şükür pozitif oldu keseyi görmeyi bekliyoruz şimdi
Teşekkür ederim tek embriyo transfer yapıldı. Eurofertil de yapıldı transferim keseyi gördüm çok şükür şimdi kalp atışını duymayı bekliyorumMaşallah çok sevindim. Hangi laboratuvar ile devam ettiniz. İkiz transfer mi![]()