• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk takviyelerinden fayda gören var mı?

SmyySvm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar dr.mfk takviyeleri tecrübesi olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum...
Yada gerçekten fayda gördüğünüz başka bir takviye oldu mu?
Tüp bebek tedavisi öncesinde kafam karışık

Merhaba arkadaşlar dr.mfk takviyeleri tecrübesi olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum...
Ben onu doktoruma söylemiştim para tuzağı sakın almayın ürünlerini demişti

Es paketi almıştım bana faydası olmadı açıkçası.fitoterapi yöntemleri var Instagram'da onlara da bakın isterseniz.ben adet miktarim çıkmaz azalmisti trendyoldan Zühre ana markasının Sultan macununu aldım civan perçemi hayıt falan karışımı mesela o iyi geldi genç kizligimdaki gibi adet görmeye başladım ama yine gebelik yok.
Tüp bebeğe basliyacaksinjz takviyesen ziyade sağlıklı beslenin Dr berdigi vitaminlerden kullanın sonra onlara bakarsıniz

Eşimde mfk takvileri kullandı açıkçası biz değişiklik göremedik. Bende takviyeden ziyade sağlıklı beslenmenin daha faydalı olduğunu gördüm. İnfertil beslenme eğer imkanınız varsa bu alanda bir beslenme uzmanıyla çalışmak çok daha faydalı olur.

Vakit kaybı oldu bizim için. İşe yarayan vardır belki bilmiyorum.

direk mfknin ürünleri olmasa da benzer ürünler nir sürü zımpırtılar aldık hep boşa gitti vaktimiz..

Fitoterapi gibi bir nevi belki bir kaç kişide işe yarayabilir ama herkeste olmaz olmuyorda.

Doktorunuzu dinleyin, doktor size, sizin için en doğru tedavi yöntemi budur diyorsa bence dinlemekte fayda var.

6 yıl boyunca denemediğimiz saçma sapan şeylere kadar kalmadı. Olmayınca olmuyor ve doktorunda bi bildiği var demekki. Keşke yapsaydım pişmanlığı duymamak için deneyebilirsin ama para ziyan oluyor. Allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım ama Tıp ilerlemiş durumda sonuçta var çaresi..

Aslında bunlarla vakit geçirmesek, direk tedavimizi yapsak zaten hamile kalacağız..açıkcası çok basit, zor olan şey maddi kısmı ve duygusal olarak zor süreçten geçmek. bu da tedavinin bir parcası, önce cefasını çekip sonra da bebişlerke sefasını süreceğiz Allahın izniyle. 🙏🏼☘️

Back
X