• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadim Dostum Fox TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Mahsun Kırmızıgül'ün kaleminden Kadim Dostum dizisi ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.Kadim Dostum dizisi oyuncuları,Kadim Dostum konusu...

Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını üstlendiği Kadim Dostum dizisinden ilk fragman yayınlandı. FOX’un iddialı yapımları arasında ye alan dizinin başrollerinde İlker Aksum, Damla Aslanalp, Murat Eken, Metin Yıldız ve Cihat Tamer rol alıyor.

Çekimleri Mardin’de yapılan dizinin kadrosuna, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol alan Ünal Silver ile yine Benim İçin Üzülme dizisinde Harun karakterini canlandıran Eren Hacısalihoğlu dahil oldu.

[video=youtube;CmLNFwV1biE]http://www.youtube.com/watch?v=CmLNFwV1biE[/video]

Son düzenleme:
Almanya'dan Mardin'e uzanan harika bir komedi dizi bizleri bekliyor bence özellikle İlker Aksum'un başarılı oyunculuğu ile çok farklı bir komedi dizisine şahit olacağız arkadaşlar. Ayrıca dizi hakkında merak ettikleriniz var ise eğer bir fan sitesi dizi hakkında değerlendirmeler yapmış adresi ise şöyle; xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ailemden beri hayranı olduğum ve hiçbir dizisini kaçırmadığım İlker Aksumun bu dizisini izlememek olmaz :34: Hemide komedi tam benlik merakla bekliyorum :21:

Back
X