Kadin agladiginda erkek ne hisseder ?

ilk evlendiğimiz zamanlar eşimde bana hiç kıyamazdım gözyaşlarım akmaya başladığı an elinden geleni yapmaya çalışırdı.ki o zamanlar ben çok sıkardım kendimi,gizli gizli ağlardım. gel zaman git zaman benim sinirlerim zayıflayıp daha sık ağlamaya başlayınca bir keresinde bana zırlama dedi:53: .o gün bugündür mümkün olduğunca ağlamıyorum yanında..o olaydan bi süre sonra hatasını farketti sana kıyamadığımı biliyorsun o yüzden bunu kullanıyorsun gibime geliyor demişti ama olan oldu ben o kelimeyi duydum ondan,hee şimdi de ağlıyorum ama ondan hiçbişey beklemiyorum :20:

Yani simdi durust olmak gerekirse anlattiginiz olayda bende aglamazdim :))
Niye agliyayim ki delimiyim:D
Klasik veda sahnesi iste..
Ha kiz almalarinda kina gecelerinde anne kiza hungur hungur aglarim ama komsu komsudan ayrilirken agliyor diye aglamam.

Eski erkek arkadaşım sorunlu bir tipti. Kardeşi, kuzenleri falan ağladığında dövermiş, annesi ağlarsa fırçalarmış öküz.

Ama ben ağladığımda paniklerdi. Eli ayağına dolaşırdı.
Bir tek senin ağlamana dayanamıyorum, başkası yanımda ağlasa vuramayacağım biriyse kalkar giderim derdi.
Bana bildiğin şebeklik yapardı.
Komiklikler yapar, şekilden şekle girerdi, gülümsetene kadar.

Yani simdi durust olmak gerekirse anlattiginiz olayda bende aglamazdim :))
Niye agliyayim ki delimiyim:D
Klasik veda sahnesi iste..
Ha kiz almalarinda kina gecelerinde anne kiza hungur hungur aglarim ama komsu komsudan ayrilirken agliyor diye aglamam.

Ama bir dusunun Insan dogdugu buyudugu sehri birakiyor butun anilari arkasinda birakarak , dusunun ce bile hala icim aciyor .. :-(

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

en yakın kocam ve yeğenim var:)onlardan örnek vermem gerekirse,eşimin annesi gözyaşlarını bir silah olarak kullandığından ve kendi kocasına isteklerini bu şekilde kabul ettirdiğinden ve kocamda bunu farkettiğinden ağlamam onu pek etkilemez sevgiliyken ağlama derdi sadece nişanlıyken bir defa birlikte ağladık(ailesi benimle evlenmek istediği için onu reddetmek istemişti)o zamanda herşey çözülür ağlama dedi yine.evlendikten sonra önceleri üzülücek bişiy yok demeye başladı.4 yılın sonundaysa daha çok ağlarsın,,,ağla ağla işte böyle,,,,zırlama yine demeye başladı.gözyaşlarına inanmıyor ve annesi gibi herkesi sahte sanıyor kanımca.yeğenim ise annesi ağlarsa oda ağlar(20 yaşında)çünkü annesi onu hep kullanır)kaynanam gibi.bizler ağlarsak gelir teselli eder bak üzülme değermi teyze ya falan der ama yerinde duramaz evin içinde dört döner ....biraz uzun olmuş kusura bakmayın:1:

Üzülen de var merhamet eden de sinirlenen bile gördüm:9: bir arkadaşım evlenmek istediğin erkeğin yanında ağla tepkisine göre karar ver derdi:9:

Yaa evet kesnlkle çok çookk haklısın. Ben salya sümük iç çeke çeke ağladığım zamanlarda nişanlım nednse çok sinirleniyo. Tescilli öküz bendeki gerçi, ondan da olabilir :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkekler genelde duygularını belli etmezler. Fakat bu üzülmedikleri ya da umursamadıkları anlamına gelmez. Erkekler genelde yalnız kaldıklarında üzüntülerini giderirler ve toplum içindeyken daha dik durmaya gayret gösterirler. Bu durum da yaratılıştan kaynaklanıyor. Bir olay karşısında bayanlar duygularını çabuk belli ederler bu durum erkeklerde de aynı olsaydı bazı sıkıntıların üstesinden gelmek daha da zorlaşırdı.

Ama bir dusunun Insan dogdugu buyudugu sehri birakiyor butun anilari arkasinda birakarak , dusunun ce bile hala icim aciyor .. :-(

Yok canim onda haklisin kesinlikle insan dogdugu buyudugu yerden zor ayriliyo kesinlikle ona bende aglarim zaten..
Ama hani demissin ya ben agladim ayriliyorum diye karsidaki erkekler durdu oylece diye..
Yani bende demek istedimki tanimadigim birisini gorsem derim mesela ay kiyamam ne zordur kimbilir derim icimden ama aglamam yani:))
Ama kendim o halde olsaydim tepine tepine aglardim orasi ayri :))))

Birde iliskilerdeki aglamalardan bahsedilmis bende yaziverim bari:)))
Normalde uzuldugum birsey olunca sevgilim gelir sarilir birde hani caniniz yanarken gelir birisi sarilir iciniz daha bi bosalir ya o sarilinca daha bi uhu uhu uhuuu diye devam ediyo cocukta askiimmm yuzume bakk diyip basimi kaldirmaya calisiyo bende gormesin diye iyice gomuyom kafami omzuna:D
Ama birde madalyonun diger yuzu var kiiii kavga sonucunda agliyosamm "timsah gozyaslari bunlar" diyoooo....

Benim erkek arkadaşım genelde "ağlama bak ağlama diyorum bu beni çıldırtıyor dayanamıyorum yapma" diyor. Bu tartışma anındayken oluyor genelde ve sinirinden bir yerleri kırmamak için kendini zor tuttuğuna eminim. Bazen gözleri doluyor o da ağlıyor. Tabi bu nadir. Bazen sinirleniyor, bazen üzülüyor. Genel olarak içi gidiyor herhalde. Bilemeyeceğim..

bence bazen abartı görüyolar ağlanacak ne var ki '' diye.
çok duygusalsanız kolay ağlayabiliyosanız ağlamak basit bişey gibi algılanıyor. benm için öyle en azından tepkilerden onu anladım ama elimde olan bişey değil sonuçta duygu yani engel olunmuyor

bu erkek sevgilin eşin degilse
agladıgını fark etmemiştir:9:
eşin yada sevgilinse büyük olasılıkla
agladıgın için içi gitmiş
sinirlenmiştir:6:

Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .

kimisi çok üzülür dayanamaz..
kimisi de zayıflık olarak gördüğü için itici bulur..

Yok canim onda haklisin kesinlikle insan dogdugu buyudugu yerden zor ayriliyo kesinlikle ona bende aglarim zaten..
Ama hani demissin ya ben agladim ayriliyorum diye karsidaki erkekler durdu oylece diye..
Yani bende demek istedimki tanimadigim birisini gorsem derim mesela ay kiyamam ne zordur kimbilir derim icimden ama aglamam yani:))
Ama kendim o halde olsaydim tepine tepine aglardim orasi ayri :))))

Birde iliskilerdeki aglamalardan bahsedilmis bende yaziverim bari:)))
Normalde uzuldugum birsey olunca sevgilim gelir sarilir birde hani caniniz yanarken gelir birisi sarilir iciniz daha bi bosalir ya o sarilinca daha bi uhu uhu uhuuu diye devam ediyo cocukta askiimmm yuzume bakk diyip basimi kaldirmaya calisiyo bende gormesin diye iyice gomuyom kafami omzuna:D
Ama birde madalyonun diger yuzu var kiiii kavga sonucunda agliyosamm "timsah gozyaslari bunlar" diyoooo....

Uzun uzun yazmissin canim zevk aldim okumaktan :-) , omzunda agliyacagim bir sevgilim olsa ya benimde :-D

Back
X