- 27 Mayıs 2020
- 38
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi albanianishh
-
Genelde daha derin sebepler var. Dizi-filmlerde bu tipte erkeklerin yüceltilmesi, mahalle kültürü vs. Ama kişisel olarak ben kadınların da yanlış erkekleri seçtiklerini düşünüyorum. Maço, giydiği eteğe karışan, kadına hesap ödetmeyen, gerektiğinde masaya yumruğu vuran erkek istiyorlar. Sonra da o erkek yumruğu kendilerine vuruyor. Bazen beklenen son o kadar bağırarak geliyor ki...Son yıllarda kadına şiddet ve kadın cinayetleri haberlerini medyada çok okuyoruz.
Gerçekten korkuyorum . Bulundugum cevre sebebiyle karşıma çıkanlar hep maço, parasıyla herseyi satın alabileeğini sanan ataerkil saldırgan küfürbaz kültürsüz tiplerdi.
Yanlış seçimler yaptığımın farkındayım. Bu toplumsal bir sorun bence
Kadına şiddet ve kadın cinayetleri neden oluyor ?
Kadınların yanlış partner seçimleri ve ailesinin erkeği eğitememesi ?
Bunlar mı neden ? Yoksa başka derin sebepler mi ?
Umut fakirin ekmeğiAma diğer konunuzda konuşuldu. Siz de ataerkilsiniz. Abileriniz kredi çekip kral düğünler yapmış.Babanız annenizi kuruş ödetmeden "almış " Sizinde böyle beklentileriniz var. Konuşmak istediğiniz konu sosyologların psikologların onlarca yıldır çözemediği bir konu. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamıyorum A albanianishh
Üfürük reis o zaman bi sestir yarabbi kulaklarım çınladı..Ama diğer konunuzda da konuşuldu. Siz de ataerkilsiniz. Abileriniz kredi çekip kral düğünler yapmış.Babanız annenizi kuruş ödetmeden "almış " Sizinde böyle beklentileriniz var. Konuşmak istediğiniz konu sosyologların psikologların onlarca yıldır çözemediği bir konu. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamıyorum A albanianishh
Sigara içiyorumdum, aa eşin biliyo mu kızmıyor mu diyorlardı. Ya da bir yerde iki çay içecez sevgilisine haber vermeler, izin almalar. O kadar basit şeylerle uğraşıyoruz ki hala.
Anlamadı tabi ki. Annem hala der sordun mu izin aldın mı diye. Anne diyorum ne izni neyin izni.Bir akşam hava karanlık bisiklet sürüyorum. Bir akraba gördü dedi ki kocan nasıl izin veriyor. Dedim kocam benim sahibim değil yaptığım şeyler beni bağlar dedim tabi ne kadar anladı orası malûm
E sahibimiz ya onlar. Gel kuçu kuçu, git kuçu kuçuAnlamadı tabi ki. Annem hala der sordun mu izin aldın mı diye. Anne diyorum ne izni neyin izni.
Bu haberi bu sabah okudum onedioda yapılan yorumlar gibi aile ici bir ensest durum da olabilir o şekilde de infaz edilmiş olabilir...Yo kadına şiddet sadece eş ile olmuyor
Aile kızlarınıda öldürüyor
Yada bir erkek evlat annesinede şiddet uyguluyor
Kadına şiddet bir yapının sonucudur
Kader değil bir tercihtir
Daha ılımlı erkekten ziyade kaba şiddete meyilli adamları daha çok tercih ediyor çocukları böyle yetiştiriyoruz
Töreniz Batsın! İntihar Etti Denilen 17 Yaşındaki İrem, 'Aile Meclisi' Kararıyla Öldürülmüş
17 yaşındaki İrem Bahçe, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Mersin’deki evinin banyosunda başından vurulmuş olarak bulunmuştu. Olay kayıtlara intihar olarak geçmişt...onedio.com
Bi keresinde kınalı adadayım binmişim pisinkleteBir akşam hava karanlık bisiklet sürüyorum. Bir akraba gördü dedi ki kocan nasıl izin veriyor. Dedim kocam benim sahibim değil yaptığım şeyler beni bağlar dedim tabi ne kadar anladı orası malûm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?