• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın cinayetleri

process

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
8.616
23.518
548
Merhaba, bugün okuduğum Muğla’da yaşanan cinayet beni derinden etkiledi. Bugüne kadar kaç cinayet haberi okuduk, hepsi ayrı korkunç. Acaba diyorum buraya konu açmış mıydı? Benzer durumda kadınlarımız çok mu? Kafam çok dağınık.
evlat yetiştirmek büyük zorlukları ve sorumlulukları olan bir iş. Ailelerin yaşadıkları ne kadar zor olmalı. Şiddet görüyorsanız lütfen gereken yerleri arayın. Lütfen önlem alın. Hafızamıza kazınan başka isimler olmasın.

Sabahtan beri etkisindeyim , sosyal medya da paylaşmak istedim duygularımı ifade etmek için küfürsüz cümle bulamıyorum bir insanı öldürüp yakıp üzerine beton dökmek nasıl bir canilik bunu yaptıkdan sonra nasıl uyudu nasıl yemek yedi evde cocugunun esının yuzune nasıl baktı , onu savunan anne bozuntusuna ne demelı pekı ? kendı kızı yok mu bır kadına bır ınsana yapılan bu caniliği nasıl da yüz vermiş amaa diye pişkinlikle savunabıldı ? kendı aşağılık dogurdugu ondan aşağılık cok uzgunum sınırlıyım aklımdan cıkaramıyorum.

Şayet buraya konu açtıysa kesinlikle linç yemiştir.
Evli adamı yoldan çıkaran öteki vicdansız kadın çünkü.
Bugün orada ne işi varmış, neden gitmiş minvalinde cümle kuranlardan burada da çok.

yaz beri etkisindeyim , sosyal medya da paylaşmak istedim duygularımı ifade etmek için küfürsüz cümle bulamıyorum bir insanı öldürüp yakıp üzerine beton dökmek nasıl bir canilik bunu yaptıkdan sonra nasıl uyudu nasıl yemek yedi evde cocugunun esının yuzune nasıl baktı , onu savunan anne bozuntusuna ne demelı pekı ? kendı kızı yok mu bır kadına bır ınsana yapılan bu caniliği nasıl da yüz veromiş amaa diye pişkinlikle savunabıldı ? kendı aşağılık dogurdugu ondan aşağılık cok uzgunum sınırlıyım aklımdan cıkaramıyorum.
Öyle bir kadının yetiştirdiği de bu cani olurdu zaten. Çok çok üzgünüm ben de. Kadınlarımız kailteli yaşamdan, mutluluktan geçti artık, öldürülmemek için uğraşıyorlar. Yazık çok yazık.

Kafam çok dağınık.
evlat yetiştirmek büyük zorlukları ve sorumlulukları olan bir iş.
Bunun sadece bilinçli insanlar farkında. Doğurmak için doğuran ve çocuklarını kafeste yetiştirip, şiddeti, tecavüzü, cinayeti normal karşılayan o kadar büyük bir kesim var ki. Aklı başında insanlar sadece ödenebilir bir kredi yüzünden bile çocuk yapmayı ertelerken, tecavüzcü olduğunu bildiği yaratıklara "Kocamdır yapar, kız kuyruk sallamasaymış" diyenler ardından çocuk üstüne çocuk yapanlar var. Ben buna da o kadar çok üzülüyorum ki. Zavallıcıkları kendi elleriyle canavarlaştırıyorlar.

Öyle bir kadının yetiştirdiği de bu cani olurdu zaten. Çok çok üzgünüm ben de. Kadınlarımız kailteli yaşamdan, mutluluktan geçti artık, öldürülmemek için uğraşıyorlar. Yazık çok yazık.
Kokusmusluk anasından oğluna geçmiş işte. Kendi kızına biri yapsaydı böyle diyemezdi , cahillik demeyeceğim okumakla alakası yok vicdan meselesi oldu bu işler artık içleri aliyor işte.r dilerim sürüm sürüm sürünsün gün yüzü görmeden olup gebersin pislik herif

İki yetişkin insan kendi gönül rızasıyla yasak ilişki yaşıyor ve taraflardan biri ayrılmak istiyor ya da meşru olmak istiyor o detayı bilmiyorum. Diğerinin onu bayıltana kadar dövüp, bayıldıktan sonra boğazlayıp, boğazladıktan sonra yakıp, üzerine beton döküp ormana atması mı gerekiyormuş. Korkunç. Annesinin savunmasının akıl alır tarafı yok. Nasıl vicdan bu? Nasıl insan bu?
Bu annenin de, Adamın karısının da şiddet gördüğünden eminim.

Back
X