kadın doğum doktor tavsiyesi ..

ilkfer

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
235
103
103
35
arkadaşlar merhaba İstanbul Çekmeköy deyim 8 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim biraz acemiyim sancaktepe via hospitalyuma gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz doktor yada o civarda tavsiye ediceğiniz güzel temiz bir hastane varmı ?

• Ümraniye Hisar Hastanesi Filiz Candan Topuz
  • Kavacık Medistate Hastanesi Sultan Kavrut

Selam kızlar ataşehirdeki kadıköy şifa hastanesine giden oldumu

arkadaşlar merhaba İstanbul Çekmeköy deyim 8 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim biraz acemiyim sancaktepe via hospitalyuma gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz doktor yada o civarda tavsiye ediceğiniz güzel temiz bir hastane varmı ?

Nazife Micozkadıoğlu ! Kesinlikle tanışmalısın. Çok iyi bir doktor. Yalnız muayenehanesine gitmen gerekiyor.

Nazife Micozkadıoğlu ! Kesinlikle tanışmalısın. Çok iyi bir doktor. Yalnız muayenehanesine gitmen gerekiyor.
çekmeköydemi peki yeni bi doktora başladım şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böylede devam eder yine de çok teşekkür ederim

Fulya Acibadem hastanesinde Hüsnü Görgen mukemmel bir doktor hastasinin isteklerini goz onunde tutan, sizi surekli rahatlatan ve huzurlu bir gebelik gecirmenizi saglayan bir doktor

Back
X