kadin dogum doktoru ariyorum!! lutfen yardimmm!!

ergu-one

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
10
2
3
37
arkadaslar mrb! 14 haftalik hamileyim ama hala icime sinecek bi hastane ve dogum doktoru bulamadim ( medipolde nagihan hn a gittim cok ii biri ama doguma girecegini dusunmuyorum. ilk dogumum olacagi icin de doktorun doguma girmesini istiyorum. avrasya hastanesinde nurcan hanima gittim o da cok ii ama hastane kosullarinin iyi olmadiini soyluyorlar. memorial hizmet hstnde meltem hanimi duydum bir de ama orda da dogum ve muayene ucretleri cokmus glb. kafam cok karisti. bu soyledigim doktor ve hastanlerle ilgili bilgisi alan olan ya da bana yurekten tavsiye edebilceginiz iyi bi doktor var miii??

Malesef bir fikrim yok ama doktor ve hastane ararken kriterlerinizi belirlemelisiniz doktorun iyi olması önemli ama yenidoğan ünitesi ve bebek yoğun bakım varmı en önemli kriter bu olmalı. Allah gönlünüze göre versin

Medipolde suna Hanimdi Dr.um.. Gebeliğimin oncesinden itibaren ona gittim.. Harika bir Dr kesinlikle.. Hastane ve hizmet de çok iyi ama mesai saati dısında nöbetçi kimse onunla dogum yapıyorsunuz galiba hastane politikası oyleymis.. Ben mesai icinde gittiğim icin yoğunluk dısında hiçbir sıkıntı yasamadım..

Belki Dru mesai dısında çağırma meselesinde değişiklik olmuştur çünkü 9 ay oldu neredeyse ben dogum yapali..

Kolaylıkla ve saglikla kavuşursunuz insallah

Teşekkür ederim cnm bn de medipole gittim bi kac kere nagihan hanima ama doktorumun doguma girmemesi ihtimali yüzünden bıraktım orayı. Ilk dogumum olacağı için doktorun doğuma girmesini istiyorum onun için arayistayim. Teşekkür ederim verdiğin bilgilere darisi başıma artık

Canım merhaba, aynı sorunu yaşadım içime sinmedi hiç doktorlar,Medicana (Bakırköy) Düzgün Beye gitmiştim birçok öğretmen arkadaşımda onda doğum yaptı hayatımda görüp görebileceğim en iyi doktor diyorum. Tek sorun bizim sezeryan istemememizdi, genelde öyle oluyormuş,şu anda Ethica Erkan Beye gidiyorum ve ondanda memnunum.(Artı olarak Fiyatları daha uygun) Özel bir sorun olursa mesaj atman yeterli,sevgiler.

benimde özel hastanelere karşı güvensizliğim var o yüzden devlet hastanesi araştırdım. ben bütün kontrollerime samatyaya bağlı osmaniyedeki gebe polikliniğine gittim.ordaki doktorlardan çok memnun kaldım. güler yüzlü, ilgili ve bilgililer. burası istanbul eğitim araştırma hastanesine bağlı bir semt polikiliniği yeni açılmış ve özellikle uzman doktorlar var çok kalabalık olmadığı için herkesle yakından ilgileniyorlar. ben çok memnun kaldım özeller gibi para tuzağı değil ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. birde gebe okulu açmışlar orda normal doğum ile ilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyorlar gebe yogası bile öğretiyorlar.

Emsey hospital gülcan hanim da doğum yaptim Dr ve hastahane ekibi harika pahali da değil çok memlun kaldim oğlumun çocuk Dr da orada hizmet super lohusa servetini bile hastahane yaptmisti l

özel balat hastanesi dr. meltem özbenle normal doğum yaptım.
doğumum bayram zamanına geliyordu. bayrama denk gelmesin diye dua ediyordum, doktorum tatile gider istanbulda olmaz diye çok korkuyordum. korktuğum başıma geldi :)
bayramın ilk günü doğuma gitmek zorunda kaldım çok üzüldüm kim denk gelecek iyi midir ya yapamazsam bayram zamanı sezeryana mı girerim anestesi doktoru var mıdır gibi kafamdaki deli sorularla hastaneye gittim.
suni sancı verdiler hemen meltem hanımı aradılar.
doğumhaneye aldıklarında doktorum meltem hanım geldi. istanbuldaymış. doğumda bana çok yardımcı oldu.
bebeğim doğduktan sonra doğumhaneden çıkmadan bana sarılıp tebrik etti.
gelmezsiniz tatildesinizdir diye çok korktum, çok teşekkür ederim dedim.
doğumu yakın hastalarım varken ben nasıl tatile giderim dedi canım doktorum.
çok çok memnunum. bi daha bebek beklersem yine meltem hanıma giderim.

bende yenibosna nisa hastanesini tavsiye ederim..kızımı orda mürvet hanımda doğurdum..malesef sezeryan olmak zorunda kaldım o yüzden normal doğum bilgisi veremiyecem ama normal doğum yanlısı bi doktor ve mesai dışı özel ücretle tabi doğuma geliyo..hastanedeki diğer doktorları da övüyolar..şimdi ikinci kızıma yine aynı hastanede münübe hanıma gidiyorum..

Sirencigim peki onerecegin bir doktor var mi bu hastanede?Ben hastanemden memnun degilim dogurcam surda az kaldi ama hala icime sinmedi.Senin dedigin poliklinige bakicam bide tabi doktor onerirsen harika olur

Bakırköy Acıbadem Prof Dr. Cihat Ünlü'yü öneririm

Ben yenibosna nisa hastanesinde doğum yaptım dr necla hanımdı. mesai saatleri dışında normal doğum yaptım. Şunu söyleyim normal doğum yapacaksanız zaten dr dan çok ebelerle muhatap oluyorsunuz doğumhaneye girene kadar doğumhanede dr gerekli müdaheleyi yaptıktan sonra ilgilenen yine ebeler oluyo dr arada bi muayene edip doğum sürecini kontrol ediyo o kadar. Kısacası nöbetçi dr vardı benim doğumumda sabah hastaneden çıkarken kendi dr ayaküstü gördü beni :) bi hafta sonra dikiş kontrolü yaptı orda gördü beni. Sezeryan doğum için zaten mesai saatleri içinde tarih veriyo dr. Nöbetçi dr çok memnundum. Ayrıca hast yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut ve doğum fiyatları da gayet uygun

BEN DE İYİ Bİ DOKTOR VE HASTANE ARIYORUM
6 AYLIK OLDUK BİZ DE
ESENYURTTA OTURUYORUM

arkadaslar merhabalar konuyu ben acmistim ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. ben doktorumu buldum glb. fatih medical parkta esra cebi. gittigim doktorlar icinde en guven vereni. ilk muayeneye gittigimde aklima gelebilecek butun sorularii ben sormadan yanitladi. telini verdi ve watsapp araciligiyla ne zmn bisey sormak istesem cvp veriyor. doguma da saat kac olursa olsun gelcegini soyledi. hastane biraz pahali gerci. normal 1950, sezaryen 2950 imis. ama pazarlik etmeyi dusunuyoruz. hala doktor bulamayan varsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…