arkadaslar mrb! 14 haftalik hamileyim ama hala icime sinecek bi hastane ve dogum doktoru bulamadim( medipolde nagihan hn a gittim cok ii biri ama doguma girecegini dusunmuyorum. ilk dogumum olacagi icin de doktorun doguma girmesini istiyorum. avrasya hastanesinde nurcan hanima gittim o da cok ii ama hastane kosullarinin iyi olmadiini soyluyorlar. memorial hizmet hstnde meltem hanimi duydum bir de ama orda da dogum ve muayene ucretleri cokmus glb. kafam cok karisti. bu soyledigim doktor ve hastanlerle ilgili bilgisi alan olan ya da bana yurekten tavsiye edebilceginiz iyi bi doktor var miii??
arkadaslar mrb! 14 haftalik hamileyim ama hala icime sinecek bi hastane ve dogum doktoru bulamadim( medipolde nagihan hn a gittim cok ii biri ama doguma girecegini dusunmuyorum. ilk dogumum olacagi icin de doktorun doguma girmesini istiyorum. avrasya hastanesinde nurcan hanima gittim o da cok ii ama hastane kosullarinin iyi olmadiini soyluyorlar. memorial hizmet hstnde meltem hanimi duydum bir de ama orda da dogum ve muayene ucretleri cokmus glb. kafam cok karisti. bu soyledigim doktor ve hastanlerle ilgili bilgisi alan olan ya da bana yurekten tavsiye edebilceginiz iyi bi doktor var miii??[/QUOTEbenimde özel hastanelere karşı güvensizliğim var o yüzden devlet hastanesi araştırdım. ben bütün kontrollerime samatyaya bağlı osmaniyedeki gebe polikliniğine gittim.ordaki doktorlardan çok memnun kaldım. güler yüzlü, ilgili ve bilgililer. burası istanbul eğitim araştırma hastanesine bağlı bir semt polikiliniği yeni açılmış ve özellikle uzman doktorlar var çok kalabalık olmadığı için herkesle yakından ilgileniyorlar. ben çok memnun kaldım özeller gibi para tuzağı değil ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. birde gebe okulu açmışlar orda normal doğum ile ilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyorlar gebe yogası bile öğretiyorlar.
benimde özel hastanelere karşı güvensizliğim var o yüzden devlet hastanesi araştırdım. ben bütün kontrollerime samatyaya bağlı osmaniyedeki gebe polikliniğine gittim.ordaki doktorlardan çok memnun kaldım. güler yüzlü, ilgili ve bilgililer. burası istanbul eğitim araştırma hastanesine bağlı bir semt polikiliniği yeni açılmış ve özellikle uzman doktorlar var çok kalabalık olmadığı için herkesle yakından ilgileniyorlar. ben çok memnun kaldım özeller gibi para tuzağı değil ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. birde gebe okulu açmışlar orda normal doğum ile ilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyorlar gebe yogası bile öğretiyorlar.
Ben yenibosna nisa hastanesinde doğum yaptım dr necla hanımdı. mesai saatleri dışında normal doğum yaptım. Şunu söyleyim normal doğum yapacaksanız zaten dr dan çok ebelerle muhatap oluyorsunuz doğumhaneye girene kadar doğumhanede dr gerekli müdaheleyi yaptıktan sonra ilgilenen yine ebeler oluyo dr arada bi muayene edip doğum sürecini kontrol ediyo o kadar. Kısacası nöbetçi dr vardı benim doğumumda sabah hastaneden çıkarken kendi dr ayaküstü gördü beni :) bi hafta sonra dikiş kontrolü yaptı orda gördü beni. Sezeryan doğum için zaten mesai saatleri içinde tarih veriyo dr. Nöbetçi dr çok memnundum. Ayrıca hast yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut ve doğum fiyatları da gayet uygunarkadaslar mrb! 14 haftalik hamileyim ama hala icime sinecek bi hastane ve dogum doktoru bulamadim( medipolde nagihan hn a gittim cok ii biri ama doguma girecegini dusunmuyorum. ilk dogumum olacagi icin de doktorun doguma girmesini istiyorum. avrasya hastanesinde nurcan hanima gittim o da cok ii ama hastane kosullarinin iyi olmadiini soyluyorlar. memorial hizmet hstnde meltem hanimi duydum bir de ama orda da dogum ve muayene ucretleri cokmus glb. kafam cok karisti. bu soyledigim doktor ve hastanlerle ilgili bilgisi alan olan ya da bana yurekten tavsiye edebilceginiz iyi bi doktor var miii??
BEN DE İYİ Bİ DOKTOR VE HASTANE ARIYORUM
6 AYLIK OLDUK BİZ DE
ESENYURTTA OTURUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?