kadın doğum doktoru arıyorum yardım edin lütfen

123ayred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
202
2
26
İstanbul
istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bu civarda (terciğen mecidiyeköy, beyoğlu ) güvenebileceğim güler yüzlü ilgili bir doktor arıyorum.hanımlar sizden doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

taksimde tüp bebek merkezinde suzan gençsoy var tek geçerim

hala ordamı bılmıyorum ama netten bir araştırın gidin derim sık,sk amerikaya gidiyor umarım ordadır

taksimde tüp bebek merkezinde suzan gençsoy var tek geçerim

hala ordamı bılmıyorum ama netten bir araştırın gidin derim sık,sk amerikaya gidiyor umarım ordadır

cevabınız için teşekkür ederim ama ben daha bu ay bebek yapmaya karar verdim yani şu an tüp bebek merkezi benim için uzak bir ihtimal .inşallah normal yoldan hamile kalabilirim ama olmazsa tedavi gerecek olursa muhakkak suzan hanımı araştırırım:)

cevabınız için teşekkür ederim ama ben daha bu ay bebek yapmaya karar verdim yani şu an tüp bebek merkezi benim için uzak bir ihtimal .inşallah normal yoldan hamile kalabilirim ama olmazsa tedavi gerecek olursa muhakkak suzan hanımı araştırırım:)

:))rica ederim ama suzan hanım'ın ayrı bir muayanesi var bakırköyde

sadece kolay ulaşabilmeniz için tüp.bebek merkezinde dedim + orda sadece tüp bebek için gelmiyorlar kii

mesela ben bekarım tüp bebekle işimde olmaz ama benım yıllarrrrrdır dr.um

normal muane için bile randevu alabilirsiniz umarım en kısa zamanda saglıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz

sadece kolay ulaşabilmeniz için tüp.bebek merkezinde dedim + orda sadece tüp bebek için gelmiyorlar kii

normal muane için bile randevu alabilirsiniz umarım en kısa zamanda saglıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz

eeee benim gibi tecrübesiz olunca böyle oluyor tabi:)öğrenmiş oldum teşekkür ederim.umarım benim için en iyi doktoru bulabilirim

merabalar ben bekarım ama bakire değilim kendisi bu konuda anlayışlımıdır ?

Back
X