- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi denizkizi35
İzmirdeki arkadaşlar , önerebilecgibiz kadın doğum doktoru var mı ? Mennun oldugunuz , gebelik takibi yapacak ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kent hastanesi namik demir (cok yogun.en erken bir ay soraya randevu alabilirsin sansin varsa oda) yine kentte orcun sezer.super bir doktor.İzmirdeki arkadaşlar , önerebilecgibiz kadın doğum doktoru var mı ? Mennun oldugunuz , gebelik takibi yapacak ??
Degilmi ya.. kac dra gittim bende hani onun gibi ilgileninj gormedim :) sen napicaksin canm dogumu egepolde mi birde cinsiyeti ne seninkinin :)Bende egepolde cemil kaymaza gidiyorum.herseyiyle cok iyi,ilgili bir doktor.
Degilmi ya.. kac dra gittim bende hani onun gibi ilgileninj gormedim :) sen napicaksin canm dogumu egepolde mi birde cinsiyeti ne seninkinin :)
Evet egepolde yapicam Allahin izniyle ablaminda doktoruydu ben ogrenir ogrenmez cemil beyde basladim takibe baska hastane yada doktor arayisina hic girmedim ki doktorumuzda cok iyi.benim bir tane pasa var bi pasa daha geliyor.sizinkinin cinsiyeti ne:)kime sorsam erkek cevabini aliyorum:)
Denk gelelim istersen :) ay bizde cok alismistik mustafa kemal koyucaktik umarim cemil bey yanilmamistir :)Valla cemil bey dediyse cikiyor:)banada 13 haftalikken erkek dedi 17 haftalikken tekrar kontrole gittigimde evet erkek diye onayladi.gerci saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz .sizin ilk bebeginiz heralde.bu arada haftaya benimde kontrolum var denk gelmeyelim hastanede:)
özel doktor mu istiyorsun cnmİzmirdeki arkadaşlar , önerebilecgibiz kadın doğum doktoru var mı ? Mennun oldugunuz , gebelik takibi yapacak ??
özel doktor mu istiyorsun cnm
Canım ben ünlü bir profosör doktorun özel. Muanehanesine gidiyorum . Ama çok fazla Mennun kalmadıM çünkü kanamam olduğu halde ilaç bile başlamadı bugün egepol hastanesinde bir doktora gittim. Umut onur Yücel ondan daha iyi olduğu net .. ama daha iyi tavsiyeler varsa alabilirim. :)özel doktor mu istiyorsun cnm
ahmet suphi toprak var kadın doğum doktoru. çok iyi ve çok ilgili biri menemende muayanesi var. istersen özelden adres ve numara atabilirimCanım ben ünlü bir profosör doktorun özel. Muanehanesine gidiyorum . Ama çok fazla Mennun kalmadıM çünkü kanamam olduğu halde ilaç bile başlamadı bugün egepol hastanesinde bir doktora gittim. Umut onur Yücel ondan daha iyi olduğu net .. ama daha iyi tavsiyeler varsa alabilirim. :)