Kadın doğum doktoru.

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
İzmirdeki arkadaşlar , önerebilecgibiz kadın doğum doktoru var mı ? Mennun oldugunuz , gebelik takibi yapacak ??

Burdan hekim ve hastane önermek doğrumu bilmiyorum ama yardımcı olmak adına cevap yazmak isterim...Çiğli Kordon kadın doğum da,dr.Mete Tarcan,şevkatli,sabırlı,sorularınıza sabırla cevap verebilen bir doktor,kendinizi huzurlu ve rahat hissedersiniz...Yalnız çok tercih edilen bir doktor olduğundan sıra bekleme konusunda sabırlı olmanız gerekiyor,randevu saati sarkabiiyor,bunun dışında memnun kalacağınızı düşünüyorum,

İzmirdeki arkadaşlar , önerebilecgibiz kadın doğum doktoru var mı ? Mennun oldugunuz , gebelik takibi yapacak ??
Kent hastanesi namik demir (cok yogun.en erken bir ay soraya randevu alabilirsin sansin varsa oda) yine kentte orcun sezer.super bir doktor.

Canim ozel egepol hastanesi. Dr cemil kaymaz
Neden tercih etmelisin
1. Fiyat cok uygun 57 lira muayne ucreti veriyorsun kanindan ultrasonuna kadar herseyi kapsiyor. Ayrica 10 gun icinde tekrar tekrar kontrolun olursa tekrar ucret alinmiyor.
2. Dr cok iyi :) kiyamam cok ilgilidir bizim ufaklik hareket ederken bak burasi burasi bebeginiz cok iyi falan derken hep tebessumludur. Ultrasonra uzun uzun size hareketlerni izletir.
3. Hastane kosullari cok iyi temizlik konusundada cok iyiler.
4. Dr um sag olsun esim gelemedigi zamanlarda ultrasonu esim icin videoya cekmeme hic bisey demiyor diyorum gene gelemedi benimki izin vermediler olsun diyor birde esim icin ayri daha detayli anlatiyor.
5. Annemlerde meraklanip bebegimizi gormek istedklerinde gulerek karsiladi :) 4 kisi izlerken ultrasonu hic gikini cikarmadi.
6. Kismetse dogumuda orda dusunuyorum bir kac tanidik dogumu orda yapmis cok memnunlardi. Fiyatida cok uygun 1500 liraymis
Buda herseyi kapsiyo
Epidural dogum
1 gece yatis
1 refakatci(ama 2yede kimse bisey dememis )
Tek kisilik oda tabikide
Oda suslemesi
Dogum fotografcisi
Sutun gelmezse pompasi mamasi
Birde ilk giydirilmesk icin camekanli bir odaya aliyorlar tum akrabalarin orda onu gorebiliyor
Ziyarey saati derdin yok yakinlarin istediginde gelir gider bu en cok babaya yariyor

Dogum sonra arkadaslarin gorusleri; gene olsa gene dogururm 2.de olsun yine egepoldeiz

Bunlar beni cok etkiledi gittim cokta memnun kaldm tabi dogum korkusu var hala uzerimde :)
Istersen bir dene derim
Birde ultrasonlari gordugum en kaliteli ultrasonlardan bebegimizi harekwtlerini cok net goruyoruz

Degilmi ya.. kac dra gittim bende hani onun gibi ilgileninj gormedim :) sen napicaksin canm dogumu egepolde mi birde cinsiyeti ne seninkinin :)
Evet egepolde yapicam Allahin izniyle ablaminda doktoruydu ben ogrenir ogrenmez cemil beyde basladim takibe baska hastane yada doktor arayisina hic girmedim ki doktorumuzda cok iyi.benim bir tane pasa var bi pasa daha geliyor.sizinkinin cinsiyeti ne:)kime sorsam erkek cevabini aliyorum:)

Hastane arayisina girmedimde canm mesela cok sancim oldu acil gitmem lazim o an karsiyakadaim gidemedim hop en yakindaki bi yere gidiyorum bakiyorhm iyi donuyorum :) bazen bornovaya gidiyorum teyzemlerde kalrken bigun kanamam oldu onun sokakta semt pol. Var gittim hemen 2 dkk baktim iyimis :) kis vakti cok hastayim 2 aydir gribi atlatamadim ondan te oralardan o aciliyette egepole gidemedim yagmur camur bi yandan :) normal kontrollere gep cemil beye gittim :) ayda bir gel diyor özluyorum megelimi goreyim diye gidiorum 1 2 haftada bir kiziyor bu kezde :) bidahakine onumuzde ay gel diyor hep :) tabi yine dayanamadim denizliye gittigumde ultrasona gittim 16 haftaljk diye :) orasi kiz dedi. 13 haftalikken cemil bey erkek demisti bakalim haftaya cemil beyde kontrolum son soz onun :)

Valla cemil bey dediyse cikiyor:)banada 13 haftalikken erkek dedi 17 haftalikken tekrar kontrole gittigimde evet erkek diye onayladi.gerci saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz .sizin ilk bebeginiz heralde.bu arada haftaya benimde kontrolum var denk gelmeyelim hastanede:)

Valla cemil bey dediyse cikiyor:)banada 13 haftalikken erkek dedi 17 haftalikken tekrar kontrole gittigimde evet erkek diye onayladi.gerci saglikli olsunlarda baska birsey istemiyoruz .sizin ilk bebeginiz heralde.bu arada haftaya benimde kontrolum var denk gelmeyelim hastanede:)
Denk gelelim istersen :) ay bizde cok alismistik mustafa kemal koyucaktik umarim cemil bey yanilmamistir :)

Valla bakalim hayirlisi ama sanmiyorum yanilacagini:)ben randevularimi cikista aliyorum artik cok dolu oluyor.konu sahibininde kendi tercihi artik biz elimizden geleni yaptikk::)))))))))

özel doktor mu istiyorsun cnm
özel doktor mu istiyorsun cnm
Canım ben ünlü bir profosör doktorun özel. Muanehanesine gidiyorum . Ama çok fazla Mennun kalmadıM çünkü kanamam olduğu halde ilaç bile başlamadı bugün egepol hastanesinde bir doktora gittim. Umut onur Yücel ondan daha iyi olduğu net .. ama daha iyi tavsiyeler varsa alabilirim. :)

Canım ben ünlü bir profosör doktorun özel. Muanehanesine gidiyorum . Ama çok fazla Mennun kalmadıM çünkü kanamam olduğu halde ilaç bile başlamadı bugün egepol hastanesinde bir doktora gittim. Umut onur Yücel ondan daha iyi olduğu net .. ama daha iyi tavsiyeler varsa alabilirim. :)
ahmet suphi toprak var kadın doğum doktoru. çok iyi ve çok ilgili biri menemende muayanesi var. istersen özelden adres ve numara atabilirim

Back
X