Kadın Doğum öneri

destina94

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
191
61
18
30
Merhaba İstanbul avrupa yakası kadın Doğum doktor önerisi alabilir miyim sizlerden 6 haftalık gebeyim aynı zamanda ilk gebeliğim ilk kontrol için özele gittim hiç memnun kalmadım eşimi daha içeri almadılar memnun olduğunuz bir doktor varsa önerirseniz çok sevinirim

Merhaba İstanbul avrupa yakası kadın Doğum doktor önerisi alabilir miyim sizlerden 6 haftalık gebeyim aynı zamanda ilk gebeliğim ilk kontrol için özele gittim hiç memnun kalmadım eşimi daha içeri almadılar memnun olduğunuz bir doktor varsa önerirseniz çok sevinirim
Canım pandemiden dolayı almıyorlar. Normalde sadece hastayı alıyorlar. 🙋

İyi ki Erhan beyi tanımışım diyorum :)

Etrafımda doğum ile ilgili bir sürü akıl veren oldu herkes farklı şeyler söyledi. Suni sancı sakın alma hemen sezeryan olma ayağa kalkamazsın hele ki çatı muayenesi ah nasıl bir acı ama bir sürü herkes yaşamış akıl veriyor şimdi o insanlara diyebileceğim bir şey var kesinlikle sizin doktorunuz sizin acı eşiğiniz bunlar farklı o yüzden siz bunları yaşadınız herkes yaşayacak değil.

Ama Erhan Bey bizi her konuda çok iyi bilgilendirdi. Özellikle her kontrollerde bitmek bilmeyen soruları olan eşimi bile çok rahatlattı. Ben o kadar çok güvendim ki ne dese yaptım ve sonuç :) hiç korkmadan abartılanları yaşamadan harika bir doğum yaptım. Bu kutsal anı yaşarken insan yanında sadece güvendiği bilgili birisini istiyor mesleğini böyle güzel yapan doktorların olduğu bir yer Alle ben Alle ailesine ve doktorumuz Erhan Karaalp’e ne kadar teşekkür etsem az gelir hem hamileliğimin hemde doğumumun çok güzel geçmesine sebep oldular iyi ki tanımışım. Her şey için çok teşekkür ediyorum.

Back
X