Herkese iyi akşamlar şimdiden kusura bakmayın biraz uzun yazacağım detay vermeliyim diye düşünüyorum ben 28 yaşındayım hanımlar 2 senedir evliyim evlenmeden 1 sene önce bana pcos tanısı ile doğum kontrol hapı verdi doktor bende kullandım evet baya faydasını gördüm daha sonra evlendim ve devam ettim 2.5 sene kadar kullandım toplamda geçen sene mayıs ayında 1 ay kadar bıraktım işte hersey o zaman başladı bende saç dökülmesi başladı hanımlar hala devam ediyor karnımda sürekli bir şişlik ve sivilcelerimde hafif artış oldu bende cildiye ye gittim cildiye bana hormon testi yaptı ve testere seviyem 120 çıktı bana hapı bırakmamı söyledi bende bıraktım 4 aydır kullanmıyorum hapı bıraktıktan sonraki 3 ay zamanında regli oldum ama bu ay çok geç oldum hatta olmadım tekrar kadın doğuma gittim adet söktürücü ve yine doğum kontrol hapi verdi killanma ve svilcvelerim icin bu 4 aylık sürede de hala sac dökülmesi devam ediyor şimdi size sorum şu yine doktorun verdigi doğum kontrol hapini kullanmaliyimiuim birçok yan etkisi var biliyorsunuz bacaklarımda selülitler, psikolojik bunalımlar içsem dökülme duracak ama bırakırsam yine başlayacak 1 sene kadar daha çocuk düşünmüyoruz ama bu sac dökülmesi işi canımı çok sıkıyor testosteron düşürmem gerekiyor ne önerirsiniz ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkürler