Fazla spesifik bi' istek oldu...
Neden doktora gitmiyor peki?
Dark dark dark seni opecaagamm
Kendisine bu kadar yakın biri doktorken önce ondan medet ummak daha rahatına geldiği için :) Ve tabi küçük şehir sorunsalı
Bu yaklaşım sizin için tehlikeli değil mi? Sorulara yetebildiğiniz ölçüde cevap verip olmadı bir kaç meslektaşa/hocaya danışmak yeterli. Böyle forumlarda danışacak birini arar durursanız çabuk yorulur ve sıkılırsınız meslekten.Kendisine bu kadar yakın biri doktorken önce ondan medet ummak daha rahatına geldiği için :) Ve tabi küçük şehir sorunsalı
Konu yok
bir de üstüne hocaları kesmemiş kk'ya gelmiş foto atmalık doktor arıyor (DM'den güven vericekmiş)Ablacım hastayı görmeden sağlıklı teşhis olmayacığı önce senin bilmen gerek tıp öğrencisiymişsin.
Amacınız tuhaf göründüğü için sorgulanıyor. Fakülteyken benden yardım isteyen çok sevdiğim yakınlarım oldu, bildiğimce cevapladım yetemediğim konularda hocalarıma danıştım, o imkanım olmasa hukuk forumlarında sorardım belki ama ihtiyacım olmadı. Hala öğrenciymişsiniz hocalarınıza sormak yerine kadın forumunda fotoğraf gönderecek uzman aramanız biraz tuhaf. Tıp öğrencisi olduğunuzu söylemeseniz burada çok daha sert tepkiler alırdınız sanıyorum. Yönteminiz çok sağlıklı gelmediği için uyarmak istedim. Gerisi sizin bileceğiniz iş elbet.Endişeniz için teşekkürler; bana gelen her hastaya yaklaşımım bu şekilde olsa ve amacım her seferinde bu kadar sorgulansa eminim mezun olmadan fakülteyi bırakırdım, haklısınız. :) Ama eminim hepimizin hayatında elimizden gelen her şeyi yapacağımız birkaç insan vardır -aile olabilir, arkadaş olabilir, sevgili olabilir vs. Uğraştığım insan böyle biri, o yüzden yardım etmekten gocunmuyorum. Ki zaten yardım sürecinde mesleğim adına da birçok şey öğreneceğimi biliyorum. (Birilerinin yardım istemesinin en güzel yanı da bu zaten; araştırıyorsunuz ve bilgi size ödül olarak kalıyor)
bir de üstüne hocaları kesmemiş kk'ya gelmiş foto atmalık doktor arıyor (DM'den güven vericekmiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?