birde söyleniyorki..doktorlara şiddet çoğaldı diye...yürüyüşler felan...iş bırakmaları,tamam gereksiz yere hasta ölünce felan doktorları suçsuz yere dayak atmalarına bende karşıyım...onar bizi iyileştirmek için uğraşıyorlar fakat bazıları hak ediyorlar....ben her zaman şiddete karşıyım.fakat burada görüyorsunuz iyileştirmek yerine yeniden hasta ediyorlar insanı azarlamalarına dayanamıyorum.sonra paraları döküp sırf bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz...sanki biz hastalar insan değilizde....kızımı ilk defa götürdüm.kadın doğumcuya.kendisi kadındı...kız soru sormaktan çekiniyor diye...bende bir kaç soru sordum....bana diyorki seni bilmiş...her şeyi biliyorsunda neden doktora getirdin kızını diyor...kan tahlillerin sonucunu dahi söylemedi...bu doktor kocaman etlik doğum hastanesindeki doktordu kızım ağladı birdaha gitmek istemedi...böyleleri yumruk veya her şeyi hak ediyorlar...birazda biz hastalar hak etmiyoruz azarlanmayı....kadın doktor biraz cadı olabiliyor..fakat erkek nede olsa insan çekiniyor...bizim bir komşumuz vardı..kocası kadın doğum uzmanı idi...kadınların kimisi orası şöyle böyle diye hanımına anlatırmış....oda sağda solda anlatıyordu..ondan sonra gıcık oldum.....erkek doktora gitmeyi hiç düşünmedim...