Kadın doğum uzmanı erkek olursa sizin için sorun mudur?

Web adresi vermek yasak sanırım ki link çıkmamış.Verdiğin adreste ne yazıyordu bilmiyorum ama bana göre doktor doktordur cinsiyetin önemi yoktur.
Benim doktorum bayan ancak bu tamamen tesadüftü.Doktorumu seçerken,kriterlerimin arasında cinsiyeti yoktu :34:
Sizin ne gibi endişeleriniz var?

Bence önemli olan cinsiyetinden çok konudaki uzmanlığı...
Cinsiyetinin erkek olması beni ilgilendirmez bu durumda...

evet erkek doktorlar daha iyi ilgilenip,ayrıntılı anlatıyorlar,kadın doktorların ağzından laf almak için uğraşıyorsun.kadın doktor mu aman bela ...

benim sadece kadin dogumcum degil bütün dr´lerim erkek bende erkeklerin bayanlara karsi daha anlayisli daha samimi daha yardim sever oldugunu düsünüyorum özelliklede jinokologlarin cok yakin bi arkadasimi kadin jinekolog acayip azarlamisti ki kizcagiz coook sorunlu bir hamilelik yasamasina ragmen yardimci olamadigi gibi bide psikolojisini bozmustu yaparken banami sordun diye sanki o kadin doktoru olurken bana sorduda,beceremedigin hic bi ise girmiyceksin benim doktorum ise bi erkek ve o kadar iyiydi ki hamileligim son zamanlari agrilarim kramplarim cok oluyodu bi keresinde gittigimde resmen aglamistim adamin önünde adamcagiz sasirdi napsin diye cok uzuluyorum sizin icin ama inanin ilac veremem birazcik daha sabredin falan nerdeyse oturup benle agliycakti bence erkek dr´ler kadinlari daha iyi anliyo.Tabiii allah ellerinede düsürmesin yine:)

Allah dert verip derman aratmasin, insanin basina gelince cekemeyecegi sey yok bunu biliyorum. Tercihim kadindan yana olur her zaman tabii, ama oyle bir durum yoksa erkek olur.
Rabbim buna izin vermis cok sukur. Hani insan ilk zamanlar biraz kasilabilir ama zamanla alisirsin. Erkekte olsa doktorlarin hastalara bakisinin ters bi sekilde olmadigina inaniyorum.

Mesela bay jinekologlar gunde kim bilir kac defa X bolgesi goruyorlar, onlar icin karsilarinda utanirsan garipserler. Islerini zorlastirmak olur boylesi.

Rabbim yokluklarini vermesin, bayanada ihtiyac var bayada.

benim sadece kadin dogumcum degil bütün dr´lerim erkek bende erkeklerin bayanlara karsi daha anlayisli daha samimi daha yardim sever oldugunu düsünüyorum özelliklede jinokologlarin cok yakin bi arkadasimi kadin jinekolog acayip azarlamisti ki kizcagiz coook sorunlu bir hamilelik yasamasina ragmen yardimci olamadigi gibi bide psikolojisini bozmustu yaparken banami sordun diye sanki o kadin doktoru olurken bana sorduda,beceremedigin hic bi ise girmiyceksin benim doktorum ise bi erkek ve o kadar iyiydi ki hamileligim son zamanlari agrilarim kramplarim cok oluyodu bi keresinde gittigimde resmen aglamistim adamin önünde adamcagiz sasirdi napsin diye cok uzuluyorum sizin icin ama inanin ilac veremem birazcik daha sabredin falan nerdeyse oturup benle agliycakti bence erkek dr´ler kadinlari daha iyi anliyo.Tabiii allah ellerinede düsürmesin yine:)

birde söyleniyorki..doktorlara şiddet çoğaldı diye...yürüyüşler felan...iş bırakmaları,tamam gereksiz yere hasta ölünce felan doktorları suçsuz yere dayak atmalarına bende karşıyım...onar bizi iyileştirmek için uğraşıyorlar fakat bazıları hak ediyorlar....ben her zaman şiddete karşıyım.fakat burada görüyorsunuz iyileştirmek yerine yeniden hasta ediyorlar insanı azarlamalarına dayanamıyorum.sonra paraları döküp sırf bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz...sanki biz hastalar insan değilizde....kızımı ilk defa götürdüm.kadın doğumcuya.kendisi kadındı...kız soru sormaktan çekiniyor diye...bende bir kaç soru sordum....bana diyorki seni bilmiş...her şeyi biliyorsunda neden doktora getirdin kızını diyor...kan tahlillerin sonucunu dahi söylemedi...bu doktor kocaman etlik doğum hastanesindeki doktordu kızım ağladı birdaha gitmek istemedi...böyleleri yumruk veya her şeyi hak ediyorlar...birazda biz hastalar hak etmiyoruz azarlanmayı....kadın doktor biraz cadı olabiliyor..fakat erkek nede olsa insan çekiniyor...bizim bir komşumuz vardı..kocası kadın doğum uzmanı idi...kadınların kimisi orası şöyle böyle diye hanımına anlatırmış....oda sağda solda anlatıyordu..ondan sonra gıcık oldum.....erkek doktora gitmeyi hiç düşünmedim...

Ben hic bir sekilde genellemekten yana değilim. Kadın Dr un da iyisi var erkeğin de. Ben de özellikle kadın doğumda erkek tercih ediyorum, daha iyi anladığını düşünüyorum. Ama cok ilgisiz erkek Dr a da rastladım. Gebeyim kanamam var, ben ağlıyorum , adam varsa var napalim diyo :( tan tersi bı kadın Dr da zorunlu kürtaja gittiğim anda ellerimi tuttu benle birlikte ağladı kadıncağız :( o yüzden en her zaman her alanda Dr la gidip yuzyuze konuşup tanışmayı tercih ediyorum. Beğenirsem devam beğenmezsem aramaya devam:) hic bı zaman keskin çizgim olmadı kadın ya fa erkek olsun diye.

birde söyleniyorki..doktorlara şiddet çoğaldı diye...yürüyüşler felan...iş bırakmaları,tamam gereksiz yere hasta ölünce felan doktorları suçsuz yere dayak atmalarına bende karşıyım...onar bizi iyileştirmek için uğraşıyorlar fakat bazıları hak ediyorlar....ben her zaman şiddete karşıyım.fakat burada görüyorsunuz iyileştirmek yerine yeniden hasta ediyorlar insanı azarlamalarına dayanamıyorum.sonra paraları döküp sırf bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz...sanki biz hastalar insan değilizde....kızımı ilk defa götürdüm.kadın doğumcuya.kendisi kadındı...kız soru sormaktan çekiniyor diye...bende bir kaç soru sordum....bana diyorki seni bilmiş...her şeyi biliyorsunda neden doktora getirdin kızını diyor...kan tahlillerin sonucunu dahi söylemedi...bu doktor kocaman etlik doğum hastanesindeki doktordu kızım ağladı birdaha gitmek istemedi...böyleleri yumruk veya her şeyi hak ediyorlar...birazda biz hastalar hak etmiyoruz azarlanmayı....kadın doktor biraz cadı olabiliyor..fakat erkek nede olsa insan çekiniyor...bizim bir komşumuz vardı..kocası kadın doğum uzmanı idi...kadınların kimisi orası şöyle böyle diye hanımına anlatırmış....oda sağda solda anlatıyordu..ondan sonra gıcık oldum.....erkek doktora gitmeyi hiç düşünmedim...

Boyle kendini bilmezlerde oluyor tabii, bu durumda siddete ne kadar karsi olursan ol…o anda iki tane patlatasin gelir o doktora.
Internet var artik insanlar daha cok okuyup arastiriyorlar, sorguluyorlar…ne demek cok biliyorsan doktora niye getirdin?
Orda kazik cakmaya mi oturuyor acaba hanfendi?

ben evli değilim. pko tedavim için gidiyorum.

bir doktorum vardı bayan; güya bayan ya beni anlayacak nerdeeeeeeee?
birşey sorardım anlatmazdı, azarlayarak cevap verdi o da o gün canı isterse.

sonra değiştirdim. allahım nasıl iyi bir erkek doktor anlatamam.
herşeyimle ilgili. gerektiğinde ilaçlarımı yazdıracağım zaman saatlerce anlatır, ilgisini ve güleryüzünü hiç bir zaman eksik etmez.

Back
X