Kadın doğum uzmanınız cep numarasını veriyor mu?

Tuğba Hospitaliumda doğum yaptım Bahar Besen dr ismi .Cep numarasını veriyor bilgin olsun.

çok sağol bitanem..
evet ya sanırım bahar hanıma doğru kayıyorum:)))))
çok tavsiye edildi ama çok yoğunmuş ya biligli tecrübeli tamam ama ilgilenior mu ilgilensin güleryüzlü ollsun isterim

bencede vermelı ama benımkı de vermıs degl bısey oldugunda beklıyorum kı sabah olsun hastaneyı arayım oyle goruseyım

Ümraniye Hospitalium Ferda hanımın hastasıyım Canım, daha ilk muayenemde ben biraz fenalaşmıştım o sırada çok ilgilendi. İlacı nasıl kullanacağımı anlattı şimdi iyi değilsin unuttuğun yerler olabilir akşam ara diye numarasını vermişti bana. Sağolsun...

kesinlikle vermeli, benim doktorum ilk gittiğimde verdi numarasını, ve ben istediğim zaman arayabiliyorum.

Benim doktorumda vermedi biliyosun zaten tuğba aynı doktorumuz kaydirigubbakcemile3

Bence mutlaka vermeli. Hatta vermeyen doktora gitmeyin bence de. Çok acil birşey olabiliyor. Hem nasıl bir kadın doğum uzmanı telefon numarısını vermez ki. Çok önemli bence. Ben zırt pırt aramıştım doktorumu hamileliğim de :) Biraz zor geçti hamileliğim hem de evhamlıyımdır birazcık. O da çok yoğun bir doktor olmasına rağmen her zaman telefonlarımı açtı ve hiç sıkılmadan sorularıma cevap verdi, gerektiğinde de muayenehanesine çağırdı beni.

Çamlıca erdem hastanesıne gıdıyorum ben.doktorum dıler hnm.verdı cep numarasını daha ılk muayenede.

Back
X