- 8 Şubat 2022
- 28
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi dimplemmmmmmmm
-
Hamilelik belirtisi olabılır mı adetten 1 gün önce kasık agrım oluyodu ama bu sefer cok tuaf bel agrım akıntım cokOlabilir. Adet belirtisi de olabilir . Hamilelik belirtisi de . Tam olarak neyi sordunuz.
Hamilelik belirtisi genel olarak adet belirtileri ile aynı. Ayırt etmek çoğu zaman zor. Ama evet genel olarak bil ağrısı ve göğüs belirgin oluyor ağrısı. Bende 1 hafta izin aldım işten tutulmuştum. Hareket edemiyordum. Göğüs halkası büyük rengi değişikti. Ekşi yiyemiyordum. Kasım üğrıları batma gibi. Adet gibi bacak çekilmeleri vardı. Hamilelik olabilir. Adet gecikmesi ile test yapın veya teste gidin .Hamilelik belirtisi olabılır mı adetten 1 gün önce kasık agrım oluyodu ama bu sefer cok tuaf bel agrım akıntım cok
Bu söyledikleriniz hamilelik belirtiniz mi? Yani hamile misiniz? Suan tam olarak bende aynı durumdayım. Gögüs uclarım cok acık pembeyken rengi baya koyulastı ucları kopkoyu oldu ve büyüdü en cokta bu süphelendirdi beni hatta damarlar cıkmıs gögsüm de ve benim adet zamanı gögsüm de değişiklik olmaz pek azıcık şişer o kadar ve ara ara kasıgımda batma oluyor ve bacak agrım oluyor cekilme gibi ve bende tatlı yiyemiyorumHamilelik belirtisi genel olarak adet belirtileri ile aynı. Ayırt etmek çoğu zaman zor. Ama evet genel olarak bil ağrısı ve göğüs belirgin oluyor ağrısı. Bende 1 hafta izin aldım işten tutulmuştum. Hareket edemiyordum. Göğüs halkası büyük rengi değişikti. Ekşi yiyemiyordum. Kasım üğrıları batma gibi. Adet gibi bacak çekilmeleri vardı. Hamilelik olabilir. Adet gecikmesi ile test yapın veya teste gidin .
Herkesin değişir elbette ama yok hamile değilim. 6 yıl önceki belirtilerim. Doğurdum ben :). Evet hamilelik belirtilerimdi.Bu söyledikleriniz hamilelik belirtiniz mi? Yani hamile misiniz? Suan tam olarak bende aynı durumdayım. Gögüs uclarım cok acık pembeyken rengi baya koyulastı ucları kopkoyu oldu ve büyüdü en cokta bu süphelendirdi beni hatta damarlar cıkmıs gögsüm de ve benim adet zamanı gögsüm de değişiklik olmaz pek azıcık şişer o kadar ve ara ara kasıgımda batma oluyor ve bacak agrım oluyor cekilme gibi ve bende tatlı yiyemiyorum
Allah evladına saglıklı hayırlı ömürler versinnnnHerkesin değişir elbette ama yok hamile değilim. 6 yıl önceki belirtilerim. Doğurdum ben :). Evet hamilelik belirtilerimdi.
Benimde normalde değişim olmaz gögsüm de, bu ay olunca bende heyecanlandım. Allah hayırlı zamanda hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin herkeseHerkesin değişir elbette ama yok hamile değilim. 6 yıl önceki belirtilerim. Doğurdum ben :). Evet hamilelik belirtilerimdi.
Ewet kızlar daha var adet görmeme ama kendımı cok tuaf hussedıyorum yumurtalama dönemınden önce ılıskı oldu yumurtlamadan sonra oldu ve yumurtlamadan sonra seffaf akıntım olmaya basladı aynı su gıbı olup ıc camasırı değiştrmek gerektırıyodu bel agrım sol kasık agrım var bugun mıde yanmam ve mıde bulantım olmaya basladı bakalım beklıuorum kendımı o hıssı vermıcem ama olmuyo gıbıBenimde normalde değişim olmaz gögsüm de, bu ay olunca bende heyecanlandım. Allah hayırlı zamanda hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin herkese
Olmaz olamaz minik bir kurt gibi beynini kemirir inan bende öyleyim belki stresten dir ama karnım sisti gazla, taş gibi oldu gazdan benim hiç böyle seyler im olmaz kasıgımda gün içinde ara ara batma oluyo gögüs uclarım tam gaz tuhaflasmaya devamEwet kızlar daha var adet görmeme ama kendımı cok tuaf hussedıyorum yumurtalama dönemınden önce ılıskı oldu yumurtlamadan sonra oldu ve yumurtlamadan sonra seffaf akıntım olmaya basladı aynı su gıbı olup ıc camasırı değiştrmek gerektırıyodu bel agrım sol kasık agrım var bugun mıde yanmam ve mıde bulantım olmaya basladı bakalım beklıuorum kendımı o hıssı vermıcem ama olmuyo gıbı
Allah yardımcımız olsun bakalım neler olcak ama beklıcem daha neler olcak bakalım ama sunu merak edıyom bu sürecte yerleşme kanaması olur mu olmaz mıOlmaz olamaz minik bir kurt gibi beynini kemirir inan bende öyleyim belki stresten dir ama karnım sisti gazla, taş gibi oldu gazdan benim hiç böyle seyler im olmaz kasıgımda gün içinde ara ara batma oluyo gögüs uclarım tam gaz tuhaflasmaya devamAllahın izniyle güzel hayırlı haberler alalım. Sen yine iyisin adet tarihin belli benim oda karıstı
Bence var adetın gectıyse kan versene kendını heyecana sokuyosun ınsallah vardırİlk yaprim 1 bucuk saat icinde cikti 2. Yi yaptim yarim saatde öyle oldu simdi aticagim ilk yaptığım
Verdim canim bugün sabah hala cikmadi ama test yaptım baska marka cikmadi sizce ya off iyice strese girdim suanBence var adetın gectıyse kan versene kendını heyecana sokuyosun ınsallah vardır
Stres yapma ben bıle yapmıyom hersey var gecmesını beklıyom heyecan yapmıyım dıye sende kanama oldu mu yerlesme kanaması her ınsanda olur muVerdim canim bugün sabah hala cikmadi ama test yaptım baska marka cikmadi sizce ya off iyice strese girdim suan
Yok canım yokmus gebelikStres yapma ben bıle yapmıyom hersey var gecmesını beklıyom heyecan yapmıyım dıye sende kanama oldu mu yerlesme kanaması her ınsanda olur mu
Bir dahakı sefer olur ınsallah regl mı oldunYok canım yokmus gebelik
Sagol canim yok test vermistim kan cikmamis gebelikBir dahakı sefer olur ınsallah regl mı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?