D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #1 Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi
Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.535 2.821 63 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #2 duygucelk .!.: Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi Genişletmek için tıkla... kadın doğumla ilgisi nedir?
duygucelk .!.: Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi Genişletmek için tıkla... kadın doğumla ilgisi nedir?
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #3 Derken?
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.696 88 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #4 duygucelk .!.: Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi Genişletmek için tıkla... Hormon kontrolü için mi gel dedi? Evet ise sonucu etkiler.
duygucelk .!.: Adet göremiyorum ve doktor bana adetin 3. Günü gel dedi doğum kontrol hapı kullansam adetim geldiğinde gitsem kan sonucunu etkiler mi Genişletmek için tıkla... Hormon kontrolü için mi gel dedi? Evet ise sonucu etkiler.
D duygucelk Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2023 39 1 6 26 27 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi duygucelk #5 The umbrella .!.: Hormon kontrolü için mi gel dedi? Evet ise sonucu etkiler. Genişletmek için tıkla... Evet hormon için ama ben adet göremiyorum 4 aydır
The umbrella .!.: Hormon kontrolü için mi gel dedi? Evet ise sonucu etkiler. Genişletmek için tıkla... Evet hormon için ama ben adet göremiyorum 4 aydır