• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

Aaaa canim hatirlattigin iyi oldu nasil hatirladin.
İyi olmus nisanlin 2. Kadin fantaxisini zaten kurmustur bu olayda tuzu biberi olmus sende etkilenmissindir belki yataginiza alacaginiz 2. Kadin neden 18 lik bir citir olmasin ki?????
Puhaha grup takilirlar :)

Suc sende elin kizina sen ne masaj yaptiriyorsun?? Birde kardesin felanda degil ELIN KIZI! Neymis abisi gibiymis onu cocuk olarak goruyormussunuz? Nisanliniziinda gayet hosuna gitmis ooh bedavadan bedavadan.. Saglam bir teknikte 20 dakika surmez. Igrenc ya walla igrenc

kız saglam bi teknik biliyomuş benımkıde ağlamak üzereydi belki işe yarar diye yaptırdım kötü bi niyetim yoktu tabiki

enteresan birisiniz, önceki konunuzla ne kadar çelişiyorsunuz.
yatağınıza almayı düşündüğünüz diğer kadınla üçünüz napıcaktınız peki.
düşündüm ama vazgeçtim mevzusuna hiç girmeyin, bu kadar kıskanç olan üçüncüyü düşünemez bile.

enteresan birisiniz, önceki konunuzla ne kadar çelişiyorsunuz.
yatağınıza almayı düşündüğünüz diğer kadınla üçünüz napıcaktınız peki.
düşündüm ama vazgeçtim mevzusuna hiç girmeyin, bu kadar kıskanç olan üçüncüyü düşünemez bile.
oğğğğ :)

Senin nisanlinsa sen masaj yapicaksin, babanin kizimi ki elin kizina masaj yaptiriyorsun. Olur tabi hersey olur bide beraber yasiyorlarsa sen yokkende masajlar yapilir kiz herkese dokundurma erkek milleti sonucunda

maşallaahhh...
xxxxl genişlik bu olsa gerek..
nişanlım ona buna kendini mıncıklatacak ben de seyrine bakcam..
koparrım bi tarafını, kökten çözüm..:KK53::KK53:

Masajı kendini mıncıklatma olarak gören bir şahsiyetseniz benim suçum yok :D Eşiniz nişanlınız her neyse açsa bu onun açlığı.

tanrım aklımı koru ne insanlar var ! kimi kız kardeşinden eşini kıskanır kimide elin kızına nişanlıma masaj yap der ! ne rahat insanlarsınız ya ne rahat insanlar keşke azcık bende olabilsemde şu kıskançlığımı biraz kontrol edebilsem ! ne yazıkki yapamıyorum çevremizde o kadar şey gördükten sonra ne kadar güven olursa olsun ne kimseyi çocuk olarak görebiliyorum nede kimseye sonsuz güvenebiliyorum. benim olan benimdir ! ne kimse dokunabilir nede yaklaşabilir ister çocuk olsun ister yaşlı bunca sey gördükten sonra hiç bir önemi yok cinsiyeti bayansa benim için tehlikelidir. birde masaj yap dedim diyorsun ben sizin kadar rahat olmak bile istemiyorum.

Masajı kendini mıncıklatma olarak gören bir şahsiyetseniz benim suçum yok :D Eşiniz nişanlınız her neyse açsa bu onun açlığı.
madem bu sadece masum bir masajsa siz neden içinize fitne sokuyorsunuz ?
Masaj yapılması gerekiyorsa bundan sonra nişanlınıza masajı siz yapın.
Aklınızdaki soru işaretlerinede çözüm bulmuş olursunuz.
Ha birde nasıl kontrol edecektiniz adama gel bakayım bi elleyeyim mi diyecektiniz :cool::cool:

madem bu sadece masum bir masajsa siz neden içinize fitne sokuyorsunuz ?
Masaj yapılması gerekiyorsa bundan sonra nişanlınıza masajı siz yapın.
Aklınızdaki soru işaretlerinede çözüm bulmuş olursunuz.
Ha birde nasıl kontrol edecektiniz adama gel bakayım bi elleyeyim mi diyecektiniz :cool::cool:

Birincisi ben nişanlı değil, evliyim. Konu benim konum değil.
İkincisi, birinciye bakınız.

Senden baska kimse gülmedi :KK14:
Forumun her köşesine fellik fellik burnunu soktuğundan dolayı bunu da hemen keşfetmişsin bakıyorum. Tavrın aşırı derecede rahatsız edici. Fikrimi desteklersin veya karşısında olursun. Ama bu konu sahibinin başka hesabıdır vesaire gibi saçma ithamlar gül-dü-rür. Lütfen.

polemiğe girmicem..
hiç havamda deilim..
Hay hay girmeyelim. Ama insan fizyolojisine göre bunun normal olduğunu söylediğim için genişliğim, xxxxxl olduğum, fake hesap olduğum ve daha neler neler...

Bu kadar fesat olmayın. Olacaksanız da o masaja müsade etmeyin arkadaşım. Benim lafım bu yönde. Eğer bir erkek masaja alışkın değilse tabi ki ereksiyon olur, bundan daha doğal bir şey olamaz. Tabi ki normal karşılarsın. Bu adamın kötü niyetli olduğunu göstermez. Ha bu sizi kasıyorsa başkası dokunmasın erkeğinize. Olur biter.

Forumun her köşesine fellik fellik burnunu soktuğundan dolayı bunu da hemen keşfetmişsin bakıyorum. Tavrın aşırı derecede rahatsız edici. Fikrimi desteklersin veya karşısında olursun. Ama bu konu sahibinin başka hesabıdır vesaire gibi saçma ithamlar gül-dü-rür. Lütfen.

Hımm bakiyorum da herkese laf yetistirme cabasindasin... sana kolay gelsin... sen git de kadın tut eşine masaj yaptir... :KK14:

Back
X