• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

Hımm bakiyorum da herkese laf yetistirme cabasindasin... sana kolay gelsin... sen git de kadın tut eşine masaj yaptir... :KK14:
Cevap hakkı doğuyorsa tabi ki cevaplarım. Bunda bir sıkıntı yok. Ayrıca yukarda belirttiğim üzere masajı beceremeyen başkasına yaptırsın bu konuda bir sıkıntım yok.

Hay hay girmeyelim. Ama insan fizyolojisine göre bunun normal olduğunu söylediğim için genişliğim, xxxxxl olduğum, fake hesap olduğum ve daha neler neler...

Bu kadar fesat olmayın. Olacaksanız da o masaja müsade etmeyin arkadaşım. Benim lafım bu yönde. Eğer bir erkek masaja alışkın değilse tabi ki ereksiyon olur, bundan daha doğal bir şey olamaz. Tabi ki normal karşılarsın. Bu adamın kötü niyetli olduğunu göstermez. Ha bu sizi kasıyorsa başkası dokunmasın erkeğinize. Olur biter.

adamın niyeti üzerine yorum yapmıyorum ben..
kızın nişanlısını tanımadan birilerine masaj yaptırtmasını tuhaf buldum..
e erkek alışık değilse tabi ki uyarılır bunda bi sorun yok..
masajla ereksiyon konusunda hem fikiriz..
oyüzden eşime hiç bir kadın tarafından masaj yapılmasını hoş karşılamam..
hoş karşılayanları da geniş buluyorum..

Masajın erotizm ile bir bütün olduğunu düşünüyorum ben,fizik tedavi yöntemleri dışında...Bu kadar da geri kafalıyım yapacak bir şey yok.:KK45:

kızın teknik baya sağlanmış ozmn. niye olmasın adam evliyamı bu 1. 2.si siz kalkıp elin kızına msj yaptırırmışsınız babsının kızı değilya olmuştur belkide.

adamın niyeti üzerine yorum yapmıyorum ben..
kızın nişanlısını tanımadan birilerine masaj yaptırtmasını tuhaf buldum..
e erkek alışık değilse tabi ki uyarılır bunda bi sorun yok..
masajla ereksiyon konusunda hem fikiriz..
oyüzden eşime hiç bir kadın tarafından masaj yapılmasını hoş karşılamam..
hoş karşılayanları da geniş buluyorum..

fıstıkkkk nbr

Konu sahibi bir taş attı gitti siz de birbirinizi yiyorsunuz :KK14:

Oh oh bolluk bereketlik dolu bir topik, 24 sayfa x her sayfada 10 mesaj =240 mesaj.
240 mesaj konu içeriği de hesaba katılırsa polemik, hakaret, geyik olduğunu da işin içine katarsak en az 10 üye banlanır:cool:

Bismillah deyip kolları sıvayalım. Önceliğimiz konu sahibesi sanırım izinsiz alınmış bir 2. üyelik vakası, ilk üyeliğinizde cezalıymış hanımefendi.

Back
X