- Emoji Skoru
- 18.141
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi cancanguness
Evet yani esitlik istiyoruz da, erkek calisir para getirir,kadin calismaz evde oturur durumunda da cok sey istiyor pek cok hemcinsimiz. Kadinim,hem calismayayim evde oturayim,temizlige yardimci gelsin,cocuga bakici veya buyukanne baksin, disarida yemeklere cikalim haftada 3 gun, kuaforume gideyim, cebimde kocamin kredi karti olsun hesapsiz harcayabileyim, ayrica nakit de su kadar versin ki magdur olmayayim, yilda 3 defa tatile cikayim,canimin istedigi kiyafeti alip giyineyim. Kocam ev alsin,araba alsin hatta bir tane araba da bana alsin,benzinini eksik etmesin ki ben ugrasmayayim.boyle adami bulayim ben de evleneyim ikinciye. Malum bu devirde bunca yuku tek koca karsilayamaz iki koca gerekliYazik yav erkeklere valla bu devirde erkek olmak cok zor esas. Erkek olmaya ozenen kardeslerimiz herhalde ya hayatlarinin hicbir doneminde para kazanmamislar ya da esler evde bir seyin ucundan tutmamis.
Daha da komiği ben böyle yapıyorum çok da mutluyum siz çalışın köleler mantığı. E herhalde kim mutlu olmaz ki. Yiyim içiyim gezeyim. Eşim de ister ben de isterim. Gökten para gelse ne güzel olur. Ama gökten gelmiyor. Birileri o para için çalışmak zorunda. Herkes bilir evde kitap okumayı, spora gitmeyi, kurslara katılmayı. Eşim çalışmak zorunda olmasa kendisini müziğine adar. Şimdi sadece haftada 1 akşam stüdyoya gidebiliyor ama bir çalışmak zorunda olmasa yapacağı o kadar şey var ki. Erkekler de biliyor yani hayattan zevk almasını.