- Katılım
- 24 Ağustos 2015
- Mesajlar
- 4.650
- Emoji Skoru
- 12.519
- Puanlar
- 128
- Yaş
- 33
- Konu Sahibi cancanguness
- #261
Çalışmayan kadınları ise yaramaz ve koca parası yiyen bir fırsatçı gibi gören ne çok üye gördüm burda. Çok ilginç..
Bende çalışmıyorum.Eşim çalışıyor bütün gün. İster gezerim ister ev işi, yemek yaparım. Sık sık yemeğe çıkar her yıl iki üç kez tatile giderim.
Ama iki çocuğuma iyi bir anne eşim içinde eve geldiğinde huzur veren bir eş olmayı becerebiliyorum.
Dışardan bakıldığında çok şey yapıyorum gibi görünmemesede evin eksiklerini almak,faturaları yatırmak,çocukların ihtiyaçları ve sosyal aktivitelerini yapmalarını sağlamak,kendime ayırdığım vakit sayesinde psikojimin iyi olması nedeniyle eve geldiklerinde huzurlu ve mutlu bir ortam yaratmak az şey değildir herhalde.
Çalışmamak şu anda benim tercihim.İstersem çalışabilirim hatta bunu düşünüyorum da.Ama çalışmadığım için koca parası yiyen bir zavallı olarak nitelendilirilmek cidden çok saçma.
Çalışan kadınlar kadin-erkek esitliginden bahsederken kadin-kadın eşitliğini unutmuş gibi görünüyorlar. Kıskançlık olarak algilayacagim bunu neredeyse..
kilit nokta istemek
o çalışsın ben yiyeceğim kafasında olmamak
siz zaten öyle biri degilsinizdir