- Emoji Skoru
- 55.292
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi cancanguness
Noktası virgülüne katılıyorum.Kullanılıyoruz.Kadın eve para getirmeye yükümlü maaşını kocasına olduğu gibi vermeye yukümlü(kendi kocasınınkini alamaz) ama yine ev işlerine dw t
yükümlü.Çocuk bakmaya tek başına misafir ağırlamaya yükümlü.Yükü gr azalmadı arttı günümüzde kadının.Çalışmayaydık daha iyiydi evliyken inanki..Evli hanımlar maaş kartlaronı eşlerine veeiyor harçlık alıyor.Karın tokluğuna çalışmış oluyor.Ev işi çocuk koca gönlü o erkek olmak gerçekten kolay günümüzde.En olmadı ortak hesap oluyor.Bir ayrılsalar kadın eldeki maaş kocaya gitmiş.Koca kimbilir ne uapmış ne bileceksinki.Birgün aurılık ihrimalinw karçı hesaplar ayrı birikmeli.Ev giderleri paylaşılmalı.Böyle daha adaletli.Kadın maaşını çalışıyorsa eekek de ev işini çocuk bakmayı paylaşacak.Tok öyle soğan erkekliği..Erkek demeye bin şahit ister arrık günümüzde.Hepsi gözünü karısının parasıma dikmişler!Ama kadınlarda suç.Onlar izin veriyor böyle olmasına. Ve normalleşiyor.Sen ayrı hesaplarda bieiktirelim masrafları paylaşalım dediğinde paracı gözüyle bakıyorlar .Oysa kendileri paracı ki apırlarına gidiyot.Parada gçzü olmayan adam hay hay der.Bir alım olacaksa sen bu kadar ben bukadar diye verdiğini bilirsin.Kim bilebilir yarın boşanmayacapına parasını kaybetmeyeciğine..Kadın bukadar da güvenlil altına alınmalı.Gözleri paramızda ya eekek demeye bin şahit ister arrık bunlar.Eski erkekler iyimiş valla en azından herkesin hakkı kendinde kalıyormuş.Şimdi eksideyiz biz.Sorumluluklar arttı .Para desen kocada.
Ay ne dolmuşum .Daha bitmedi de üşeniyorum..
Allah aşkına kaç evli kadın üzerinden yapılmış bir genelleme bu, ben maaş kartımı eşime vermiyorum mesela diğer söylediklerinle de ilgim yok, verenlerde vermesin, demek ki ezik bir kadın, ezik kadın evde de olsa çalışsa da ezilir, bu defada akşama kadar evdesin ne yapıyosun kalk git bir de anamın evini temizle derler o tıynette kadında gider yapar
betimlediğin gibi kadınlar var mı evet var ama bu bir genelleme değil