- 10 Ekim 2014
- 33.348
- 150.524
- 798
Ama gerçekten kötüler... Bir tanesi meme kanseri olmuş beni arıyor hakkını helal et diyor geçen gün bende ne halin varsa gör deyip kapattım. Üniversitede filan düzgün kızlarla ilgilenen adamları dolduruşa getiren bir kadındı bu anlattığım mesela hasta olunca da üzülmedim açıkçası. Kanser olunca da bizi arıyorlarbir tanesi daha vardı o da aynı şekilde rahatsızlanmış ben ve bir kız arkadaş vardı bizi aramış, yani zamanında oyun çevirdiler şimdi de helallik istiyorlar şaka gibi ama ilahi adalet dönmüş bi şekilde onlara.
İşte herkes taktiksiz diyor da ek.. sözlükte olsun başka forumlarda olsun ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen başlığı var ona baktınız mı ? Herkes strateji yapıp ben yapmıyorum diyormuş hayret ediyoru .
Sen iyi biri filan değilsin. Dibine kadar kiskancsin, cekemiyorsun.
Bilmem kim bilmem kimi doldurmuş, bilmem kime oyun çevirmiş diye kanser olacak olsa saglam adam kalmazdı ortalıkta sen de dahil. :) Herkes kötü bir sizin kanatlarınız eksik...
Bazı şeyleri beceremiyorsunuz, değer görmüyorsunuz diye etrafa saldırıp durmayın. Senin gibi bikaç tane daha vardı buralarda devamli "kötü kadinlar" temalı konu açıp duran.
Yalnızlığının sebebi gökten inme melek olman değil kendini kandirip durma boşuna.
Evlenen herkes zebani değil.