- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.853
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkiler misafiri pek sevmiyor, bunu da Bahane ediyor galiba, yoksa haremlik selamlık oturup yine de her hafta misafir ağırlayan tanıdıklarım var.Az önce esimle biraz tartistik,daha dogrusu fikir farkliligi var.kendi ailesinin es dost konu komsu pek yok,gidip gelmeler yok.onlara kimse gelmez.sebep az cok su, herkes birarada oturuyor diye. Dinimizce yanlis. Bende insana bagli dedim, kadin kahkahlar atarak konussa cilveli cilveli yuruyusu falan abuk subuksa adamin hosuna gidecegi sekilde o baska dedim. Insan olan kendini bilir dedim. Mesela iki dunurler pek gorusulmuyor, ne sevincini paylasabiliyorsun ne uzuntunu ne derdini. Nasil olcak bu insan biraraya gelmesse. Ben ilk aileye gelin geldigimde saskindim bu konudan dolayi ztn. Bir seferinde evimizin pancurunu bir amca degisirmeye gelmisti taniyoruz. Evimdede kv kp var, zil caldi kv hmn yatak odasina gitti bende arkasindan gittim kapiyi kapadi bekledik amca gidene kdr. Noluyor dedim kendi kendime. Boyle yasancaksa ölene kdr yanlizsin demek. Sizler ne dusunuyorsunuz? Var mi benzer seyler yasayan
Ya bazi yerlerde bende kadinlar aramizda oturmayi tercih ediyorum. Ama dedigin gibi bazen olmuyor. Ama benim kv mesela salonda bekler erkeklerin bulundugu yere girmemekte israr ediyor bekliyor oyle. Annemde napcagni sasiriyor ozmn ayni sekilde ben
Bende bilemedim bacim, ne yapsak olmuyor. Annemler kendini paraladi iyi olalim diye. Yok ama ise yaramiyor.
Kayınpeder namahrem değildir.. Ama kayın namahrem..Peki sen kp kayın falan nasıl bir arada oturuyorsun ya da oturuyor musun,namahrem değil mi onlar ben öyle biliyorum,uyuyolarsa tam uysunlar
Peki sen kp kayın falan nasıl bir arada oturuyorsun ya da oturuyor musun,namahrem değil mi onlar ben öyle biliyorum,uyuyolarsa tam uysunlar
Kayınpeder namahrem değildir.. Ama kayın namahrem..
Konu sahibine karışmıyorlarmış
Kp , eşler bosansa bile baba hukmundedir.. Baba gibi kalır. Kayın dediğiniz gibi
Kv . Nin tercihi buysa sorgulanmamali. Ki bu sahibi bunu yapıyor. Kendi doğrusunu yapsın ama başkasına karismasin kimse
Peder baba hükmündedir.Ben öyle biliyorum kp in kayından farkı ne ki, kapalı arkadaşlarım da böyle bahseder hep ondan dedim
Peder baba hükmündedir.
Ama kayına nikah düşer,ağabeydir tamam ama mahrem değildir. Kural böyle, ben demiyorum
Aksini bilen yanlış biliyordur.
Kayın neden abi kardes hükmünde değil mantığı ne yani
Aynen..Peder baba hükmündedir.
Ama kayına nikah düşer,ağabeydir tamam ama mahrem değildir. Kural böyle, ben demiyorum
Aksini bilen yanlış biliyordur.
Kayın neden abi kardes hükmünde değil mantığı ne yani