Kadın Gazetecilerden Başbakana Videolu Yanıt

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Kadın Gazeteciler Takipte Oluşumu, Başbakan'ın kadın muhabire yönelttiği "Kişilerin müstakil özel evlerinde bir farklı kız bir farklı genç, ikisinin aynı evde kalması ne denli acaba uygun olabilir?" sorusunu cevapladı.

[video=youtube;SiLGexCGyYA]https://www.youtube.com/watch?v=SiLGexCGyYA[/video]

Videoyu tebessümle izliyordum ki Ayşe Arman' gördüm :52::52::52::52:

$erkekler-yapabilir-kizlar-yapamaz-570x386.webp
"oğlum yaparsa uygundur,kızım yaparsa kemiklerini kırarım o oro.punun!"
yandaş gazeteciler cemiyeti olsa bu soruya bu cevapları verirdi:))
valla benim nice nice arkadaşım var üniversiteden-hatta kuzenlerimden bazıları
eğer sevgilisinde kalacaksa ya da beraber tatil planları yapmışsa annesiyle paylaşan...
höt zötle nereye kadar,insanı yalana dolana itiyorlar.Yapacak olan zaten yapar herşeyi...
Hem anlayamadım sorun olan erken yaşta cinsellikse liselerde evlenmenin önünü açan da kendisi,üniversitede evlenin borcunuzu silelim dedi daha üç beş gün önce...
ee demekki vücuttan atılması gereken bi enerji olduğunu kabul ediyor,e daha bu baskı da neyin nesi =)))

Vallahi çocuğum gelse üniversite okurken "ben evlenicem" dese, "ne diyosun eşek sıpası,sen salak mısın evladım???" derim,daha büyük tepki veririm..
aklı başında her insanın da benim gibi düşüneceğini zannediyorum

Alaaaaa alaaa gayet münasip uygundur.Hihonk şu Sülümanı iki dakika kapatıp yazaydım.:8:

:16::16::16::16:
Cok güzel olmus. :1::1::1::1::1::1:
Yalniz benim anlamadigim Basbakan`in bu kadar kendine güvenle sanki herkes kendisi gibi düsünmek zorundaymis gibi, "siz....... uygun bulur musunuz?" gibi bir soruyu sorma hatasina düsmesi.

Eki Görüntüle 852308
"oğlum yaparsa uygundur,kızım yaparsa kemiklerini kırarım o oro.punun!"
yandaş gazeteciler cemiyeti olsa bu soruya bu cevapları verirdi:))
valla benim nice nice arkadaşım var üniversiteden-hatta kuzenlerimden bazıları
eğer sevgilisinde kalacaksa ya da beraber tatil planları yapmışsa annesiyle paylaşan...
höt zötle nereye kadar,insanı yalana dolana itiyorlar.Yapacak olan zaten yapar herşeyi...
Hem anlayamadım sorun olan erken yaşta cinsellikse liselerde evlenmenin önünü açan da kendisi,üniversitede evlenin borcunuzu silelim dedi daha üç beş gün önce...
ee demekki vücuttan atılması gereken bi enerji olduğunu kabul ediyor,e daha bu baskı da neyin nesi =)))

Vallahi çocuğum gelse üniversite okurken "ben evlenicem" dese, "ne diyosun eşek sıpası,sen salak mısın evladım???" derim,daha büyük tepki veririm..
aklı başında her insanın da benim gibi düşüneceğini zannediyorum

Isin en komigi de üniversite döneminden gecmis herkesin bunun bilincinde olmasi. Yani en mutaassip insani gördüm ben be sevgilisiyle yaz tatilinde Mugla`ya gittiler. :1: Oda arkadaslarimin istisnasiz hepsi erkek arkadaslariyla kaliyorlardi bazi günler. Sonra erkek arkadasinin evine temelli yerlesenler oldu. "Annemler ögrenirse naparim?" sorularina gecenin bir saatinde hepimiz cözüm üretmeye calistik falan...

Cünkü sistem seni yalana itiyor. Erkek pasalar gibi eve gelip "manita yaptim" diyebilirken, kizin saklayana kadar cani cikiyor.

Bu arada o lisede, üniversitede evliligin önünün acilmasinin sebebi bu ya zaten Yengec, namusumuzu temizlemek. :1::1::1: Yani diyorlar ki, evlenin bunun bir adi olsun, evlilik catisi altinda ne yaparsaniz yapin. Isterseniz 16 yasinda evlenerek bunalima girin, büyük sorumluluklar altinda ezilin, orasi bizi ilgilendirmez. :52: Sadece ahlakli olun yeter. :16:

"ikisinin aynı evde" derken vucud dili nasıl da kendini ele veriyor...
farklı cinsiyet diyince düşünce yalnızca o noktaya yöneliyor demek ki.

Back
X