Kadin gibi hissetmiyorum artik..

Berivanatman12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
110
44
98
Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...

Tembellikten dolayi iliskiden kacan adam hic duymadim ben. En kotu haftada bir olmasi gerekirdi. Arkadasin dedigi gibi sanaldan mi tatmin oluyo acaba? Kocanizin degisik fantazileri vs olabilir mi? Isterseniz biraz telefonunu bilgisayarini kurcalayin eger hic birsey yoksa belki hormonlarinda sorun vardir. Bazen biz kadinlarda da oluyo hamilelikte dogum sonrasinda vs.

Bence bunun seninle bi alakasi yok .esler evlendikten sonra cinsel hayat arzusu gidiyo bence merak ortadan kalktigi icinmidir nedir .birde yikanma.olayini gozleri almiyo galiba is gibi geldigindendir

Cinselligin merakla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Bedensel bir ihtiyac :) Hormonlarinda sikinti yoksa yada tercihlerinde esini istemesi lazim :/

Yorgunluk falan neyse de kocaniz baya baya dusuncesizmis. Nette cok takiliyorsa bi sekilde rahatliyor olabilir, ya da saglik sorunu olabilir .

Üşengeçliktendir, ya da aranızdaki çekim -arzu her neyse tükenmiş olabilir. Herkes her daim yoğun libidolu olmayabiliyor.olduğu kadar idare edin bence, büyütmeyin.

Ben de ona dedim bir erkek olarak nasil bu kadar isteksiz olabiliuorsun,cinsel tercihlerin farkliydi da bunu kendine ispatlayamadgin icin mi evlendin falan diye..o da diyor ki erkekler bildigin gibi sekse asiri duskun her an seksi dusunen varliklar degildir..sizin nasil adet donemi gibi bir surecte cinsellige ilginiz azaliyorsa bizim de bazen oyle donemlerimiz vardir..neyse kizkar onun bahanelerini sayacak degilim...bedenimden tiksinir oldum..agda yapmk bile istemiyorum artik,aynada kendime bakmiyorum,yoruldum..ne yapayim sizce..bir sure baba evine mi gideyim,kamayim bu öküzlügünü kabul mu edeyim?

Ben de ona dedim bir erkek olarak nasil bu kadar isteksiz olabiliuorsun,cinsel tercihlerin farkliydi da bunu kendine ispatlayamadgin icin mi evlendin falan diye..o da diyor ki erkekler bildigin gibi sekse asiri duskun her an seksi dusunen varliklar degildir..sizin nasil adet donemi gibi bir surecte cinsellige ilginiz azaliyorsa bizim de bazen oyle donemlerimiz vardir..neyse kizkar onun bahanelerini sayacak degilim...bedenimden tiksinir oldum..agda yapmk bile istemiyorum artik,aynada kendime bakmiyorum,yoruldum..ne yapayim sizce..bir sure baba evine mi gideyim,kamayim bu öküzlügünü kabul mu edeyim?
Süslen bakımlı ol ama hiçbir şekilde yanaşma eşine. Evde kısa dekolte şeyler giy git ayrı koltuğa otur bacaklarını uzat kitap oku. Mesela evin içinde sadece üstünde ince bi gömlekle dolaş. Eğer bunlara rağmen bir adım atmıyorsa şüphelenmeye başla derim.

Cinsellik olmaması sorun olabilir ama bu sizi bakıcı ve hizmetçi hissine niye sokuyor ki.. eksiklik hissi sizi ne kadar etkiler elestirmiyorum ama kendinizi bu kadar yok farzettirmesi fazla değil mi? annesiniz kadinsiniz eviniz var ki işini yapıyorsunuz. esiniz de var.. ikiniz aranızda bir sorun var ve bu sadece sizinle ilgili değil ki..

Siz kendinizi kadın gibi hissetmiyorsunuz. Bu şahsiyet için kocam demişsiniz ama kağıt üzerinde kocanız maalesef. Erkek bile değil baksanıza hareketlerine, davranışlarına. En azından ben öyle birine erkek demem, kimse kusura bakmasın.

Adet döneminde cinselliğe istek hormonlardan dolayı artar.bahane üreteceğim derken iyi sallamış.al karşına açık açık konuş.bu durumun böyle gitmeyeceğini,bunun ciddi bir sorun olduğunu,gerekirse tedavi olması gerektiğini söyle.belli bir süre gözlemle.düzelmiyorsa da kendine şunu sor: cinsellik olmadan bu evliliği devam ettirebilir miyim de? Cevabın hayırsa boşan.ben boşanırdım.

Valla ne diyim kelin ilaci olsa kendi basina surermis benimkide ayni ayda bir olmaya basladi tik yok adam da zorlada olmuyo bu isler onlar boylr oldukca iyice soguyor insan cinsellikten

Benim eşimin de bu ara işleri iyi gitmediği için morali bozuktu ve yaklaşık bir buçuk ay ilişkimiz olmadı. daha yeni toparladı ama o süre içinde kendimi çok kötü hissettim. hatta bende eşimden soğumaya başlamıştım. sizde ne kadar süredir bu durum var? belki onun da morali bozuktur?

Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Bebeğim var demişsiniz bebek olmadan önce nasıldı bende çünkü bebekliklerinde bir dönem aynısını yaşadım araştırdım ve bebek süt emdiği bir dönem uzaklaşan erkekler olabiliyormuş sonra geçti ama benim de evlendiğimden beri çok büyük sorunum uykusu geldimi salondan kalkıp yatak odasına gelmiyor ve ben yıllardır yanlız yatıyorum cinsellik aklına gelince gelip yatıyor ve ben usandım sizlerden çare bekliyorum..

Back
X