Kadin gibi hissetmiyorum artik..

Sizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.

Evlenmeden once cinsellik yasamamanin kotu taraflari iste. Hayatiniz boyunca beraber olacaginiz partnerinizin cinsel soguklugunu bir surpriz olarak ogreniyorsunuz. Uzuldum. Ama yapilabilcek pek birsey yok. Macun falan deneyip, sonuc alan var mi bilmem. Boyle adam insani hata yapmaya yonlendirir.

İlk zamanlar yapmaktan korkunca eşimiz ustelese anlayissiz diyoruz cinsel obje gibi görüyor diyoruz biz istemiyoruz diye zorumuza gidiyor eğer önemli değil bu mevzu ben seninle onun için evlenmedim ne zaman istersen o zaman olsun seni kasmiyorum bak büyütme kafanda bu mevzuyu ben böyle de yaşarım seninle diyince harika bi adam oluyor ama ilerleyen zamanlarda nasılsa sürekli yanında biri var diye artk o kadar dusunmeyince cinselliği kötü adam oluyor tekrardan sanki hiç olmuyor ilişki gibi bi hava olmuş konuşmada adamda tık yok gibi ortada bi cocuk varsa demekki is bitmemiş yani bunun için farklı şeyler deneyebilirsiniz libidoyu arttıran şeyleri araştırıp yedirin mesela ama ortada kendinizi bu kadar kötü hissedecek bi durum yok gibi geldi bana

Ama artik ona karsi bir sogukluk badliyor bende..ona asigim ama boyle bir soguklugu kenfisi yaratiyor.benimkisi evlendigimizden beri boyle.hani bu aralar boyle olsa tamam derim,gececek,toparlayacak kendini..ama iki yildir boyle hele bu son birkac aydir tam isteksiz..

Uzmandan destek al bence canim ama bunu çok kafana takarak değil soğudum falan diye dusunme bi sor bakalım ne yapmak gerek diye ilişki terapistine gidin olmadı

Bulundugum sehirde pek iliski terapisti bulacagimi zannet.iyorum.ama sagol.biraz zamn daha vermeliyim ona .olmadi cok sert konusup bir sure babamlara gixecegim...ah ulan ah var miydi baba evi gibisi...

Orası öyle yoktu tabi ama çok ciddiye bağlama konuyu kimseyi ikna edemezsin sana cocuguna iyi bakıyorsa hakaret şiddet görmuyorsan sadece böyle bi konuyu çok büyütme çözüm odaklı davran derim

Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Yarısına kdr okudum tıkandım cinsel hayatın yok bebegin var nasıl oldu bu ilginçç

Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Bu senle ilgili bir problem değil.
Eşinle ilgili bir problem,
Evlilikler kendi içinde farklı olabilir
Önemli olan iki tarafında mutlu olduğu noktaya getirmek.
Kendinide üzme bu senin dış görünüşünden dolayı değil,
Bir doktora gitmelisiniz.
Hep yorgunum demeside bir kaçış noktasıdır.
Onun altındaki sebebi öğrenmek gerekiyor

Bence üşendiğinden ya da Cinsel sorunu olduğundan değil.Size ilgi duysa bişey yapmasanızda yaklaşır. Ciddi ciddi konuşun sevginmi bitti diye

Orası öyle yoktu tabi ama çok ciddiye bağlama konuyu kimseyi ikna edemezsin sana cocuguna iyi bakıyorsa hakaret şiddet görmuyorsan sadece böyle bi konuyu çok büyütme çözüm odaklı davran derim
Hani bize ekmek versin, bunun içinde bizi dövmesin yeter diyorsunuz
Hayvandan farkımız yokmuş meğerse:KK14:
Bu yorumlar beni gerçekten çok üzüyor.

Adamın biri karım benle her gece beraber olmuyor beni ihmal ediyor dese
O kocayada, karn akşam bi tas çorbanı koyuyor çocuğuna bakıyor yeter dermiydiniz.
Yoksa kadına kocanı ihmal etme seni aldatır diye ültimatom çekermiydiniz:KK11:

O kocayada, karn akşam bi tas çorbanı koyuyor çocuğuna bakıyor yeter dermiydiniz.
Önceki msjlarimi da okumanızı tavsiye ederim evet bi erkeğe de onu derim hersey cinsellik değil ve cozulmuycek mesele değil bu

N

Ne kocalar duyuyoruz tek derdi bu olsun cozulmiycek mesele değil diyorum başkasıyla evlense cinsellik olup hor görme dayak olsa ne diycektiniz herkes 4 4 luk bi evlilik yasayamiyor

Sizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.
bende dayanamiyip yorum yazicam
affiniza siginaraktan:oops:
sizin isteksizliginiz altindada
kotu bir cinsel yasam yatyor olmasn:sus:

• Beğen
Reactions: KV_
Önceki msjlarimi da okumanızı tavsiye ederim evet bi erkeğe de onu derim hersey cinsellik değil ve cozulmuycek mesele değil bu
iki tarafin mutlu oldugu surecede
dediginiz dogru
ama benim için onemli mesela:oops:
(yani begenildigimi esim tarafndan hissetmek isterim
tum dunya guzelsin desede onun yakinlgi farklidr benim için.
yoksa iki tarafta memnunsa sorun etmiyorsa tamam)
Siz bunu yapmyorum diyorsunuzda genelde bazilari erkeklerin cinsellikleri varda kadinlarn ki yokmus gibi davranlp bu hak bile kadinin elinden alnmasina deli oluyorum:KK14:

N

Ne kocalar duyuyoruz tek derdi bu olsun cozulmiycek mesele değil diyorum başkasıyla evlense cinsellik olup hor görme dayak olsa ne diycektiniz herkes 4 4 luk bi evlilik yasayamiyor
tamamda bu kuçuk bir sorun degilki
yani o maç izliyor ben dizi izlemek istiyorum ondan diger odaya gidiyorum demek gibi bisey degil bu
ruhunun yaralanmasi doyurulmamasi fiziksel siddetten daha yaraliyicidir.

Back
X