• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın gibi olmak ?

Çalışmak/ayaklarının üzerinde durmak olayını bazen fazla mi abartıyor bazı hanımlar acaba?
Her şeyin de üstesinden gelmeye gerek yok.
İs başa düştüğünde yapılır elbet. Ama is başa düşmediği halde karşı tarafın yapabileceği şeyleri yapmayın.
Lavabo tıkandıysa açma. Dolap kapağı düştüyse bekle herif gelsin yapsın. Ne hemen eline tornavida alıp marangoz Mustafa oluyorsun?
Kadın boşanmış.

İnsanların dikkatini çekebilmen için öncelikle dış görünüşünün alımlı olması gerekir diye düşünüyorum.Kim ne derse desin ilk önce dış görünüşe bakılıyor ondan sonra tanıma süreci başlıyor.İç güzellik mevzusu sonraki konu yani.

İçten gelen bir kıpır kıpırlık pozitiflik olmalı.Işığını yansıtırsın etrafına.Gözalıcı olursun.Daha mutlu daha aktif bir kadın olmak için sabah doğru spora gitmelisin.Bütün hücrelerin oksijen alsın.Sonra güzel hafif bir kahvaltı duş.Kendini rahat ama feminen hissedeceğin kıyafetler giymelisin.Sade tarzda ama şık elbiseler,etekler topuklu ayakkabılar hafif makyaj parfüm.Güleryüzlü bir kadına kimse hayır demez.

Boş kaldığın zamanlarda kuföre gitmeyi ihmal etme.Belki yüzüne yakışacak her zamankinden farklı bir tarz denemelisin.Farklı bir renk olabilir.İşin özü kendini iyi ve fresh hissetmek

Etrafına yaydığın ışıkla mıknatıs gibi çekersin.

dış görünüşte çok sıkıntı yok ama tabi biraz modifiye etsem daha iyi olur :)
spor yapmayı bir süredir bırakmıştım şimdi yeniden başladım.
İçimdeki kıpırtı göçtü gitti pek ışık veremeyirom kendime de etrafıma da,
yanlış adamlara denk gelmek enerjimi emdi. :(

Mesela giyinip süslenip düğüne derneğe giderim, öyle oynamak zıplamak içimden gelmez.
gerçi çok da beceremiyorum, acaba diyorum bir kursa mı gitsem, dans kursu folklor fln
hem bana da esneklik katar

yorumunuz için tşk.ler :)

Kalbininin ritmini dwgistirecek biri xiksin karsina anca o zaman olacak o kadinlik disilik vs.. evli kadin psikolojisinden cikamamakla alakaliymis bende bosandim ve psikologa asla asla asla evlenmem manyakmiyim yahu demistim o da bana buna benzer seyler soyledi

Kalbininin ritmini dwgistirecek biri xiksin karsina anca o zaman olacak o kadinlik disilik vs.. evli kadin psikolojisinden cikamamakla alakaliymis bende bosandim ve psikologa asla asla asla evlenmem manyakmiyim yahu demistim o da bana buna benzer seyler soyledi

boşanalı ne kadar oldu sizin,
yeni hayata adapte olabildiniz mi

Çalışmak/ayaklarının üzerinde durmak olayını bazen fazla mi abartıyor bazı hanımlar acaba?
İs başa düştüğünde yapılır elbet. Ama is başa düşmediği halde karşı tarafın yapabileceği şeyleri yapmayın.
Lavabo tıkandıysa açma. Dolap kapağı düştüyse bekle herif gelsin yapsın. Ne hemen eline tornavida alıp marangoz Mustafa oluyorsun?

Neden ki

Ben dolabı yapayım o yemek yapar

Ben iş ile ilgili bir şey yaparım eşim bulaşık yıkar

Ben hayatın cinsiyete göte paylaşılmasını doğru bulmuyorum

Herkes her şeyi yapabilir neden erkek işi kadın işi olsun ki

Naz niyaz trip atamadım kadın gibi hissetmiyorum fikrini de anlayamıyorum

Dik dururum her alanda naz yapmak yerine gerekirse çemkiririm

Boş verin geçmişi önünüze bakın

Trip atmak, naz niyaz yapmak,surat asmak kadınlık değil aslında.Hiç bir erkek böyle bi kadın istemez bence, çok itici duran şeyler.

Yerinde naz ve cilve olayı biraz farklı tabi.Mesela her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın.Biraz narin görünün erkeğin sizin için biseyler yapmasına izin verin

Güzelce süslenin gezin eğlenin bekarlığın tadını çıkarın dilerim mutlu olursunuz:KK200:

Kişilik var sende kişilik !
Bulunmaz bir meziyet bu . Tarzın var bir kere sadece sen ve çevrendekiler farkında değil .
Maskülersin biraz ama bu kötü bir şey değil . Sadece belki tarzını daha çok geliştirebilirsin o kadar .
Maskülerliğin üzerine kadınsız hatlar çizebilirsin ama ben seni sevdim .
Kendinle guru duy . Yaşasın sen gibi kadınlar

dış görünüşte çok sıkıntı yok ama tabi biraz modifiye etsem daha iyi olur :)
spor yapmayı bir süredir bırakmıştım şimdi yeniden başladım.
İçimdeki kıpırtı göçtü gitti pek ışık veremeyirom kendime de etrafıma da,
yanlış adamlara denk gelmek enerjimi emdi. :KK43:

Mesela giyinip süslenip düğüne derneğe giderim, öyle oynamak zıplamak içimden gelmez.
gerçi çok da beceremiyorum, acaba diyorum bir kursa mı gitsem, dans kursu folklor fln
hem bana da esneklik katar

yorumunuz için tşk.ler :)

Tahmin edebiliyorum.Enerjini iliğine kadar vampir gibi emerler.Ama 6 ay geçmiş yeter .Bir silkelen üstündeki ağırlıklardan kurtulma vakti gelmiş.

Dans fikri süper olur hem yeni bir ortamda hoş çocuklarla karşılaşma ihtimalin daha fazla.

Ben ne yapardım herhalde resim kursuna artı bulabilirsem latin dansları kursuna giderdim.Sporuda dışarıda yürümekten hoşlanmıyorsan spor kulübüne yazılabilirsin .Açık hava daha güzel .Dışarı çıkıp temiz havada yürüyünce enerjik oluyorum.

Trip atmak, naz niyaz yapmak,surat asmak kadınlık değil aslında.Hiç bir erkek böyle bi kadın istemez bence, çok itici duran şeyler.

Yerinde naz ve cilve olayı biraz farklı tabi.Mesela her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın.Biraz narin görünün erkeğin sizin için biseyler yapmasına izin verin

Güzelce süslenin gezin eğlenin bekarlığın tadını çıkarın dilerim mutlu olursunuz:KK200:

trip naz niyaz derken bunları ex kişisi yaptı ben yapamadım, demek istemiştim aslında :)
adam bir şey yapmak istemeyince pek narin görünemedim, her işini kendi yapar konumuna düştüm,
ileride bunları yaşamak istemiyorum,

güzel dileklerinize tşk. ederim, Amin.

trip naz niyaz derken bunları ex kişisi yaptı ben yapamadım, demek istemiştim aslında :)
adam bir şey yapmak istemeyince pek narin görünemedim, her işini kendi yapar konumuna düştüm,
ileride bunları yaşamak istemiyorum,

güzel dileklerinize tşk. ederim, Amin.

Erkekler egolu varlıklar.Kadının elinden ne kadar iş gelirse gelsin kendini hep öne atmaması gerekiyor.Biliyorsanda bilmiyormuş gibi ya da yapabileceksende yapamıyormuş gibi davranmalısın.Azıcık kendini çekeceksin onun yapmasına fırsat vereceksin.

Herşeye atlayınca üstüne kalıyor .

Kişilik var sende kişilik !
Bulunmaz bir meziyet bu . Tarzın var bir kere sadece sen ve çevrendekiler farkında değil .
Maskülersin biraz ama bu kötü bir şey değil . Sadece belki tarzını daha çok geliştirebilirsin o kadar .
Maskülerliğin üzerine kadınsız hatlar çizebilirsin ama ben seni sevdim .
Kendinle guru duy . Yaşasın sen gibi kadınlar

teşekkür ederim yazdıklarınıza, yüzümde tebessüme sebep oldunuz.

aile terapisti de maskulen biraz kişiliğiniz, demişti

düz tarzımı biraz değiştirmeliyim sanırım.

sevgiler.

Tahmin edebiliyorum.Enerjini iliğine kadar vampir gibi emerler.Ama 6 ay geçmiş yeter .Bir silkelen üstündeki ağırlıklardan kurtulma vakti gelmiş.

Dans fikri süper olur hem yeni bir ortamda hoş çocuklarla karşılaşma ihtimalin daha fazla.

Ben ne yapardım herhalde resim kursuna artı bulabilirsem latin dansları kursuna giderdim.Sporuda dışarıda yürümekten hoşlanmıyorsan spor kulübüne yazılabilirsin .Açık hava daha güzel .Dışarı çıkıp temiz havada yürüyünce enerjik oluyorum.

hemde nasıl, enerji vampiri,
evliliğim süresince bir tatli ilfitaf duyamadım kendisinden,
en fazla dediği; iyi olmuş işte, kendin bilmiyor musun yakıştığını!
böyle bir adama kadınlık yapmaya çalıştım, erkeksi tavırlı oldum bide :)

pilates yapıyorum, eklem ağrılarında iyi geliyor, ve duruş düzgünlüğü veriyor.
dans yeteneğimde yok, fırsat varken onu yapabilirim sanırım.

mesela okey tavla kağıt oyunlarını da bilmem, öğrenmek içimden de gelmiyor.
Bu boşlukta kendimi geliştirici eğitici bir şeyler yapmalıyım da,
Silkelenmem lazım.

:super:

Ben hayata adapte sorunu yasamadim cunku duzenimi bozmadim iki oglumla yasiyorum. Ama tabi ask mesk kadinlik vs hak getire bendede

bende çocuk yok,
eminim çocuklarla daha zordur, ama enerjinizi yerine getiriyorlardır onlar.

çocuksuz da olsa, boşanma travma kesinlikle.

Neden ki

Ben dolabı yapayım o yemek yapar

Ben iş ile ilgili bir şey yaparım eşim bulaşık yıkar

Ben hayatın cinsiyete göte paylaşılmasını doğru bulmuyorum

Herkes her şeyi yapabilir neden erkek işi kadın işi olsun ki

Naz niyaz trip atamadım kadın gibi hissetmiyorum fikrini de anlayamıyorum

Dik dururum her alanda naz yapmak yerine gerekirse çemkiririm

Boş verin geçmişi önünüze bakın
Şimdi canım biz bu olaya pozitif ayrımcılık falan diyelim ortada buluşalım. Ne senden ne benden :KK74:
Aslında mevcut durumdan hoşnut değilse bu yolda bir değişikliğe gidilebilir diyorum.
Yoksa ben de sırtımda 50 kiloluk un çuvalıyla gelsem eşim "dur la ne oluyo" demez. Amele ruhluyum mesela. Gayet de bilir bunu.

Back
X