Kadın girişimci kredisi

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Herkese selam bayanlar konumu buraya açtım ama iş/kariyer sayfasında kimse yardımcı olmuyo çok acil bilgi almam lazım lütfen konumu taşımayın en azından bir süre devren kiralık market almak istiyoruz eşimle bankalar kadın girişimcilere özel kredi veriyorlarmış ama bunun için herhangi bir sertifika eğitim gerekir mi ve faiz oranları, ödeme kosullari nasıl bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Not: kosgeb ı araştırdım uzun iş gibi bana acil lazım

Son düzenleme:
Ben olsam şu krizde böyle bir işe girişmezdim. Ama siz bilirsiniz tabi. Benim bildiğim kosgeb falan kayıt yapmak gerekiyor.

Hibe için sertifika programlarına katılmanız gerekiyor.
Ama sadece kredi ise belli bankalarda düşük faizl uygulanıyor diye biliyorum.

Ben olsam şu krizde böyle bir işe girişmezdim. Ama siz bilirsiniz tabi. Benim bildiğim kosgeb falan kayıt yapmak gerekiyor.
Kosgeb ı araştırdım hemen sonuç alınmiyormus kurs filan varmış girişimcilik kursu şartlar filan istediğimiz yer senelerdir işlenen bir yer müşterisi hazır risk almak istiyoruz aslında

Hibe için sertifika programlarına katılmanız gerekiyor.
Ama sadece kredi ise belli bankalarda düşük faizl uygulanıyor diye biliyorum.
Evet bankaları sormuştum hibe işi çok teferruatlı belli bir sermayende olması gerekiyormuş ben de hiç yok o yüzden kredi daha cazip bizim için

Evet bankaları sormuştum hibe işi çok teferruatlı belli bir sermayende olması gerekiyormuş ben de hiç yok o yüzden kredi daha cazip bizim için
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Krizi fırsata çevirmek büyük bir iştir ve yapan da çoktur, siz neden yapamayasınız?
Zaten benim görüşüme hep dediğim gıda sektörü kolay kolay batmaz.
Ürünler kaliteli, kar oranı da normal ise tutmamasının imkanı yoktur.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Krizi fırsata çevirmek büyük bir iştir ve yapan da çoktur, siz neden yapamayasınız?
Zaten benim görüşüme hep dediğim gıda sektörü kolay kolay batmaz.
Ürünler kaliteli, kar oranı da normal ise tutmamasının imkanı yoktur.
Evet hani kafe, giyim mağazası filan batma ihtimali yüksek ama market işi hazır musterisiyle kurulu düzeniyle çok daha avantajlı teşekkür ederim

Bence iyi bir muhasebeciyle görüşün
Bu konulardaki fırsatları ve açıkları iyi biliyolar

Bence iyi bir muhasebeciyle görüşün
Bu konulardaki fırsatları ve açıkları iyi biliyolar
Tanıdığım bir muhasebeci var ona da sorarım ama on bilgi almam gerek hiç bilmediğim bir işe girmek gözümü korkutuyor açıkçası

Tanıdığım bir muhasebeci var ona da sorarım ama on bilgi almam gerek hiç bilmediğim bir işe girmek gözümü korkutuyor açıkçası
Çok iyi araştırın esim arkadaşı ile ortak dükkan açmıştı malesef ortagı bizi ve bütün piyasayı dolandırıp kaçtı
Muhasebecimizde bizi bircok konuda yanlış yönlendirdi ve cok zarara ugradık
Şimdi yeni bi muhasebeciyle görüşüyoruz ve adamın anlattığı banka kredilerindeki haklarımızı felan hiç bilmiyomuşuz resmen
Insallah hakkınızda hayırlısı olur

Ben krizi fırsata çevirip iyi bir iş yapmak istiyorum. Arkadaşların dediği gibi merak ettim siz hangi tarz bir iş dusunuyorsunuz

Çok iyi araştırın esim arkadaşı ile ortak dükkan açmıştı malesef ortagı bizi ve bütün piyasayı dolandırıp kaçtı
Şimdi yeni bi muhasebeciyle görüşüyoruz ve adamın anlattığı banka kredilerindeki haklarımızı felan hiç bilmiyomuşuz resmen
Teşekkür ederim uyarınız için sıfırdan başlamak korkutmuyo değil zaten iyi araştırmak gerek gerçekten

Ben krizi fırsata çevirip iyi bir iş yapmak istiyorum. Arkadaşların dediği gibi merak ettim siz hangi tarz bir iş dusunuyorsunuz
Ben hazır marketı devralmak istiyorum kayın pederim çalışmıyo sigortası hiçbir şeyi yok emeklisi o bakar dükkana diye hayaller kurmaya başladım kv de bile bakar çok bilmiştir kendileri :KK48: siz ne işi düşünüyosunuz

Bu arada üzüldüm sizin için yazmayı unutmuşum geçmiş olsun inşallah eskisinden daha iyi bir iş tutturursunuz

Ben hazır marketı devralmak istiyorum kayın pederim çalışmıyo sigortası hiçbir şeyi yok emeklisi o bakar dükkana diye hayaller kurmaya başladım kv de bile bakar çok bilmiştir kendileri :KK48: siz ne işi düşünüyosunuz
Aynı sizin dusundugunuzu. İnternetten araştırıyorum cirolara falan bakıyorum soruşturdum. Çok karlı yerler var gerçekten. Çalışma saatleri problem o da halledilir bir kaç kisiyle

Aynı sizin dusundugunuzu. İnternetten araştırıyorum cirolara falan bakıyorum soruşturdum. Çok karlı yerler var gerçekten. Çalışma saatleri problem o da halledilir bir kaç kisiyle
Ben onlardan hiç anlamıyorum işte cirosu vergisi algısı kirası nasıl gider bu işler zamanla öğreniriz yeter ki olsun da

Back
X